Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:zeek:
Dobro si napisala, 50 000? Nisi slučajno dodala jednu nulu?
Nisam, na žalost... al to je svekrvin ljubimac, ima ona neke prihode od stana koji se izdaje, i svoju penziju. To od stana, stalno daje nama (a živimo u zajedničkom domaćinstvu). I neće ni u banju ni na more. I sad mu to dođe, kao uzimala , davala, to su kao naše pare a u stvari su njene, i mislim da bi bio haos da joj se usprotivimo.

Jesam vam rekla pre neki dan da sam išla u mts da napravim ugovor za antena plus risiver kako bi imali i mi arenu 1 2 i 3. I dobro. Medjutim povezem ja to juče sve, ne radi... 50 minuta cekam operatera, 5 minuta i 11sec se derem na nju, ona ko na bensedin ima istim tonom ponavlja nešto kad sam završila ja tras.
Kad danas zove čovek iz Telekoma kaže video sam da inate prigovor pa bih došao da pogledam o čemu se radi mada mogu odmah sa vam kažem da to kod vas neće da radi nema šanse a bas me zanima koja je pametnica ili pametnik vam prodao tu uslugu.
I dosje čovek kroz sat vremena, kaže ma kakvi.. ovo je pravljeno za ruralna podrucja pa antenu na krov, a ne ova vaša sto ste kupili kako su vam rekli sobna ( ja kupila najlepšu i najskuplju u Tehnomaniji naravno) ona neće da uvati ništa. Ovde ima baznih stanica sBB, mts, vojska, CIA, BIA, mia...
dakle ja ću kaže da napišem da je to kod vas u rupi ne funkcionalno i neupotrebljivo a vi idite i raskinute ugovor a za sobnu antenu tražite da vam refundiraju.
Eto.
Potero me maler sa tehnikom, pa sutra posle posla idem da se svadjam u mts jer nije u mom stilu da to uradim elegantno i još im se zahvalim sto su me zaebali i potrosli mi silno vreme...
a cekaj zasto si ti kupovala opremu?
zar ne treba oni da dodju sa svojom opremom..sve ti montiraju i po sistemu kljuc u ruke dobijes uslugu :)

a ja razmišljam da pređem u ezbebe čisto protesta radi a i stoka su ovi iz emtesa : dajem tri iljada mesečno, a pola tih kanala piše "niste pretplaćeni na ovaj kana"...šta više da se pretplaćujem jebbem vam mater, jel tri iljade malo

a cekaj zasto si ti kupovala opremu?
zar ne treba oni da dodju sa svojom opremom..sve ti montiraju i po sistemu kljuc u ruke dobijes uslugu :)
Pa ja imam sBB i samo zbog arene smo uzeli mts uslugu Antena plus koja nudi kanale neke šta ti ja znam i arenu. Ali da bi taj risiver radio potrebna je kako su mi rekli sobna antena. I još su mi rekli to možete gde god da odnesete i samo prijavite i to radi.. kad ono medjutim.
I evo me bas sada u mts- cekam red da raskinem ugovor. Usluga jednostavno na mojoj adresi ne radi i neće da radi nikada! Osim da kupimo antenu onu Volga pa gore na krov zgrade a i tada nije sigurno.
Pritom kažu da bi radilo sve da sam recimo negde na Voždovcu, Banjici ili petlovom brdu radilo bi...

A to vam je sve zato što je Telekom državna kompanija, koja ima državni budžet iza sebe i može sebi da priušti da se zajebava, sipa u neprofitabilne projekte, preplaćuje svoje investicije, sponzoriše kuru i murtu... Nema nikakve logike da SBB ne nudi Arena paket u svojoj ponudi, niti da Telekom ne nudi Sport klubove, N1 i Novu u svojoj. Manji kablovski operateri imaju i jedne i druge u ponudi, Kopernikus još uvek ima iako ga je kupio Telekom.

Kao šatro poslovna strategija, borba za tržište, a u stvari politička odluka.

Zato Telekom treba prodati, prosto ne možeš ovdašnjim organizovanim kriminalnim grupama na vlasti da veruješ da neće da zloupotrebljavaju takve resurse.

u stvari i jeste osnova bila novac i poslovna strategija
arena je bila privatna kompanija koju je osnovala saga i da li jos neko sad sam vec zaboravio i bila je i u ponudi SBB-a

onda je SBB trazio monoplski status i da arena samo bude kod njih, znaci SBB ekskluziva i arena je to odbila i posledica je bila da je izbacena iz SBB mreze..nalazila se kod drugih operatera ali ne i kod SBB-a
posle je arenu kupio telekom

a ja razmišljam da pređem u ezbebe čisto protesta radi a i stoka su ovi iz emtesa : dajem tri iljada mesečno, a pola tih kanala piše "niste pretplaćeni na ovaj kana"...šta više da se pretplaćujem jebbem vam mater, jel tri iljade malo
[/QUOTE

Mi smo izmeđju ostalog zato sada uzeli SBB i to onaj premium paket ali fck., nema Arenu. A sada znamo da je neće ni biti.
Ja da učestvujem
Mačka ne kapira da u elektronici najskuplje nije najbolje nego je najbolje da kupiš ono što te posavetuje neko ko se razume u ''stvar''.
Macku bas zabole za elektroniku iskreno meni je važno samo da mi Drager radi kako treba a sve ove antene i sr.anja no me interesa.. to samo udovoljavam gledaocima Lige šampiona.

Muž mi je izašao na sat vremena sa kolegom u 22h i sad se oglašava iz Dardanelija kaže otvaranje.. rek’o lepo se provedi dušo sto se mene riče mogli su i da ne otvaraju.
On izašao u trenerci ne znam ni kako su ga pustili u to tako fancy mesto.

70588821_424828394890022_176718018531819520_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back