smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
da, bas ti je glupo pa dolazis da nabijas na nos, onako suptilno, nama kilavima : (

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, bas ti je glupo pa dolazis da nabijas na nos, onako suptilno, nama kilavima : (

Nije nam zelja da tamo zivimo.******* Cicak, dobro ste vas dvoje zakljucili to za Rim i nadam se da ce vam se zelja ostvariti.
ko bi jos u bgu hteo da zivi, logicno.
zvezdice su prekrile yebi ga, da napomenem.
stvar navike, verovatno. plus jeste uzasno haotican i bucan i smrdljiv na ovim vrucinama.Nije nam zelja da tamo zivimo.
Samo govorim o osecaju dok se nalazis u odredjenom gradu.
Lepsi mi je osecaj u Becu npr. Nego u Bg
Nekad me to i nervira jer je ipak bg blizi i cesce ga posecujemo i imamo tamo drage ljude ali taj neki osecaj nelagodnosti i tenzije...

to je zbog izduvnih gasova jer je na tom potezu autobuska stanicae da, meni je na zelenjaku uvek ali uvek muka, i nije trip uopste bukvalno imam nagon za povracanje kad prolazim zelenjakom, posebno deo izmedju pijace i podzemnog prolaza, sreca pa me tamo bas retko put navede
ali deo sa ubedljivo najjezivijom energijom

e da, meni je na zelenjaku uvek ali uvek muka, i nije trip uopste bukvalno imam nagon za povracanje kad prolazim zelenjakom, posebno deo izmedju pijace i podzemnog prolaza, sreca pa me tamo bas retko put navede
ali deo sa ubedljivo najjezivijom energijom
deeko beše imao potpis muka mi![]()
u stvari svako ima neku vrstu ekstra senzibilnosti, neki osećaju jedno, drugi drugo...Ja nešto msm da je dobro imati ono što neki od vas nemaju...i obrnuto...odličan pokazatelj (;
Hoće pastrmku na žaru.lepo si ga ponudila ribom a on nista ne kapira![]()
Pa dobro.,.svi smo u istoj bašči...@...
Mislim da bi neki morali da zapate nesto sto drugi imaju...i da se upustimo svi u kolo, pa ko ce brze ko ce bolje...
Pa dobro.,.svi smo u istoj bašči
Imas lenonke rejbankesjebale mi se omiljene cvike suncane
i koje sad rejbanke kupiti
koje
imaju samo neke s gradijentom sto je meni ful cudno
i neprihvatljiva kombinacija smedja stakla, titanijum ram
smrc
razumem....i ako mogu, čisto usput, a da ne dobijem po peeep...nisi zla (:Jesmo..i ta cinjenica me veoma raduje, otkako sam zla...
pa te i gledamImas lenonke rejbanke