kalisto.
Poznat
- Poruka
- 8.088
đoki to ti je jer govoriš kako su nama ženama samo pare bitneDa platim juce u maxiju i pocepam 2 soma
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
đoki to ti je jer govoriš kako su nama ženama samo pare bitneDa platim juce u maxiju i pocepam 2 soma
Meni se to desilo sa otvaranjem novčanika... isto 2000.. po.pi. zdela. Zalepila..Da platim juce u maxiju i pocepam 2 soma
Nisu vaše pare, soriška (;Nisam, na žalost... al to je svekrvin ljubimac, ima ona neke prihode od stana koji se izdaje, i svoju penziju. To od stana, stalno daje nama (a živimo u zajedničkom domaćinstvu). I neće ni u banju ni na more. I sad mu to dođe, kao uzimala , davala, to su kao naše pare a u stvari su njene, i mislim da bi bio haos da joj se usprotivimo.
Vet, plaćeni ubica mačaka.Nisu vaše pare, soriška (;
Uspavajte mačku, kao, naglo joj je pozlilo...a baba čita nalaze, sredili bi mačku..u suprotnom.
Jedino da vam vet falsifikuje lab. nalaz..
boze brate previse si cinicanBabine su pare, što da ne koristim cinizam.
)Haha... ovo važi i za kredit i nameštaj? : pju kakav savet.
alo bre svako ima pravo da trosi svoje pare kako oce.![]()
) da dodjem i dovedem princa na rucak, ja juce odvedem pre skole, i nista “dovedi malu” ... ajd dobro, zaboravila... danas opet zove “dovedi princa, napravila mu baba rucak”, ja kazem “ne verujem” i ne odvedem. I necu. Opet nije ni pomenula ni pozvala malu, mislim da je treba obavestiti da ima i unuku. 
kazem treba da kupim haljine jer nemam, ona mi posalje njene koje vise ne nosi 

rekoh Ne mogu. Kaze ona “Dobro ja cu joj sacuvati, brzo njoj noga raste.” 

Zasto ne uzmes neku od onih zena sto cuvaju djecu? Za 200dinara kod vas. Uzmes neku da ih pazi, ti radis svoje. Sto cimas roditelje.Tata me zove danas, ja mu kazem kako cu decu uvece dovesti da spavaju kod njih, jer sin ide u skolu a skola je kod njih prekoputa, mi radimo i idemo jako rano. Na sve to on kaze Dobro dobro, setacu ja veceras, pa mozda svratim do vas!?
Ja popizdim i kazem Dolazi nam majstor veceras a posle nismo kuci!!!
Mm i ja bukvalno ne mozemo sekundu biti sami!!! Sekundu!!!
Bas sam popizdela.
Sa malim sam prepodne, vukljam ga na posao, onda pokupimo malu, njega u skolu, pa sa njom nabavka i rucak, pa po njega, pa domaci, vecera, i ko konj umorna.
Dodje vikend mi radimo 20 sati, cim zavrsim sa poslom kupim decu, ili mi ih dovedu.
I onda kazu ljubav?!
Kakva jbena ljubav kad sa muzem nisam sat vremena sama...
I sad cekam da se berba zavrsi da otputujemo a onda cu morati na operaciju i opet cu k da otputujem!!!
Jako sam besna![]()
![]()
Isto sto i sada, bila sa decom non stop.Ti si razmažena.Babe i dede spremni da pomognu, još uvek vitalni, rodbina i prijatelji, pa stalno kukaš. Šta li bi radila da ste daleko od svih i da nemaš kome da ih ostaviš ni na pola sata.
Mislis?Sama si kriva za sve navedeno...

Zato sto mi je posao takav da nikad ne znam kad ce mi trebati, i deca moraju da spavaju kod matorih kad radimo vikendom... sigurnije su babe i dede, iako neposlusni...Zasto ne uzmes neku od onih zena sto cuvaju djecu? Za 200dinara kod vas. Uzmes neku da ih pazi, ti radis svoje. Sto cimas roditelje.

Čiki, čekaj sad ću da ti nađem i da ti iskopiram onaj post kojim si ti mene onako majčinski bodrila. Da ne patetišeš, da ćeš upropastiti decu, jadna tvoja deca... Čekaj, sad ćuja, biće ti odmah bolje.Tata me zove danas, ja mu kazem kako cu decu uvece dovesti da spavaju kod njih, jer sin ide u skolu a skola je kod njih prekoputa, mi radimo i idemo jako rano. Na sve to on kaze Dobro dobro, setacu ja veceras, pa mozda svratim do vas!?
Ja popizdim i kazem Dolazi nam majstor veceras a posle nismo kuci!!!
Mm i ja bukvalno ne mozemo sekundu biti sami!!! Sekundu!!!
Bas sam popizdela.
Sa malim sam prepodne, vukljam ga na posao, onda pokupimo malu, njega u skolu, pa sa njom nabavka i rucak, pa po njega, pa domaci, vecera, i ko konj umorna.
Dodje vikend mi radimo 20 sati, cim zavrsim sa poslom kupim decu, ili mi ih dovedu.
I onda kazu ljubav?!
Kakva jbena ljubav kad sa muzem nisam sat vremena sama...
I sad cekam da se berba zavrsi da otputujemo a onda cu morati na operaciju i opet cu k da otputujem!!!
Jako sam besna![]()
![]()

Ako kaže da lupa onda verovatno lupa. Da li je loše bila nameštena, pa se klacka, kad centrifugira onda haos pravi ili je kvar stvarno na pomolu, ali taj majstor nije video...Čuje se mašina.
I skače.
Kako skače? Mnogo skače, lupa užasno. Šta ću, aj servis.
Eo došo neki momak, kaže, mašina radi, sve ispravno. Platio dolazak i odlazak majstora. Msm, ja da sam majstor naplaćivao bih i odlazak.

Više bih voleo da je našao nešto, pa da znamo na čemu smo. Zasad je misterija jer žena kaže da ne lupa uvek ( : Msm, stalno tako nešto sličo u minut do 12 Marfijevi zakon.. Mašina je vremešna, ali lepo pere, mora i ona ponekad da odlepi (:Ako kaže da lupa onda verovatno lupa. Da li je loše bila nameštena, pa se klacka, kad centrifugira onda haos pravi ili je kvar stvarno na pomolu, ali taj majstor nije video...
Nama je žica od brusa haos pravila, mašina bila pod garancijom, ali smo morali da platimo popravku jer nam je majstor dao u ruke sažvakanu žicu... Onda nemaš kud, ne možeš da se praviš lud.![]()