Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
******* Cicak, dobro ste vas dvoje zakljucili to za Rim i nadam se da ce vam se zelja ostvariti.
ko bi jos u bgu hteo da zivi, logicno.
zvezdice su prekrile yebi ga, da napomenem.
Nije nam zelja da tamo zivimo.
Samo govorim o osecaju dok se nalazis u odredjenom gradu.
Lepsi mi je osecaj u Becu npr. Nego u Bg
Nekad me to i nervira jer je ipak bg blizi i cesce ga posecujemo i imamo tamo drage ljude ali taj neki osecaj nelagodnosti i tenzije...

Nije nam zelja da tamo zivimo.
Samo govorim o osecaju dok se nalazis u odredjenom gradu.
Lepsi mi je osecaj u Becu npr. Nego u Bg
Nekad me to i nervira jer je ipak bg blizi i cesce ga posecujemo i imamo tamo drage ljude ali taj neki osecaj nelagodnosti i tenzije...
stvar navike, verovatno. plus jeste uzasno haotican i bucan i smrdljiv na ovim vrucinama.
ali ja ga obozavam :)

smokvo, ima ovde jos nas rumenih seljanki, nemoj da si kao vucic.
zvuci kao sirenje laznog elitizma. :malav:
dakle, nisi jedina seljanka, ali nama ostalima je ipak ponekad muka na jednom od najzagadjenihjih beogradskih lokaliteta.

e da, meni je na zelenjaku uvek ali uvek muka, i nije trip uopste bukvalno imam nagon za povracanje kad prolazim zelenjakom, posebno deo izmedju pijace i podzemnog prolaza, sreca pa me tamo bas retko put navede
ali deo sa ubedljivo najjezivijom energijom
to je zbog izduvnih gasova jer je na tom potezu autobuska stanica :kez:

e da, meni je na zelenjaku uvek ali uvek muka, i nije trip uopste bukvalno imam nagon za povracanje kad prolazim zelenjakom, posebno deo izmedju pijace i podzemnog prolaza, sreca pa me tamo bas retko put navede
ali deo sa ubedljivo najjezivijom energijom

Živeo sam na Zelenjaku godinu dana... ceo taj deo grada je odvratan. Od Ekonomskog fakulteta i picinog parka koji migranti valjda i dan danas drže pod okupacijom, preko Kameničke, pijace, podzemnog prolaza i onaj deo trotoara uz Brankovu ulicu ka tunelu, što vodi u Sremsku i Knez.

Mislim, Knez mi je isto odvratan, ali Zelenjak je posebno odvratan. Mislim da okretnica pravi najveće sranje, najopterećeniji terminus u gradu, najviše autobusa, ljudi konstantno dolaze, kao na traci. Plus pijaca i haos.

Ja nešto msm da je dobro imati ono što neki od vas nemaju...i obrnuto...odličan pokazatelj (;
u stvari svako ima neku vrstu ekstra senzibilnosti, neki osećaju jedno, drugi drugo...
meni je okidač tuđa nervoza, iole li osetim nečiju nervozu u kontaktu počinjem i ja da je osećam, iako nema potrebe da budem nervozna manifestuje se gušenjem, oštar grub papir ne smem ni da pipnem.....Tesla je imao takve epizode, mnogo njih, od svega sam zapamtila da nikad nije istu platnenu salvetu upotrebio dva puta....a to je toliko neistraženo područje još uvek, svest, podsvest ma svašta nešto...

Dve godine ne pijem kafu... teško je bilo odreći je se.
Juče na terenu oko 17 h shvatih da mi se spava i častim sebe jednom lepom produženom sa mlekom i šećerom, jer treba raditi do ponoći i voziti stotinak km do kuće.
I baš mi je legla kafa, i razbudila me baš....toliko da sam kući došla oko 2 sata, nisam uspela da zaspim do 3 i probudila se u 5. I ceo dan danas ko nadrogirana. Ebla me kafa i kad sam je kupila, bolje da sam šumeći magnezijum popila.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back