Jesam vam rekla pre neki dan da sam išla u mts da napravim ugovor za antena plus risiver kako bi imali i mi arenu 1 2 i 3. I dobro. Medjutim povezem ja to juče sve, ne radi... 50 minuta cekam operatera, 5 minuta i 11sec se derem na nju, ona ko na bensedin ima istim tonom ponavlja nešto kad sam završila ja tras.
Kad danas zove čovek iz Telekoma kaže video sam da inate prigovor pa bih došao da pogledam o čemu se radi mada mogu odmah sa vam kažem da to kod vas neće da radi nema šanse a bas me zanima koja je pametnica ili pametnik vam prodao tu uslugu.
I dosje čovek kroz sat vremena, kaže ma kakvi.. ovo je pravljeno za ruralna podrucja pa antenu na krov, a ne ova vaša sto ste kupili kako su vam rekli sobna ( ja kupila najlepšu i najskuplju u Tehnomaniji naravno) ona neće da uvati ništa. Ovde ima baznih stanica sBB, mts, vojska, CIA, BIA, mia...
dakle ja ću kaže da napišem da je to kod vas u rupi ne funkcionalno i neupotrebljivo a vi idite i raskinute ugovor a za sobnu antenu tražite da vam refundiraju.
Eto.
Potero me maler sa tehnikom, pa sutra posle posla idem da se svadjam u mts jer nije u mom stilu da to uradim elegantno i još im se zahvalim sto su me zaebali i potrosli mi silno vreme...