Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
aha,to znaci da ces prestati i noge da brijes :lol:
joj boze sto e ovo moje veliko dete blesavo :( evo ga prvi put stao na traku posle par godina i to u sobnim papucama:roll:
a sto je gadna ova cokolada od 85%,pregorka je
a tek sto mi ide na nerve sto opet moram da bebisitujem komsijino kuce.on ponovo bolestan,a ona preslatka al totalno neposlusna.jede uloske,masne kese,slinave maramice.a on ne da da se ona vezuje,a nece da joj kupi korpu.a tek kad hocu da predjem ulicu kako zaebava,da dodje da je vezem traje po 5 minuta.samo me zacikava i skace oko mene.a bobi samo prevrce ocima

sa sedam meseci.i bio je veseo bar do jedno trece godine a sad ima neke psihicke probleme.
boji se da izadje iz zgrade,boji se petardi,aviona,kise,vetra,vatrometa,drugih pasa.tj agresivan je prema stencima i nepoznatim psima koji zele da ga omirisu.ne nasrce prvi ,ni ne prilazi,al kad neko njemu pridje onda je uzasan.inace hoce da juri za lopticom,da skace za stapom,kad mu pevam igrale se delije,poludi od srece,skace i laje.kad mu pokazem prst,on skace i laje...mislim nije on bas sav svoj

- - - - - - - - - -

boji se i mraka

sa sedam meseci.i bio je veseo bar do jedno trece godine a sad ima neke psihicke probleme.
boji se da izadje iz zgrade,boji se petardi,aviona,kise,vetra,vatrometa,drugih pasa.tj agresivan je prema stencima i nepoznatim psima koji zele da ga omirisu.ne nasrce prvi ,ni ne prilazi,al kad neko njemu pridje onda je uzasan.inace hoce da juri za lopticom,da skace za stapom,kad mu pevam igrale se delije,poludi od srece,skace i laje.kad mu pokazem prst,on skace i laje...mislim nije on bas sav svoj

- - - - - - - - - -

boji se i mraka

Jel mislis da ima veze sa tim?
Posto je meni Bobi argument kad se potegne prica sece jajca:rumenko:

Jel mislis da ima veze sa tim?
Posto je meni Bobi argument kad se potegne prica sece jajca:rumenko:

ne verujem,jer i drugi psi iz naseg okruzenja su kastrirani,,pa se niko ne ponasa ovako debilno.sad ja bas nemam nekog iskustva,ovo mi je prvi pas o kome se sama brinem,tj prvi koga imamo od kad sam se udala

cd67de1865f50359ce1dd946f424df84.jpg
949e553252693e724618ff1b164c9312.jpg

Morala sam da postavim slike.
Ovako izgleda kad SBB iskljucuje korisnike.
Inace, kabli je vec isecen jer je prosao Exe Net i ljudi su uredno ostavili kabal na plafonu. Bez loma. Zakacen gore, kako ne bi privukao deci iz zgrade paznju.
Isekli isecen kabal , a da o lomu ne pricam, sto na podu , sto na plafonu.
Osnovnu kulturu nemamo.
Kako bih ja ovo novcano kaznila.

Poslednja izmena:
cd67de1865f50359ce1dd946f424df84.jpg
949e553252693e724618ff1b164c9312.jpg

Morala sam da postavim slike.
Ovako izgleda kad SBB iskljucuje korisnike.
Inace, kabli je vec isecen jer je prosao Exe Net i ljudi su uredno ostavili kabal na plafonu. Bez loma. Zakacen gore, kako ne bi privukao deci iz zgrade paznju.
Isekli isecen kabal , a da o lomu ne pricam, sto na podu , sto na plafonu.
Osnovnu kulturu nemamo.
Kako bih ja ovo novcano kaznila.

Ovo je nista... Bas cu uslikati kod mame i tate kako su razbuccali onu kutiju i kablove po celoj zgradi i ostavili sve tako da visi otvoreno... Uzas

i ja da izjavim da je unicredit najgora banka na svetu

Ovo nije Unicredit, ovo je Vojvođanska. Ali dobro je da znam da ne idem ni u Unicredit.

A kako vadis pare?

Pa moramo da podignemo na blagajni banke. Nema bankomata, i - banking, mob banking, ništa...I pošto naravno nemamo vremena da idemo svaki čas u banku, dovedemo sebe u poziciju da imamo mnogo gotovine u kući, a to ne želimo. Zato tražimo neku banku u kojoj ćemo otvoriti račun i dobiti debitne kartice, da podižemo pare i plaćamo kada nama odgovara, a ne banci. Ja veze sa bankarskim poslovanjem nemam, ali mi je logično da je u interesu banke da pare budu na računu, a ne da ih podignem čim legnu na račun.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back