Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мене је толико нервирало то чишћење улепљене кугле и точкића, да сам га се врло радо отарасила...

Jao, kuglični miš. :heart:
Mi smo davno prešli na laserski, svaki čas smo menjali miš jer je mačak tad bio slab na tanje kablove. Čak smo hteli da mu doskočimo bežičnim, ali je izgrizao usb priključak tog miša.

Uništavao je sve redom. Slušalice još uvek redovno stradaju ako se ostave neoprezno na vidno mesto, zvučnike koji su bili vezani tankim kablovima nikad nismo ni vratili na zid, depilator sam spasavala spajajući žice izolir trakom, par punjača je otišlo... Čak je načeo i kabl od laptopa, to sam isto lepila izolir trakom. I bretele su stradale...

564805

Zanimljiv paradoks je kako je ljude danas uprkos svemu lako nasmejati. Ženi pokažeš random glupavi natpis ili ti tviter mudroliju tipa "gledam koliko sam debela i brišem suze krofnom" a muškarcu video klip sa golim likom koji vitla natprirodno velikom kitom sa montiranom muzikom Radeta Jorovića i oni popadaše od smeha! Ajde što će danima da se smeju tome nego će mesec dana da dave ljude oko sebe pokazujući im pomenute stvari. Po 3 puta.

Nista od mog letovanja sa drugaricama.jedna nema dan slobodan,druga ceka biopsiju.
A sto je bilo strasno pre neki dan na onkologiji...vozila sam je na biopsiju,cekale smo tri i po sata da nam kazu da je aparat pokvaren.gledam one ljude sive u licu,celave,sa perikama,polu zive ...strasno.srce mi se slomilo

Их, код мене је то редовна појава, колико год да планирам, задеси ме баш тад :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back