Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pretpostavljam da se ovo odnosi na ono sto sam ja napisao..pa pogesila si..licno nisam imao psa , ali sam se zabavljao sa devojkama koje su imale i pse i macke i oni su dolazili kod mene u stan i spavali kod mene kao sto je i ona radila..setao sam ih i nikad nisam imao problem ni sa psima ni mackama..vozio ih licno kod veterinara kad one nisu mogle..na sisanja kod frizera za pse ..iskreno sam ih zavoleo... i cak mogu reci da mene zivotinje vole...jednom prilikom je cak i pas od jedne dame zarezao na nju kad me je nesto u sali lupila a ja jauknuo :)
daleko je od toga da ne volim pse ili macke.....
ne volim fanatizam kod nekih ljubitelja pasa ili macaka..
Ispade ti neki papucar :(
U vezama ko je sta radio ti si tetosio njhove ljubimce :lol:
Jel to bese surda u becu setao pudlu neke babe?

Ispade ti neki papucar :(
U vezama ko je sta radio ti si tetosio njhove ljubimce :lol:
Jel to bese surda u becu setao pudlu neke babe?
pa nisu bile babe..vredelo je :kez:

i da..sta fali papucarima?
meni lepo..njima lepo... sta da lupam sakom o sto kad sesve moze i recima dogvoriti :)

i iskreno sam zavoleo te pse i nije bilo to samo zbog njih nego i zbog samih zivotinja..lepo mi je bilo kad smo se setali a i kad one zbog posla ne mogu da odu kod veterinatra, zasto ja ne bih odveo..pomognem i njima i zivotinjama...smokvo..ljubav je i davanje,,ne samo uzimanje...

Pa jel rece da ce doci vet u 12,sta

Ja ne poznajem nikoga iz tih kategorija,a znam ih bas bas puno.vecina prijatelja i rodbine ima psa ili macku
Зато што се дружиш са нормалнима.
И ја лично познајем само такве.
Фанатике срећем на Фејсу, по коментарима.

Другарица, једна од најближих, живи у кући. Има мачка који се врзма по дворишту, гаражи, тавану, али не може у кућу. Одлута па се врати. Вратио се са женом и троје деце. Каже другарица, развела сам се, не тражим алиментацију, сада и твоје треба да издржавам :lol:
Када седнемо код ње у двориште, ја не седим :lol: Стојим са шољом у руци и измичем се мачку :lol:

tako sam ja bezala od macka lazara od moje drugarice (bogdamudusuprosti).

meni lepo..njima lepo... sta da lupam sakom o sto kad sesve moze i recima dogvoriti :)

i iskreno sam zavoleo te pse i nije bilo to samo zbog njih nego i zbog samih zivotinja..lepo mi je bilo kad smo se setali a i kad one zbog posla ne mogu da odu kod veterinatra, zasto ja ne bih odveo..pomognem i njima i zivotinjama...smokvo..ljubav je i davanje,,ne samo uzimanje...
a jel zavolis nekad 4umase/ice? :hahaha:

Salila sam se tabicu :zag:

pretpostavljam da se ovo odnosi na ono sto sam ja napisao..pa pogesila si..licno nisam imao psa , ali sam se zabavljao sa devojkama koje su imale i pse i macke i oni su dolazili kod mene u stan i spavali kod mene kao sto je i ona radila..setao sam ih i nikad nisam imao problem ni sa psima ni mackama..vozio ih licno kod veterinara kad one nisu mogle..na sisanja kod frizera za pse ..iskreno sam ih zavoleo... i cak mogu reci da mene zivotinje vole...jednom prilikom je cak i pas od jedne dame zarezao na nju kad me je nesto u sali lupila a ja jauknuo :)
daleko je od toga da ne volim pse ili macke.....
ne volim fanatizam kod nekih ljubitelja pasa ili macaka..
hvala tebi na odgovoru i ne, nisam mislila iskljucivo na tebe. :)
ali sam besna na sebe, jer sam prekrsila sopstveno pravilo da na ovom forumu dozvolim sebi da upadnem u vatru zbog bilo cega, narocito zbog diskusije o pravilnom nacinu tretiranja zivotinja. znam i ko ce sta da napise kao odgovor i kako ce sve to da se zavrsi, dosadno je i neinspirativno.

te se vracam dobar dan i dobro jutro postovima (i cekam Boletovog veta)

Ozbiljan je to problem kad žena stekne pogrešno uverenje i optuži nekoga da ne voli životinje, meni je jedna eks eminentna forumašica ukinula davanje, u ljubavnom smislu :malav:, između ostalog i zato što se po njenom shvatanju nisam na adekvatan način odnosio prema njenom morskom prasetu, a to je navodno bio dokaz da hejtujem životinje. :lol:

Ozbiljan je to problem kad žena stekne pogrešno uverenje i optuži nekoga da ne voli životinje, meni je jedna eks eminentna forumašica ukinula davanje, u ljubavnom smislu :malav:, između ostalog i zato što se po njenom shvatanju nisam na adekvatan način odnosio prema njenom morskom prasetu, a to je navodno bio dokaz da hejtujem životinje. :lol:
cek da se setim koja je ono bese imala morsko prase..seti cu se :lol:

eto..normalan covek..odmah procenio...lepo ja kazem...vidi garfilda u naselju :)
ne bi ti verovo kakih macorcina ima..moja skolska drugarica radila u komercijalnoj kao sekretarica direktora imala brat bratu 7 il 8 u stanu... al jedan je bio ko bure...samo jednom sam otisao i nikad vise...to bre nije macor to je kobac kako te gleda...tako da sto zlocko rece uopste ne sumnjam za tog

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back