smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Pa jel ti kazem da me mrziidi na plazu iza 4 ili 5
tad i je najbolje za kupanje
nama je danas zadnji dan
sutra idemo za bg
A vas dve ste bas lepo iskoristile more
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jel ti kazem da me mrziidi na plazu iza 4 ili 5
tad i je najbolje za kupanje
nama je danas zadnji dan
sutra idemo za bg
Smoki, tako i moji krenu... ali sam ja promenila taktiku... samo izdam naredjenje “Peki idi nahrani Boleta i sipaj mu vode!” ... u pocetku se bunili, ali ja samo cutim i sta ce, uradi to... a kad se vrati i opere ruke, pitam Hoces sad kockicu cokolade, zasluzio si? Hoce naravno... onda se ona buni sto njoj ne dam... pa budi drugi put pametnija pa se ponudi samaVec sat vremena cistim i ribam kucu i dvoriste,kacim ves i perem sudove od dorucka.muz je zbrisao,a majcini balvani leze i bulje uz telefone.i necu ni jednom da kazem,aj skoci pa uradi to i to jer onda krece,zasto ja to,zasto njemu ne kazes,ja sam juce,ja sam ovo,on nije ono ...
Cutim i radim i kusam svoj majcinski uspeh...
Ja letujem sa mmZapravo je muz visak u celoj prici.ko jos zivi cele godine sa muzem i decom,a onda sa njima i letuje
Fale mi drugarice
Znam grozna sam
meni je muske energije previse..isto sam uhvatila sebe da mi vise prija zensko caskanjeZapravo je muz visak u celoj prici.ko jos zivi cele godine sa muzem i decom,a onda sa njima i letuje
Fale mi drugarice
Znam grozna sam

Nemam problem da kazem Hvala, videcu jos.meni je muske energije previse..isto sam uhvatila sebe da mi vise prija zensko caskanje
ovaj june je zarazan, danas sam cimnula ledja i sad sedim kao fosna sa termo pojasom
imala sam od jutros najavljene neke kupce
dogovorili smo okvirno vreme, a oni salju sms svakih 15 minuta iako sam prvi put kad smo se culi rekla da nema potrebe da preciziraju,, cisto samo okvirno..da nemam nikakve druge zakazane obaveze i kad god da stignu dobrodosli su
on pipa to za sta je zainteresovan i kaze - nisam mislio na toliko kvalitetno
ona proba druga proizvod, ja im sa ovakvim ledjima iznela sve iz ponude da bi mogli da vide razliku za proizvod od 20 i 128e
i vidim u pogledu, u govoru tela da nece da kupe nista
ne presiram, ne davim..jos su dosli na preporuku mog dobrog prijatelja
i izgovaraju ono - da, super vraticemo se samo da
pa zasto bre
kazes lepo hvala, videli smo, da pogledamo jos nesto sto nam je u ponudi pa cemo da odlucimo
kakvi ste vi, je l se i vi osecate neprijatno kad ste nesto tako probali. pa obecavate da cete kupiti iako je svima jasno da necete
sto to ljudi rade?
ako se ovako nastavi, ja cu u tabor brnabickeDeca,muz,tata,komsija....svi traze paznju.zene samo daju
postacu gej Ovo sto kazes za svog ex-a je tako lijepo procitati. Tvoje dijete je srecno dijete. Svaka vam cast obomaako se ovako nastavi, ja cu u tabor brnabickepostacu gej
nekako sam se u poslednje dve godine suocila sa jako losim muskim svetom..ne zna se ko je veca *****, kukavica, protuva, a svi bi da glume vukove i lavove
povrac
i na zalost to je toliko masovno da na kraju nije ni cudo sto smo ovde gde smo
oni preci junaci izgleda da nisu ostavili potomke, do danas pretekao talog
sem mog eksa, njemu skidam kapu - pravi muskarac u najpozitivnjem obliku! tacno sam srecna sa kime sam dete napravila!

to je do tebe, sta trazis to privlacisako se ovako nastavi, ja cu u tabor brnabickepostacu gej
nekako sam se u poslednje dve godine suocila sa jako losim muskim svetom..ne zna se ko je veca *****, kukavica, protuva, a svi bi da glume vukove i lavove
povrac
sem mog eksa, njemu skidam kapu - pravi muskarac u najpozitivnjem obliku! tacno sam srecna sa kime sam dete napravila!
....@.....sta trazis to privlacis
Nameste se tako okolnosti, pa se nadjemo na testuto je do tebe, sta trazis to privlacis
Mladi naraštaj je definitivno krš i lom.Srednji naraštaj blagi očaj: zloba, mućke, pakoštine, dno.dna! Uticaj svevišnjih tv-kičerica-rijalitija. Matorci podivljaju u zrelom dobu, svingera itd koliko hošeš.Oda prostituciji na sve strane. Svi se krešu svuda, bez srama. Dika i ponos biti sex pratnja, pedofil ili poremećene svesti u bilo kojim godinama i polu.ako se ovako nastavi, ja cu u tabor brnabickepostacu gej
povrac
brate sestro dive, ti popljuva sve osim tvog exa, a on je ex..nesto u tom razmisljanju ne stimaako se ovako nastavi, ja cu u tabor brnabickepostacu gej
povrac

nije da sad oću da se slažem s tobom pošto poto, al ja odavno smatram da su muškarci baš sve ovo što si rekla, pa i gore od togaako se ovako nastavi, ja cu u tabor brnabickepostacu gej
povrac
On je ex samo na funkciji muza, a na poziciji najboljeg prijatelja I coveka ostace na mestu broj jedan do kraja mog zivotabrate sestro dive, ti popljuva sve osim tvog exa, a on je ex..nesto u tom razmisljanju ne stima![]()
Jednostavno nemaju kapaciteta da budu prvo ljudi, a posle muskarcinije da sad oću da se slažem s tobom pošto poto, al ja odavno smatram da su muškarci baš sve ovo što si rekla, pa i gore od toga
jer ih ne poznajem