moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
Ma neće.E al mora da pazi da joj se ne prevrne konza
Jesi li danas bolje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma neće.E al mora da pazi da joj se ne prevrne konza
Ја сам смотана, средина ми је сигурнија да се не преврне а ја посечем. Пробала и тоja lupim rukom u noz ali na ivicu gdje treba da ide otvarac...

E, тоE al mora da pazi da joj se ne prevrne konza

Jesam kao ,ono je proslo tesko sad samo sazreva i da se odlezi,samo mi divizmu nadjose i od pola L vec dosta slajma izbacihMa neće.
Jesi li danas bolje?
ja vazda volim da riziknem, livin od di edzЈа сам смотана, средина ми је сигурнија да се не преврне а ја посечем. Пробала и то![]()
))Ukucaš samo u loopicu "Poštovani, ja bih se odjav'la".nasla sam posle, nisam znala da mora klik na avatar
E cim si rekla sredina znao sam da si se nekad pecnula xexeЈа сам смотана, средина ми је сигурнија да се не преврне а ја посечем. Пробала и то![]()
OK, dobro je (;Jesam kao ,ono je proslo tesko sad samo sazreva i da se odlezi,samo mi divizmu nadjose i od pola L vec dosta slajma izbacih
Lakše je sa tim kelnerskim otvaračem, ne moraš probijati poklopac, samo poduhvatiš poklopac na ivici na par mesta i on popusti. Vidim da je Liga SV na predizbornim reklamnim štandovima delila upaljače za cigarete sa integrisanom verzijom otvarača za flaše, može i to da posluži ako se ne nađe otvarač negde u prodaji.То немам.
Možda je za rupu, a možda sam jednostavno takva. Razmišljam zašto sam "mrtva" sa emocijama. U stvari, često sam radila neke poslove koji drugi ljudi izbegavaju, gde emocija nema.Marge drzim fige da nije nista.
Blago tebi.Možda je za rupu, a možda sam jednostavno takva. Razmišljam zašto sam "mrtva" sa emocijama. U stvari, često sam radila neke poslove koji drugi ljudi izbegavaju, gde emocija nema.
Ali me posle...baš, baš posle, nakon pola godine na primer, stigne.
I kad mi je otac iznenada umro, odradila sam manje -više sve sama (tada baš nije bila praksa da pogrebna društva rade organizaciju sahrana), tek me je posle par meseci stigla beda.
I nije lako sa mnom, retko sam za maženje, grljenje...znam. Možda sam trebala biti muško.
Možda bi mu sad trebala neka podrška, a možda se i on navikao da tako živi crno-belo, bez uvijanja.
Nije blago... to je kvar u glavi. Počneš da osećaš nešto i onda klik...ravna crta, telo i um kažu "ne treba ti to" kada um shvati da to može da te povredi i oslabi. Kao kad voziš , pa ti se prispava. Onda to shvatiš i u momentu se razbudiš, i voziš...sat, dva, tri, fokusiran si na vožnju i ništa drugo. I kad stigneš kući, ne možeš da zaspiš 3-4 sata, zuji ti "sivo" u glavi.Blago tebi.
Ja bih volela da emocije mogu da ocvrsnem.
Gadno je biti emptivna placip... Rak...
Bilo bi sjajno da sam mrtva sa emocijama,ne bi me doticalo nista sto se desava,ne bi bilo potreba da pisem ovde.Možda je za rupu, a možda sam jednostavno takva. Razmišljam zašto sam "mrtva" sa emocijama. U stvari, često sam radila neke poslove koji drugi ljudi izbegavaju, gde emocija nema.
Ali me posle...baš, baš posle, nakon pola godine na primer, stigne.
I kad mi je otac iznenada umro, odradila sam manje -više sve sama (tada baš nije bila praksa da pogrebna društva rade organizaciju sahrana), tek me je posle par meseci stigla beda.
I nije lako sa mnom, retko sam za maženje, grljenje...znam. Možda sam trebala biti muško.
Možda bi mu sad trebala neka podrška, a možda se i on navikao da tako živi crno-belo, bez uvijanja.
Razumem.Nije blago... to je kvar u glavi. Počneš da osećaš nešto i onda klik...ravna crta, telo i um kažu "ne treba ti to" kada um shvati da to može da te povredi i oslabi. Kao kad voziš , pa ti se prispava. Onda to shvatiš i u momentu se razbudiš, i voziš...sat, dva, tri, fokusiran si na vožnju i ništa drugo. I kad stigneš kući, ne možeš da zaspiš 3-4 sata, zuji ti "sivo" u glavi.