Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
То је тај фанатизам о ком пишем а који нема никакве везе са мржњом према животињама а многи се за то хватају.

da..primetio sam to..
kazes nesto sto nije na ruku psa ili macke, odmah te etiketiraju kao nekog ko mrzi zivotinje...

ako pogledas internet..gomila ljudi seruje po nalozima izgubljene pse i macke..ok..lepo i humano..ALI...nesto ne vidim da isto to rade za ljude koji su nestali...iskreno..ne dopada mi se taj fanatizam koji je zastupljen kod odredjenog broja ljubitelja pasa ili macaka..kazem odredjenog jer nisu svi takvi...

iskreno, ni meni se ne dopada fanaticno uverenje da su kerovi samo za lanac i dvoriste, a macke da sluze samo za lov na miseve po magazama, a sve nafilovano ne mrzim ja njih, ali..

sa sve gladnom decom i izgubljenim osobama KOJE NIKO NE TAZI A PSE ZOVU DECOM I KUDA IDE OVAJ SVET stavom. dajte bre, jednostavno kazite da ne volite pse, sve kul.
ja ne volim ljude, pa smo egal.

sa sve gladnom decom i izgubljenim osobama KOJE NIKO NE TAZI A PSE ZOVU DECOM I KUDA IDE OVAJ SVET stavom. dajte bre, jednostavno kazite da ne volite pse, sve kul.

pretpostavljam da se ovo odnosi na ono sto sam ja napisao..pa pogesila si..licno nisam imao psa , ali sam se zabavljao sa devojkama koje su imale i pse i macke i oni su dolazili kod mene u stan i spavali kod mene kao sto je i ona radila..setao sam ih i nikad nisam imao problem ni sa psima ni mackama..vozio ih licno kod veterinara kad one nisu mogle..na sisanja kod frizera za pse ..iskreno sam ih zavoleo... i cak mogu reci da mene zivotinje vole...jednom prilikom je cak i pas od jedne dame zarezao na nju kad me je nesto u sali lupila a ja jauknuo :)
daleko je od toga da ne volim pse ili macke.....
ne volim fanatizam kod nekih ljubitelja pasa ili macaka..

Ако је неки нижи зид а мачка на њему, прелазим на другу страну :lol: имам трип да ће скочити и изгребати ми лице. Не знам одакле ми то. Још када се паре и мјаучу, мени је тај звук престрашан. Има нечег вештичијег :lol:

ja sma u kraju pre neki dan videla ogromnog, super debelog zutog macka....al nisma smela da mu pridjem, delovao je opasnije od pit bula u stanju razjarenosti. :lol:
opet si jela one smesne mafine i videla zutog debelog macka :D

Garfield-.jpg

Ако је неки нижи зид а мачка на њему, прелазим на другу страну :lol: имам трип да ће скочити и изгребати ми лице. Не знам одакле ми то. Још када се паре и мјаучу, мени је тај звук престрашан. Има нечег вештичијег :lol:
ja mjaucem kad se parim :mrgreen:

da si videla ovog zutog pobegla bi bez osvrtanja sve se nadajuci da te ne prati. jos u tom delu ima pas, mala zenkica, koju svi hrane i koja rasteruje druge pse kada naidju, pa se muzjaci sklanjaju i nailazi ona gleda u macka, on je pogleda ostro i pocne da mase repom (znak da je besan), ona gleda, ja gledam, odosmo obe. :lol:

da si videla ovog zutog pobegla bi bez osvrtanja sve se nadajuci da te ne prati. jos u tom delu ima pas, mala zenkica, koju svi hrane i koja rasteruje druge pse kada naidju, pa se muzjaci sklanjaju i nailazi ona gleda u macka, on je pogleda ostro i pocne da mase repom (znak da je besan), ona gleda, ja gledam, odosmo obe. :lol:
mozda zna kako pravis sarme :p i torte :evil: pa zato :lol:

Другарица, једна од најближих, живи у кући. Има мачка који се врзма по дворишту, гаражи, тавану, али не може у кућу. Одлута па се врати. Вратио се са женом и троје деце. Каже другарица, развела сам се, не тражим алиментацију, сада и твоје треба да издржавам :lol:
Када седнемо код ње у двориште, ја не седим :lol: Стојим са шољом у руци и измичем се мачку :lol:

Ја не волим мачке. Стварно су ми одбојне. Само да се не врзма око мене, гади ми се. Не знам зашто.
Ja ih volim, više puta mi se desilo da mi nepoznate životinjke te vrste priđu i tretiraju me kao blisku personu, bukvalno i da mi skoče na glavu, ali i mačke su ponekad poput nekih pasa sklone nekontrolisanoj agresivnosti, letos je jedna ulična mačka moju komšinicu žestoko isklala, napala joj najpre pudlicu, a kad je pokušala da odbrani i zaštiti psa napala je mačka i nju, imala je žena samo takvih problema, dugo se lečila.

Pa jel rece da ce doci vet u 12,sta
Nijedan fanatizam nije normalan.
Ako nešto poznajem, poznajem vlasnike životinja i retki su istinski ljubitelji.
Ili im predstavljaju statusni simbol ili neke emotivne štake ili su za lanac. Jako je malo normalnih, razumnih ljudi.
Ja ne poznajem nikoga iz tih kategorija,a znam ih bas bas puno.vecina prijatelja i rodbine ima psa ili macku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back