Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam se bas dobro izrazila.ona voli da prepoznaje i hvata trenutke u kojima ce posle ona da uziva gledajuci ih.kao kad je ona isla na izlet sa drugaricom na voznju dunavom,drugarica je pripremila posluzenje,a ja jos uvek cuvam fotku i uzivam kad je gledam
Screenshot_20190918-112227~2.png

Ti koji na štrandu imaju stolice i vinske čaše imaju i kabinu i njima nije baš nikakvo cimanje da naprave sve za uživanje.
Roditelji moje drugarice godinama imaju veliku kabinu, deca nam rastu na štrandu, uvek bude između 5 i 10 klinaca, uzrasta 2-9god, namestiš ležaljku pod neki hlad, ko hoće kljucne, malih strpaš i troje i milina.. deca jurcaju po ceo dan, kraj vode, na vazduhu i suncu.
Žao mi je samo što imam kretensko radno vreme pa mi nismo u situaciji da budemo tamo svakodnevno, ali i ovako poneki dan u mesecu je pravi doživljaj.

Ti koji na štrandu imaju stolice i vinske čaše imaju i kabinu i njima nije baš nikakvo cimanje da naprave sve za uživanje.
Roditelji moje drugarice godinama imaju veliku kabinu, deca nam rastu na štrandu, uvek bude između 5 i 10 klinaca, uzrasta 2-9god, namestiš ležaljku pod neki hlad, ko hoće kljucne, malih strpaš i troje i milina.. deca jurcaju po ceo dan, kraj vode, na vazduhu i suncu.
Žao mi je samo što imam kretensko radno vreme pa mi nismo u situaciji da budemo tamo svakodnevno, ali i ovako poneki dan u mesecu je pravi doživljaj.
Sa malom decom i njihovim velikim društvom je super i radi se iz drugih razloga, ali to nije hedonizam o kojem su pisali.

To je zamena za nekadašnje jurcanje po ulici, samo je tada bilo bez roditeljskog nadzora. Vremena se menjaju a dečije potrebe su ostale iste.

beru ih zelene i kako to može da ima ikakav ukus :confused:
joj nije, nego su takve
nama na jednom drvetu rastu dve razlicite smokve
ovakve velike kao na smokvinoj slici - socne, slatke i druge ljubicaste koje su kisele i nikakve
u cemu je stos, pojma nemam
uglavnom ove godine ih niko ne jede, one su rodile kao lude i fermentisu puna dva meseca - na grani i pod drvetom
oko smokve se siri opojan miris vocnog sirceta :roll:

+ mušice u količinama :dash:
imala tetka na placu i bile su super, svašta pravila od njih i usput brali kao blesavi,
od ujutru do uveče sazri bar kilo, ljubičaste sam jela na moru i bukvalno su kao
kruške lubeničarke, ako ih se sećaš, možda ih još ponegde ima, šećer na kub,
a bilo ih i u marketima letos, valjda je kilo bilo oko 1200 do 1500 za kilogram :dash:

Jesam vam rekla pre neki dan da sam išla u mts da napravim ugovor za antena plus risiver kako bi imali i mi arenu 1 2 i 3. I dobro. Medjutim povezem ja to juče sve, ne radi... 50 minuta cekam operatera, 5 minuta i 11sec se derem na nju, ona ko na bensedin ima istim tonom ponavlja nešto kad sam završila ja tras.
Kad danas zove čovek iz Telekoma kaže video sam da inate prigovor pa bih došao da pogledam o čemu se radi mada mogu odmah sa vam kažem da to kod vas neće da radi nema šanse a bas me zanima koja je pametnica ili pametnik vam prodao tu uslugu.
I dosje čovek kroz sat vremena, kaže ma kakvi.. ovo je pravljeno za ruralna podrucja pa antenu na krov, a ne ova vaša sto ste kupili kako su vam rekli sobna ( ja kupila najlepšu i najskuplju u Tehnomaniji naravno) ona neće da uvati ništa. Ovde ima baznih stanica sBB, mts, vojska, CIA, BIA, mia...
dakle ja ću kaže da napišem da je to kod vas u rupi ne funkcionalno i neupotrebljivo a vi idite i raskinute ugovor a za sobnu antenu tražite da vam refundiraju.
Eto.
Potero me maler sa tehnikom, pa sutra posle posla idem da se svadjam u mts jer nije u mom stilu da to uradim elegantno i još im se zahvalim sto su me zaebali i potrosli mi silno vreme...

Jesam vam rekla pre neki dan da sam išla u mts da napravim ugovor za antena plus risiver kako bi imali i mi arenu 1 2 i 3. I dobro. Medjutim povezem ja to juče sve, ne radi... 50 minuta cekam operatera, 5 minuta i 11sec se derem na nju, ona ko na bensedin ima istim tonom ponavlja nešto kad sam završila ja tras.
Kad danas zove čovek iz Telekoma kaže video sam da inate prigovor pa bih došao da pogledam o čemu se radi mada mogu odmah sa vam kažem da to kod vas neće da radi nema šanse a bas me zanima koja je pametnica ili pametnik vam prodao tu uslugu.
I dosje čovek kroz sat vremena, kaže ma kakvi.. ovo je pravljeno za ruralna podrucja pa antenu na krov, a ne ova vaša sto ste kupili kako su vam rekli sobna ( ja kupila najlepšu i najskuplju u Tehnomaniji naravno) ona neće da uvati ništa. Ovde ima baznih stanica sBB, mts, vojska, CIA, BIA, mia...
dakle ja ću kaže da napišem da je to kod vas u rupi ne funkcionalno i neupotrebljivo a vi idite i raskinute ugovor a za sobnu antenu tražite da vam refundiraju.
Eto.
Potero me maler sa tehnikom, pa sutra posle posla idem da se svadjam u mts jer nije u mom stilu da to uradim elegantno i još im se zahvalim sto su me zaebali i potrosli mi silno vreme...
Sobnu antenu ako nije proslo 14 dana imas pravo da vratis bez problema.

Treći slučaj u kome građani imaju pravo da dobiju novac nazad jeste nesaobraznost robe, što se u praksi i najčešće dešava. To su situacije kada se dogodi da roba koju je kupac platio, izabrao ili mu je trgovac pokazao nije saobrazna ugovoru ni opisu, kao ni po svojstvima koja ima. Ukoliko se to dogodi u prvih šest meseci od kupovine, potrošač bira da li će menjati robu, tražiti umanjenje cene ili vraćanje novca – kažu u Ministarstvu.

Eto.
Ma sta ce ti arena, jesi ti uzela paket za odrasle? :zper:

Ja se brinem da li moji ili muzevi imaju te kanale za odrasle
Dete ce mi uskoro kod njih ostajati i samo i lepo kazem muzu, daj pregledaj pa zakljucaj a on tvrdi da se to placa dodatno i da sigurno nisu uzeli nijedni to.

Meni bzvz da pitam... Svekrvo, imate li kanale za odrasle? :malav:
Mama, jel imate filmove za odrasle? :lol:

Muke moje ne zna niko

Ja se brinem da li moji ili muzevi imaju te kanale za odrasle
Dete ce mi uskoro kod njih ostajati i samo i lepo kazem muzu, daj pregledaj pa zakljucaj a on tvrdi da se to placa dodatno i da sigurno nisu uzeli nijedni to.

Meni bzvz da pitam... Svekrvo, imate li kanale za odrasle? :malav:
Mama, jel imate filmove za odrasle? :lol:

Muke moje ne zna niko
Koliko ti je dete?

Sobnu antenu ako nije proslo 14 dana imas pravo da vratis bez problema.

Treći slučaj u kome građani imaju pravo da dobiju novac nazad jeste nesaobraznost robe, što se u praksi i najčešće dešava. To su situacije kada se dogodi da roba koju je kupac platio, izabrao ili mu je trgovac pokazao nije saobrazna ugovoru ni opisu, kao ni po svojstvima koja ima. Ukoliko se to dogodi u prvih šest meseci od kupovine, potrošač bira da li će menjati robu, tražiti umanjenje cene ili vraćanje novca – kažu u Ministarstvu.
Ali realno nije Tehnomanija kriva sto sam ja kupila sobnu antenu sa kojom mogu da se slikam jer sam poslušala pametnici da će to sve da radi ali da kupimo sobnu antenu. Šta da kažem u a Tehnomaniji? Izvinite, ja sam koza koja je poverovala u priču neke male iz call centra?
Eventualno da mi zamene za nešto.. ali ću prvo da probam da se igram da mi mts refundira lovu za antenu. Sto da ne?

Jos je mali,u pravu si.
To lako sama proveris,uzmes daljinski i prelistas kanale,pokazace ti ih svejedno kao da su tu iako nisu placeni.KAd kliknes na bilo koji kanal pokazace ti da li je otljucan ili ne.
A inace se ti kanali automatski sifruju,tako da iako je otkljucan trazice pin.Koji je uvek po defoltu 1111 ili 0000 :D
E hvala na ovoj info
To nisam znala da li zakljucavaju automatski
Sad mi je lakse :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back