Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vec sat vremena cistim i ribam kucu i dvoriste,kacim ves i perem sudove od dorucka.muz je zbrisao,a majcini balvani leze i bulje uz telefone.i necu ni jednom da kazem,aj skoci pa uradi to i to jer onda krece,zasto ja to,zasto njemu ne kazes,ja sam juce,ja sam ovo,on nije ono ...
Cutim i radim i kusam svoj majcinski uspeh...
Smoki, tako i moji krenu... ali sam ja promenila taktiku... samo izdam naredjenje “Peki idi nahrani Boleta i sipaj mu vode!” ... u pocetku se bunili, ali ja samo cutim i sta ce, uradi to... a kad se vrati i opere ruke, pitam Hoces sad kockicu cokolade, zasluzio si? Hoce naravno... onda se ona buni sto njoj ne dam... pa budi drugi put pametnija pa se ponudi sama :)

Nama su klinci ove godine mnogo pomogli u vocnjaku, bas mnogo... i onda sam ih odvela i kupila im po igracku , oni se iznenadili, i obradovali...
Zapravo je muz visak u celoj prici.ko jos zivi cele godine sa muzem i decom,a onda sa njima i letuje :sad2:
Fale mi drugarice :(

Znam grozna sam
Ja letujem sa mm :uja: :lol:
Probala sam i bez njega ali je ipak najlepse sa njim

A za rupu
Opet mi se pojavila ona bradavica na palcu noge, pa sam nasla onu kiselinu alfabeta x2 i pocela da mazem, a ono kao da raste... bogi mi je to savetovala prosle godine i stvarno mi je pomoglo, mada nisam do kraja istrajala, zato se vrvt i vratilo...
elem, skinem ja danas taj gornji sloj pa iskopam koliko sam mogla vise taj zulj/bradavicu sta li je... bilo je dve crne tackice, jednu skroz skinem, jednu skoro, to je valjda koren jbm li ga... i na kraju, malo je ostalo i rekoh da da to sto je ostalo opet namazem tim preparatom... evo cekam da mi prst otpadne koliko pece... ono okolo mlada koza, i ja se jesam trudila samo na to da namazem ali je jako malo... pece u 3pm...

Zapravo je muz visak u celoj prici.ko jos zivi cele godine sa muzem i decom,a onda sa njima i letuje :sad2:
Fale mi drugarice :(

Znam grozna sam
meni je muske energije previse..isto sam uhvatila sebe da mi vise prija zensko caskanje
ovaj june je zarazan, danas sam cimnula ledja i sad sedim kao fosna sa termo pojasom

imala sam od jutros najavljene neke kupce
dogovorili smo okvirno vreme, a oni salju sms svakih 15 minuta iako sam prvi put kad smo se culi rekla da nema potrebe da preciziraju,, cisto samo okvirno..da nemam nikakve druge zakazane obaveze i kad god da stignu dobrodosli su
on pipa to za sta je zainteresovan i kaze - nisam mislio na toliko kvalitetno
ona proba druga proizvod, ja im sa ovakvim ledjima iznela sve iz ponude da bi mogli da vide razliku za proizvod od 20 i 128e
i vidim u pogledu, u govoru tela da nece da kupe nista
ne presiram, ne davim..jos su dosli na preporuku mog dobrog prijatelja
i izgovaraju ono - da, super vraticemo se samo da :lol:
pa zasto bre :)
kazes lepo hvala, videli smo, da pogledamo jos nesto sto nam je u ponudi pa cemo da odlucimo

kakvi ste vi, je l se i vi osecate neprijatno kad ste nesto tako probali. pa obecavate da cete kupiti iako je svima jasno da necete
sto to ljudi rade?

meni je muske energije previse..isto sam uhvatila sebe da mi vise prija zensko caskanje
ovaj june je zarazan, danas sam cimnula ledja i sad sedim kao fosna sa termo pojasom

imala sam od jutros najavljene neke kupce
dogovorili smo okvirno vreme, a oni salju sms svakih 15 minuta iako sam prvi put kad smo se culi rekla da nema potrebe da preciziraju,, cisto samo okvirno..da nemam nikakve druge zakazane obaveze i kad god da stignu dobrodosli su
on pipa to za sta je zainteresovan i kaze - nisam mislio na toliko kvalitetno
ona proba druga proizvod, ja im sa ovakvim ledjima iznela sve iz ponude da bi mogli da vide razliku za proizvod od 20 i 128e
i vidim u pogledu, u govoru tela da nece da kupe nista
ne presiram, ne davim..jos su dosli na preporuku mog dobrog prijatelja
i izgovaraju ono - da, super vraticemo se samo da :lol:
pa zasto bre :)
kazes lepo hvala, videli smo, da pogledamo jos nesto sto nam je u ponudi pa cemo da odlucimo

kakvi ste vi, je l se i vi osecate neprijatno kad ste nesto tako probali. pa obecavate da cete kupiti iako je svima jasno da necete
sto to ljudi rade?
Nemam problem da kazem Hvala, videcu jos.
Ne kupujem dok mi se ne svidi

Deca,muz,tata,komsija....svi traze paznju.zene samo daju
ako se ovako nastavi, ja cu u tabor brnabicke :) postacu gej
nekako sam se u poslednje dve godine suocila sa jako losim muskim svetom..ne zna se ko je veca *****, kukavica, protuva, a svi bi da glume vukove i lavove
povrac
i na zalost to je toliko masovno da na kraju nije ni cudo sto smo ovde gde smo
oni preci junaci izgleda da nisu ostavili potomke, do danas pretekao talog
sem mog eksa, njemu skidam kapu - pravi muskarac u najpozitivnjem obliku! tacno sam srecna sa kime sam dete napravila!

Muz me pita “Jel ovaj ves suv?”
“Nije.”
“Pa kako da pokosim tu, vidi koja ce se prasina dici.”
“Pa pokosi, sareni je, ko ga sisa, nije beli.” :lol:
“Ma daj ne zezaj se.”
“Pa sta da ti radim?!”
“Nisi mogla sacekati 5 min da pokosim pa onda siriti ves.”

:lol:

nekako sam se u poslednje dve godine suocila sa jako losim muskim svetom..ne zna se ko je veca *****, kukavica, protuva, a svi bi da glume vukove i lavove
povrac
sem mog eksa, njemu skidam kapu - pravi muskarac u najpozitivnjem obliku! tacno sam srecna sa kime sam dete napravila!
Ovo sto kazes za svog ex-a je tako lijepo procitati. Tvoje dijete je srecno dijete. Svaka vam cast oboma :)

povrac
to je do tebe, sta trazis to privlacis

povrac
Mladi naraštaj je definitivno krš i lom.Srednji naraštaj blagi očaj: zloba, mućke, pakoštine, dno.dna! Uticaj svevišnjih tv-kičerica-rijalitija. Matorci podivljaju u zrelom dobu, svingera itd koliko hošeš.Oda prostituciji na sve strane. Svi se krešu svuda, bez srama. Dika i ponos biti sex pratnja, pedofil ili poremećene svesti u bilo kojim godinama i polu.
Oženjeni, udati..mladi stari..nema razlike..na poslu, na ulici..gde god.
I šta onda? U čemu je poenta života? Trčati livadom i pevati ode suncu, a pomračenje ne prestaje?..ne znam..

povrac
brate sestro dive, ti popljuva sve osim tvog exa, a on je ex..nesto u tom razmisljanju ne stima :)

povrac
nije da sad oću da se slažem s tobom pošto poto, al ja odavno smatram da su muškarci baš sve ovo što si rekla, pa i gore od toga

nije da sad oću da se slažem s tobom pošto poto, al ja odavno smatram da su muškarci baš sve ovo što si rekla, pa i gore od toga
Jednostavno nemaju kapaciteta da budu prvo ljudi, a posle muskarci
Da ne budem shvacena pogresno, ne ukljucujem naravno u ovo nase forumase ,:heart: jer ih ne poznajem
Pricam samo o muskarcima koje je zivot bacio na moj put - kolege, poznanici, poslovni saradnici, rodjaci..
Na prste jedne ruke mogu da izbrojim one za koje mogu da kazem da su ljudi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back