Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja jutros ugledam ogromnog, ali kad kazem ogromnog to znaci da ovakvog do sada nisam videlaJbmti komarce nocas ni lampa ni tableta ne deluje
kako skace po zidu..bio je pun krvi..ubila sam ga..ne, nePogledajte prilog 583169
Sve novinare u Srbiji treba strpati u jedan onaj stočni kamion. Sa malim prozorčićima na vrhu. Ali sve njih u jedan kamion. I onda muljati ih u krug i na kraju izručiti u jedan kamenolom. Onda im izdeliti po čekiće i udri.
Apsolutno netačno! Oni pišu ono što oni hoće ljudi da vide. To jest, ono što im oni koji upravljaju medijima narede da plasiraju ljudima.radi se o tome da oni pisu samo ono sta ljude zanima..da to niko ne cita ne bi to ni pisali..
nije problem u medijima, nego u ljudima koji nezadovoljni svojim zivotima zive zivote drugih i tretiraju ih kao svoje najrodjenije i sve ih zanima vezano za njih.
ne, ne
novinare u srbiji treba tretirati kao zasticenu vrstu
bedna piskarala u druga prica
brate, da imas televiziju probaj da ceo dan pustas klasicnu muziku pa bi video sto bi ti bila gledanost.Apsolutno netačno! Oni pišu ono što oni hoće ljudi da vide. To jest, ono što im oni koji upravljaju medijima narede da plasiraju ljudima.
to ti je globalni...trendNema veze, i dalje posroje poštovaoci i slušaoci Radio Bg 3. program.
Meni idu na k. što te esrtradne vesti služe za spin i treba da razgrneš dok dođeš do informacija. To je ta tabloidiotizacija svakodnevice u medijima i to treba gaziti javno. Da se samo postavi na mesto i da se zna gde šta stoji.
Pa nije, ako imaš spoljnu politiku ili ekonomiju, to je to, ne nalećeš na Sorajine sise u tim rubrikamama i tim medijima. .Kad te one(sise) interesuju tu znaš gde da klikneš.to ti je globalni...trend