Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
23 slobodna mesta u celom Novom Sadu, sa sve selima, 23 mesta za bebe rođene od septembra 2016. do marta 2017., 23 mesta. Dvadeset i tri mesta.
Slobodna. Za decu. U vrtiću. Na ovoliki grad. Sa sve selima.

dva miliona pregleda za tri dana...i to u Srbiji, zemlji sa ovako malo stanovnika...7 il koliko već beše
:fdlan:

- - - - - - - - - -

propas bate...propas
Zuhra Ramizaj pise da joj je pravo ime na netu svuda.Tvrdi da to nije tacno a peku joj jagnjetinu umesto prasetine.

Sto se pesme tice ne fali joj nista.Rijana je pevala kisobran an an an e e e i to je bio hit tada. Sto se sablaznjavas...Ljudima treba zabava i opustanje,dobar pogled.Da nastupa sa pravim imenom ne bi uspela.

Ni tamo odakle je ni u Hrvatskoj nasi pevaci nisu prihvaceni ali mi prihvatamo sve.Tacnije oni koji odlucuju o tome.Na zalost narod se ne pita nista.

Poslednja izmena:
a sad da se ukinu i plate i penzije, minimalac da se smanji, privatnicima da uvedu duple izdatke za socijalno, zdravstveno i penziono

- - - - - - - - - -

jebbo vam on majku da vam jebbo

Zaboravio si trudnicku mafiju i pokvarenu malu decu.
Porez na trudnocu, porodjAj i dupla taksa ako ces da dojis.

- - - - - - - - - -

dva miliona pregleda za tri dana...i to u Srbiji, zemlji sa ovako malo stanovnika...7 il koliko već beše
:fdlan:

- - - - - - - - - -

propas bate...propas

A sto ti to slusas?!

Kliknula sam jer sam mislila da je nesto za Vucica... Kad videh spot pa jos sekin samo kliknem x.
Kako uopste dodjes do njenih spotova i pesama... Mislim tih novih... Moras je pratiti...

Nasi prijatelji zive na bulevaru, njihov stan i adresa na koju su prijavljeni. ... Mala im dobila Bukovac... :rotf:

Strašno. Ko to razvrstava!?
Zar ne mogu bilo gde, samo da upadnu, pa da prebace dete?

- - - - - - - - - -

23 slobodna mesta u celom Novom Sadu, sa sve selima, 23 mesta za bebe rođene od septembra 2016. do marta 2017., 23 mesta. Dvadeset i tri mesta.
Slobodna. Za decu. U vrtiću. Na ovoliki grad. Sa sve selima.

Mala moje drugarice ide u privatne jaslice na Naselju. Zadovoljni su a izračunali da je tu negde, kao da su ženu uzeli.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back