- Poruka
- 29.459
zato i nisi mogla da ga slikas....i jos te pratio.. debeo..zut....nocna mora..
nego ti nekad provetri kuhinju na poslu![]()
ne moras da verujes.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato i nisi mogla da ga slikas....i jos te pratio.. debeo..zut....nocna mora..
nego ti nekad provetri kuhinju na poslu![]()
Ispade ti neki papucarpretpostavljam da se ovo odnosi na ono sto sam ja napisao..pa pogesila si..licno nisam imao psa , ali sam se zabavljao sa devojkama koje su imale i pse i macke i oni su dolazili kod mene u stan i spavali kod mene kao sto je i ona radila..setao sam ih i nikad nisam imao problem ni sa psima ni mackama..vozio ih licno kod veterinara kad one nisu mogle..na sisanja kod frizera za pse ..iskreno sam ih zavoleo... i cak mogu reci da mene zivotinje vole...jednom prilikom je cak i pas od jedne dame zarezao na nju kad me je nesto u sali lupila a ja jauknuo
daleko je od toga da ne volim pse ili macke.....
ne volim fanatizam kod nekih ljubitelja pasa ili macaka..

pa nisu bile babe..vredelo jeIspade ti neki papucar
U vezama ko je sta radio ti si tetosio njhove ljubimce
Jel to bese surda u becu setao pudlu neke babe?

Зато што се дружиш са нормалнима.Pa jel rece da ce doci vet u 12,sta
Ja ne poznajem nikoga iz tih kategorija,a znam ih bas bas puno.vecina prijatelja i rodbine ima psa ili macku
Другарица, једна од најближих, живи у кући. Има мачка који се врзма по дворишту, гаражи, тавану, али не може у кућу. Одлута па се врати. Вратио се са женом и троје деце. Каже другарица, развела сам се, не тражим алиментацију, сада и твоје треба да издржавам
Када седнемо код ње у двориште, ја не седимСтојим са шољом у руци и измичем се мачку
![]()
a jel zavolis nekad 4umase/ice?pa nisu bile babe..vredelo je
i da..sta fali papucarima?
meni lepo..njima lepo... sta da lupam sakom o sto kad sesve moze i recima dogvoriti
i iskreno sam zavoleo te pse i nije bilo to samo zbog njih nego i zbog samih zivotinja..lepo mi je bilo kad smo se setali a i kad one zbog posla ne mogu da odu kod veterinatra, zasto ja ne bih odveo..pomognem i njima i zivotinjama...smokvo..ljubav je i davanje,,ne samo uzimanje...

Salila sam se tabicupa nisu bile babe..vredelo je
meni lepo..njima lepo... sta da lupam sakom o sto kad sesve moze i recima dogvoriti
i iskreno sam zavoleo te pse i nije bilo to samo zbog njih nego i zbog samih zivotinja..lepo mi je bilo kad smo se setali a i kad one zbog posla ne mogu da odu kod veterinatra, zasto ja ne bih odveo..pomognem i njima i zivotinjama...smokvo..ljubav je i davanje,,ne samo uzimanje...

Ma ona grupa novosadjanke ko da su na ulici zene skupljaliЗато што се дружиш са нормалнима.
И ја лично познајем само такве.
Фанатике срећем на Фејсу, по коментарима.
Изашла сам ја из тога. Оно је срамота читати.Ma ona grupa novosadjanke ko da su na ulici zene skupljali
hvala tebi na odgovoru i ne, nisam mislila iskljucivo na tebe.pretpostavljam da se ovo odnosi na ono sto sam ja napisao..pa pogesila si..licno nisam imao psa , ali sam se zabavljao sa devojkama koje su imale i pse i macke i oni su dolazili kod mene u stan i spavali kod mene kao sto je i ona radila..setao sam ih i nikad nisam imao problem ni sa psima ni mackama..vozio ih licno kod veterinara kad one nisu mogle..na sisanja kod frizera za pse ..iskreno sam ih zavoleo... i cak mogu reci da mene zivotinje vole...jednom prilikom je cak i pas od jedne dame zarezao na nju kad me je nesto u sali lupila a ja jauknuo
daleko je od toga da ne volim pse ili macke.....
ne volim fanatizam kod nekih ljubitelja pasa ili macaka..

Ozbiljan je to problem kad žena stekne pogrešno uverenje i optuži nekoga da ne voli životinje, meni je jedna eks eminentna forumašica ukinula davanje, u ljubavnom smislupa nisu bile babe..vredelo je
, između ostalog i zato što se po njenom shvatanju nisam na adekvatan način odnosio prema njenom morskom prasetu, a to je navodno bio dokaz da hejtujem životinje. 
tvoj nick to i potvrdjujei ja fanatike vidim samo na mrezama i jezim se od njihovih komentara...a bas sam veliki ljubitelj zivotinjki

cek da se setim koja je ono bese imala morsko prase..seti cu seOzbiljan je to problem kad žena stekne pogrešno uverenje i optuži nekoga da ne voli životinje, meni je jedna eks eminentna forumašica ukinula davanje, u ljubavnom smislu, između ostalog i zato što se po njenom shvatanju nisam na adekvatan način odnosio prema njenom morskom prasetu, a to je navodno bio dokaz da hejtujem životinje.
![]()

7tvoj nick to i potvrdjuje
koliko je godina proslo?

cek da se setim koja je ono bese imala morsko prase..seti cu se![]()

sad imas marlonaja sma imala morsko prase, ali kao dete.
imala sam i kornjacu, ribice, papagaje, zeca, hrcka....![]()

si ti na absintu il nekoj gudrihrcka se zvao zvele, a zec aca....to je bila u stvari zecica, ali smo mislili da je zec pa smo je zvali aca.![]()

eto..normalan covek..odmah procenio...lepo ja kazem...vidi garfilda u naseljusi ti na absintu il nekoj gudri![]()

ne bi ti verovo kakih macorcina ima..moja skolska drugarica radila u komercijalnoj kao sekretarica direktora imala brat bratu 7 il 8 u stanu... al jedan je bio ko bure...samo jednom sam otisao i nikad vise...to bre nije macor to je kobac kako te gleda...tako da sto zlocko rece uopste ne sumnjam za togeto..normalan covek..odmah procenio...lepo ja kazem...vidi garfilda u naselju![]()
sad imas marlona![]()

sad videh ovo... auuu pocelo qaranje zbog onoga kad sam reko kako si bio swatkis kao deckicsad imas marlona![]()