Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sinoć sam primetio ooogromnog skakavca na terasi...mnogo mlad i zelen, pa nisam hteo da ga povredim tako što ću da ga uhvatim za noge.
Pustio sam ga da živi svoj život.

Sinoć su brojni komarci primetili ogromnog mene i krvi su mi se napili, sad se drapam kao da sam šugav, koja je to stoka da ni danima posle ujedena mesta ne mogu da se smire, to ranije nije tako bivalo...

Screenshot_20190812-091115.png

Sve novinare u Srbiji treba strpati u jedan onaj stočni kamion. Sa malim prozorčićima na vrhu. Ali sve njih u jedan kamion. I onda muljati ih u krug i na kraju izručiti u jedan kamenolom. Onda im izdeliti po čekiće i udri.

radi se o tome da oni pisu samo ono sta ljude zanima..da to niko ne cita ne bi to ni pisali..

nije problem u medijima, nego u ljudima koji nezadovoljni svojim zivotima zive zivote drugih i tretiraju ih kao svoje najrodjenije i sve ih zanima vezano za njih.

radi se o tome da oni pisu samo ono sta ljude zanima..da to niko ne cita ne bi to ni pisali..

nije problem u medijima, nego u ljudima koji nezadovoljni svojim zivotima zive zivote drugih i tretiraju ih kao svoje najrodjenije i sve ih zanima vezano za njih.
Apsolutno netačno! Oni pišu ono što oni hoće ljudi da vide. To jest, ono što im oni koji upravljaju medijima narede da plasiraju ljudima.

Apsolutno netačno! Oni pišu ono što oni hoće ljudi da vide. To jest, ono što im oni koji upravljaju medijima narede da plasiraju ljudima.
brate, da imas televiziju probaj da ceo dan pustas klasicnu muziku pa bi video sto bi ti bila gledanost.
te teorije zavera kako se to pusta da narod ne bi mislio na svakodnevnicu je glupost. nas prosecan covek je klasican gledalac rijalitija i to je tuzna cinjenica.
razmisli malo zasto su se rijalitiji primili tek kad su poceli da se tuku..kresu .. do tad je gledanost bila slaba..od tad je gledanost vrhunska...

Nema veze, i dalje posroje poštovaoci i slušaoci Radio Bg 3. program.
Meni idu na k. što te esrtradne vesti služe za spin i treba da razgrneš dok dođeš do informacija. To je ta tabloidiotizacija svakodnevice u medijima i to treba gaziti javno. Da se samo postavi na mesto i da se zna gde šta stoji.

problem je sto kod nas ni nemas sve informacije u svim medijima..nego kako su kome naklonjeni tako ce pisati..izuzetno smo polarizovani po tom pitanju...a naravno zna se gde pretece :)

Nema veze, i dalje posroje poštovaoci i slušaoci Radio Bg 3. program.
Meni idu na k. što te esrtradne vesti služe za spin i treba da razgrneš dok dođeš do informacija. To je ta tabloidiotizacija svakodnevice u medijima i to treba gaziti javno. Da se samo postavi na mesto i da se zna gde šta stoji.
to ti je globalni...trend

to ti je globalni...trend
Pa nije, ako imaš spoljnu politiku ili ekonomiju, to je to, ne nalećeš na Sorajine sise u tim rubrikamama i tim medijima. .Kad te one(sise) interesuju tu znaš gde da klikneš.
Naši prepisuju iz stranih tabloda, to je tačno, pa primenjeno na domaću scenu ali, kako da kažem, u jednoj svesci drže sve predmete kao najgori đaci (:

Poslednja izmena:
Vi samo kukate na te rijalitije
Pa sto ih gledate?
Kako uopste dodjete do takvih vesti?
Nit gledam nit pratim vesti, nikad nisam pogledala nista od tih emisija... ne vidim svrhu nit imam potrebu
Zao mi je novinara, jer u ovoj bedi nemaju izbor

Naravno da izbor postoji
Kao sto postoje i dobri novinari u srbiji

Ali nisam zato na rupi nego da vam kukam jer sedim na 41 stepen u drugom po redu akva parku za danas i oba su mi odvratna

Mrzim bazene,mrzim vrucine, mrzim ljude na bazenima, mrzim muziku na bazenima, mrzim miris hrane na bazenima, dodje mi da placem izistinski, ni king od jagode nisam mogla ceo da pojedem od besa i muke itako
A vi kako te?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back