Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sledeci put samo neka ti stavi tamnji prelivOdgledala 4.ep Cernobilja.
Bolje da sam poslusala osjecaj I da je nisam ni pocela, nego ajd budi drug.
Osusila kosu. Boja bezveze I bolje mi stoji tamno. Kad pustim frizera da me ubijedi da je bolje da pramenovi idu vise. Al ajd.
Povlacim rijec.Odgledala 4.ep Cernobilja.
Bolje da sam poslusala osjecaj I da je nisam ni pocela, nego ajd budi drug.
Osusila kosu. Boja bezveze I bolje mi stoji tamno. Kad pustim frizera da me ubijedi da je bolje da pramenovi idu vise. Al ajd.
HahaaaaaPre desetak godina pošalješ dete na ekskurziju, ono dođe za nedelju dana ponekad šmrkavo i sa vaškama, al ti nemaš pojma šta su tamo radili pa ti to ok.
Danas ova moja otišla na Zlatar, učiteljica poslala snimak...sunce joj njeno, svi trče u helankama i patikama, a ona u šorcu i japankama koje sam joj spakovala za kupatilo.
pa?E sto si ti naivna...obojica rade i imaju pare a dole na rivi sto cevapa cekaju na njih
idi na plazu iza 4 ili 5Pa kad volim da ugodim,ja sam vaga
A dobro,proslo me je
Sad je za rupu sto je vrucinstina,sto sam ulepljena pola sata posle tusiranja i sto sam ozdravila,al lazem okolo da sam bolesna i dalje i zato se ne kupam u moru,a zapravo sam lenja![]()
da toliko voliš ne bi se žalilaPa kad volim da ugodim,ja sam vaga
A dobro,proslo me je
Sad je za rupu sto je vrucinstina,sto sam ulepljena pola sata posle tusiranja i sto sam ozdravila,al lazem okolo da sam bolesna i dalje i zato se ne kupam u moru,a zapravo sam lenja![]()
)Zapravo je muz visak u celoj prici.ko jos zivi cele godine sa muzem i decom,a onda sa njima i letujeZnaci, ti treba da saspes na sebe faktor 50+ i oteras dupe na grejanje u hlad....a uvece stavis cvet u kosu, obuces haljinu, muza pod ruku i u nocni zivot...

Danas ne volim ni sebeda toliko voliš ne bi se žalila)