Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Preko 50000 do sad za lečenje mačke...i biće još, radi mira u kući..

Nisam, na žalost... al to je svekrvin ljubimac, ima ona neke prihode od stana koji se izdaje, i svoju penziju. To od stana, stalno daje nama (a živimo u zajedničkom domaćinstvu). I neće ni u banju ni na more. I sad mu to dođe, kao uzimala , davala, to su kao naše pare a u stvari su njene, i mislim da bi bio haos da joj se usprotivimo.
Dobro si napisala, 50 000? Nisi slučajno dodala jednu nulu?
a cekaj zasto si ti kupovala opremu?Jesam vam rekla pre neki dan da sam išla u mts da napravim ugovor za antena plus risiver kako bi imali i mi arenu 1 2 i 3. I dobro. Medjutim povezem ja to juče sve, ne radi... 50 minuta cekam operatera, 5 minuta i 11sec se derem na nju, ona ko na bensedin ima istim tonom ponavlja nešto kad sam završila ja tras.
Kad danas zove čovek iz Telekoma kaže video sam da inate prigovor pa bih došao da pogledam o čemu se radi mada mogu odmah sa vam kažem da to kod vas neće da radi nema šanse a bas me zanima koja je pametnica ili pametnik vam prodao tu uslugu.
I dosje čovek kroz sat vremena, kaže ma kakvi.. ovo je pravljeno za ruralna podrucja pa antenu na krov, a ne ova vaša sto ste kupili kako su vam rekli sobna ( ja kupila najlepšu i najskuplju u Tehnomaniji naravno) ona neće da uvati ništa. Ovde ima baznih stanica sBB, mts, vojska, CIA, BIA, mia...
dakle ja ću kaže da napišem da je to kod vas u rupi ne funkcionalno i neupotrebljivo a vi idite i raskinute ugovor a za sobnu antenu tražite da vam refundiraju.
Eto.
Potero me maler sa tehnikom, pa sutra posle posla idem da se svadjam u mts jer nije u mom stilu da to uradim elegantno i još im se zahvalim sto su me zaebali i potrosli mi silno vreme...

Нијеdo prekjuče klimu sad grejalicu
jel to normalno :/

Mačka ne kapira da u elektronici najskuplje nije najbolje nego je najbolje da kupiš ono što te posavetuje neko ko se razume u ''stvar''.a cekaj zasto si ti kupovala opremu?
zar ne treba oni da dodju sa svojom opremom..sve ti montiraju i po sistemu kljuc u ruke dobijes uslugu![]()
Pa ja imam sBB i samo zbog arene smo uzeli mts uslugu Antena plus koja nudi kanale neke šta ti ja znam i arenu. Ali da bi taj risiver radio potrebna je kako su mi rekli sobna antena. I još su mi rekli to možete gde god da odnesete i samo prijavite i to radi.. kad ono medjutim.a cekaj zasto si ti kupovala opremu?
zar ne treba oni da dodju sa svojom opremom..sve ti montiraju i po sistemu kljuc u ruke dobijes uslugu![]()
a ja razmišljam da pređem u ezbebe čisto protesta radi a i stoka su ovi iz emtesa : dajem tri iljada mesečno, a pola tih kanala piše "niste pretplaćeni na ovaj kana"...šta više da se pretplaćujem jebbem vam mater, jel tri iljade malo
[/QUOTE
Mi smo izmeđju ostalog zato sada uzeli SBB i to onaj premium paket ali fck., nema Arenu. A sada znamo da je neće ni biti.
Ja da učestvujem
Macku bas zabole za elektroniku iskreno meni je važno samo da mi Drager radi kako treba a sve ove antene i sr.anja no me interesa.. to samo udovoljavam gledaocima Lige šampiona.Mačka ne kapira da u elektronici najskuplje nije najbolje nego je najbolje da kupiš ono što te posavetuje neko ko se razume u ''stvar''.
ja sam svojevremno dala 1200 svajcaraca za lecenje mackaPreko 50000 do sad za lečenje mačke...i biće još, radi mira u kući..
Ja prekjuce kupaci, a danas zimsku jaknudo prekjuče klimu sad grejalicu
jel to normalno :/
Ne pominji. Cekam poziv da idem da se nagadjam za jedno duvanje dizvineš od letos. Lepo sam naduvala 0,93.. muški.Kupio sam juče od nemačke policije kazneni poen za 125€![]()
Jel ti to meni nešto preracunavas koliko će da me oderu na razne nacine?