Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo meni se desavaju ovakve budalastine.

Ulicna macka je izgleda uskocila kroz prozor,zalepila se za papir sa lepkom za miseve,iskocila,odlepila se.

:sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:

Ne moze ni cista soba da bude :sad2: ,sta ako se sad osugam necim :sad2: nemoguce je oprati zavesu dok ne bude suncan dan - ako bude ni tada to ne zavisi od mene.

ne znam gde zivis nebitno...bilo je toga i sl stvari u malim mestima u vojvodini mislim...imas ljude koji imaju strah od hordi lutalica ma kako pitomi bili, uvek ne zanemri taj faktor...copor je uvek copor... kod siva na nbg je bila horda od mislim 4 psa tu su se izlezavali bili mirni ok i delovali dobrocudno...jednog dana devojka isal biciklom kao svi koji tuda voze i pocepali joj noge... moju bivsu zenu koja je htela da se proseta jer je bilo leto isto ujeli iz cista mira...bezala na drugu stranu ulice preko bulevara gde pice kola ko luda , mogla je da pogine... lutalice treba sklanjati sa ulica to je definitivno jedino pravilo...hoces psa imaj 10 ako hoces, cipuj ih i hrani kod sebe i nema vise ovakvih stvari..ako ti neko baci otrov u tvoj posed a znas da tvoj pas nikog nije napao ili ako se odgovorno nosis spram njih, onda takome treba ebati mater.
Мене је напао док сам трчала. Нисам га ни сконтала. Само јурнуо и разјапио вилицу. Од тада носим сузавац. Спасао ме човек који је случајно наишао и гађао га каменом, каже:"Само сам помислио заклаће ово дете" . Срећа моја. А преко пута радници зеленила, виле, грабље, мотике... Гледају и не мрдају.
Једну девојку је луталица напао на кеју док је шетала. Скочио и откинуо јој дојку.
Моју тетку су срушили са бицикла.
Знам за жену која је неколико деценија била нема од шока након напада. После више од 20 година, опет је неки пас напао и говор јој се вратио.
О осакаћеној деци и покиданим лицима немам речи.
Родиш здраво, право... Волиш га. И онда га нека звер упропасти.
А буде расправа... Они што више воле псе од људи... Када им чујеш коментаре и аргументе у покушају, да се крстиш и левом и десном. Након неких сам заиста убеђена да је зоофилија распрострањенија него што можемо и наслутити. Онакво величање паса, испред људи, испред деце... Таква страст! Ту нешто озбиљно смрди.

Bogi,a sta je sa primerima da je pas spasao coveka od napadaca,izvukao bebu iz zapaljene kuce,lajao do besvesti da obavesti komsije da je gazdarica u nesvesti...imas primera i ovakvih i onakvih.ne treba biti iskljuciv

• Podržavam
Reactions: Red
Bogi,a sta je sa primerima da je pas spasao coveka od napadaca,izvukao bebu iz zapaljene kuce,lajao do besvesti da obavesti komsije da je gazdarica u nesvesti...imas primera i ovakvih i onakvih.ne treba biti iskljuciv
pricamo o lutalicama i opasnim psima bez vlasnickog nadzora a takvih ima i sama ces se sloziti gde god se okrenes... i meni se svidja john wick kada seta onog cakanog pitbula kako je dobar, al' to ima samo na filmu...to pusti bez povoca i brnjice na ulicu pitanje je sekunde kada ce nastati pizdarija...o coporima lutalica koju alfa povede na nekoga ko mu se ne svidja iz njemu znanog razloga kad mu kvrcne, bolje da ne pokazujem linkove iz srbije sta se desava...

Dezinfikovala sam zavesu,deo prozora,gledam da se lepak nije negde zalepio - ne vidim,nadam se da nije.

Razmisljam kakav to mis pravi toliku buku,zovem ko da resi kad ono - macka a sad,ne da mi se da zatvorim prozor niti da mu pridjem uopste ponovo.

Marlone,nit su sve lutalice opasne,nit su svi vlasnicki psi pod vinklu...
Nit su pit bulovi pusteni svi opasni nit su...ja samo ne volim ostrascenost...
Mada vam je niko ne osporava
Smoki, postoje ljubitelji pasa koji ne drže svoje ljubimce na povocu i ne sakupljaju izmet iza njih, mnogo njih.Pola BGa smrdi leti na pseći izmet zbog toga što su ti vlasnici stoka.Moje je pravo da neću nikakav kontakt sa takvim ljudima i njihovim ljubimcima.A oni nek' se pitaju zašto danas nosimo oružje.

Marlone,nit su sve lutalice opasne,nit su svi vlasnicki psi pod vinklu...
Nit su pit bulovi pusteni svi opasni nit su...ja samo ne volim ostrascenost...
Mada vam je niko ne osporava
Истина. То што ја лично не бих држала животињу у стану не значи да имам нешто против њих. Нити бих дете водила у циркус да гледа како их дресирају и малтретирају.
Ни у најлуђим сновима не подржавам иживљавање над животињама. Децу обожавам, али да исто то дете видим да малтретира животињу, ни криву ни дужни, сигурно га не бих бодрила и помиловала по глави.
Међутим, приоритет се зна. За луталице мора да се нађе решење а не да надлежни слежу раменима. Као што власници љубимаца треба одговорно да се понашају. И нема ту љутње.
Нису ни сви људи исти. Неко би дао живот за потпуног странца ако је у опасности, а неко би и најрођеније без гриже савести осакатио.
Али ако власник оног Скуби Ду, не знам расу, пусти толиког пса без повоца, без корпе и смешка се уз "неће он", а "неће он" се на стази за трчање залети на мене, само уши лепршају, мени његово "неће он" ништа не значи у том моменту. Нека га држи како ваља и свима добро.

IMG_20191210_201848.jpg

Jel pise na njoj moje ime?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back