Rupa VI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Е, овако...оној мојој колегиници су јуче рекли да има антитела, увече она пошаље резултате лекару пријатељу, он каже која будала ти је рекла да имаш антитела, ово показује присуство вируса...
И тако она ради од куће, чека резултате, ако су позитивни, онда сви у самоизолацију.
До мога.

Дакле, комплетан хаос...Ни ту да се сложе да ли је заправо болесна или имуна.

Не кажем да ти је лако. Муке су то...
Надам се да ме ниси погрешно разумела. :heart:

Иначе сам ћутала, али не могу више...
У четвртак сам водила маму на уз, мамографију, увукла јој се брадавица. Одмах биопсија, синоћ резултати, није добро. Чекам друге, да видимо која је фаза.
Само да не мора на зрачење.
Немој одмах најцрње, вероватно је бенигно :heart:

У четвртак сам водила маму на уз, мамографију, увукла јој се брадавица. Одмах биопсија, синоћ резултати, није добро. Чекам друге, да видимо која је фаза.
Ovo je strasno

To i jeste najstrašnije u svemu.
Što više nikako ne možeš zaštititi ni dete ni sebe od toga.
ja sam juce zbog toga i dozivela nervni slom
jer sam skapirala da ovo ludilo utice na sve nas vise nego sto hocemo, ma koliko se trudili da se ponasamo normalno
dok su njih dvojica sedela kao debili u izolaciji 2,5h cekajucu tetu u skafanderu da isprati protokole koje ni sama ne razume
shvatila sam svu nemoc i stvarno dozivela blagi nervni slom

ja ti saljem samo srce jedno najvece i nadam se da ce ostali rezultati biti najpovoljniji moguci!
<3

drzite se

Samo još ja da ti kažem da mi je mnogo žao ali da to što nije dobroćudan ne mora značiti da će biti mnogo veliki zloća.
Mi držimo fige čvrsto, čvrsto i tu smo za tebe <333
ne mora, moja mama je dva puta prezivela rak dojke. eno je ziva i zdrava, odlicno se drzi i jos bolje izgleda :D
prvi put sa 38, drugi put sa 62 godine. sada ima 70

zracenje je najmanja muka. jedino sto je smor sto se ide svako jutro, traje vrlo kratko i ogromno je cimanje ako ne zivis blizu bolnice. uvek posotji opcija da lezis u bolnici za to vreme, ali niko nece da ostaje zbog 10 min terapije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back