Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Где год да одем уколико има опција да се седне поред мене ће да се накатанчи нека смрда. Јуче села жена до мене ОВОЛИКЕ нокте сиве црне штрокаве, смрдииии ко покисо вучијак, немој сестро слатка ко бога те молим.Такође једна таква ради са мном, редовно мусава, чупава, смрди јој из уста, каже ми "не перем ја џемпере,то не иде на кожу, имам испод мајцу". Следећи пут дође с панталонама поцепаним на туру, дајем јој иглу и конац каже, нема везе носићу их још ове недеље па бацам

opet sam juce pala i sredila koleno, blesila u tresnje na drvetu, bila rupa na putu i moje koleno je opet razderano, jos nije proslo i zaraslo od proslog puta...
nema suknjice do daljnjeg...
znaci, osecam se kao devojcica, i onda su mi kolena bila vecito u krastama, doduse od padova prilikom voznji rolsua, igre zmurki, stafeta, penjanja po drvecu...sad se redovno na ravnom spoticem o...ne znam sta...

Где год да одем уколико има опција да се седне поред мене ће да се накатанчи нека смрда. Јуче села жена до мене ОВОЛИКЕ нокте сиве црне штрокаве, смрдииии ко покисо вучијак, немој сестро слатка ко бога те молим.Такође једна таква ради са мном, редовно мусава, чупава, смрди јој из уста, каже ми "не перем ја џемпере,то не иде на кожу, имам испод мајцу". Следећи пут дође с панталонама поцепаним на туру, дајем јој иглу и конац каже, нема везе носићу их још ове недеље па бацам
upravo si me kostala sladoleda poslije rucka
hvala : (

Kad su one gadosti od kakosezoe ono....brašno pa ulepe...fondan,da....pa ne bi ih jeo ni za dookate...kakvu nakazni prodavnicu ima Stamevski na Obilićevom...
Ne BiH primetio, nego me kuče odvuklo...kao Miki Maus nalepnica i te torte ko od plastelina.....

Неко њему и њој близак?
da moja zaova, a njegova sestra
divna zena koja se bas namucila u zivotu
borila se sa kancerom pluca i metatazama na jetri i pankreasu
oni su isli pre mesec dana da je vide, a ona je rekla - ovo je poslednji put da se vidimo, bolje odmah da se oprostimo
muza je od kancera jetre sahranila pre par godina i sa njim je prosla sve vec ranije
mnogo mi je zao jer smo se stvarno volele i dok sam bila u braku sa njenim bratom i kad smo se nas dvoje rastali
ljubav i postovanje je bilo obostrano
pricam sa njim i placem kao kisa,,jos on mene smiruje i kaze - svi smo ovde dosli da bi odavde i otisli
a ja mu kazem - ali to je jedina ziva veza koju si imao sa tvojom primarnom porodicom
ona ima dva sina koji imau svoje porodice, ali to je vec neko sledece koleno
sad ga nekako dozivljavam kao siroce :heart:
meni je sa svakim gubitkom u zivotu slabila baza na neki nacin i ostajala tuga
i kad sam gubila dede i babe kao detet i kad sam izgubila oca..
to su stvari koje su normalan sastav zivota, ali koje nas ipak izbace iz ravnoteze..na neki nacin trajno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back