Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ide mi na nerve ova moja dzukela.sad kad nema petardi i nema grmljavine,sad je izmislio da se boji aviona.cuje i one oko surcina,pa u puzecem startu trci kuci.nema sanse da ga stignem
A kad odemo na more onda se boji muzike po kaficima,a boji se i da ostane sam kod kuce:dash:
Svi kazu probaj sa bahovim kapima:roll:
Da sam ga lepo vezala lancem i na dvoriste,bio bi to pravi pas,a ne OVO

Tebi bre treba unuce...

polomio sam kauc...

:per:

- - - - - - - - - -

Ide mi na nerve ova moja dzukela.sad kad nema petardi i nema grmljavine,sad je izmislio da se boji aviona.cuje i one oko surcina,pa u puzecem startu trci kuci.nema sanse da ga stignem
A kad odemo na more onda se boji muzike po kaficima,a boji se i da ostane sam kod kuce:dash:

je l imas neko iskustvo sa tim kapima?

Ali volis ga priznaj:heart: I sigurno ga ljubis u obraz, njuskas i pricas mu

ja ne hejtujem, to mi je jedan od omiljenih smajlija!
antigona, sve vise obracam paznju na tebe, ne sjecam se da si prije bila ovako zanimljiva,a jesi se to docepala nekih opijata i djechaka?? :per:

- - - - - - - - - -

a mozda sam i ja sad kao malo normalniji pa sve vise primjecujem normalne ljude!

Tebi bre treba unuce...
mislis da bi se bobi onda manje bojao?
treba naravno:zaljubljena: meni,ali njima jos ne
:per:

- - - - - - - - - -

je l imas neko iskustvo sa tim kapima?
ja sam neverni toma,po svim pitanjima.ali znam devojku koja je psiholog,ili psihijatar ili sta vec koja je sama pravila kapi i prodavala u parku.ljudi su pricali da se psi manje plase...
Ali volis ga priznaj:heart: I sigurno ga ljubis u obraz, njuskas i pricas mu

danas ne volim ni sebe:evil:

mislis da bi se bobi onda manje bojao?
treba naravno:zaljubljena: meni,ali njima jos ne

ja sam neverni toma,po svim pitanjima.ali znam devojku koja je psiholog,ili psihijatar ili sta vec koja je sama pravila kapi i prodavala u parku.ljudi su pricali da se psi manje plase...

danas ne volim ni sebe:evil:

Jel su dobili vize za Ameriku?

hvala
bas sam se uzrujala.ispred zgrade nam procvetao jorgovan i onaj divni roze grm,kao ruzice.eto ti babe,sece sa makazama za orezivanje,otkinula ama bas sve cvetove jorgovana,a krenula na ruzice.ja kazem,pa vi otkinuste bas sve lepo.ona kaze ako necu ja,pa ko ce da se brine o ovome,to je moj muz sadio,samo ja to odrzavam.sta da kazem,samo sam prevrnula ocima i nastavila dalje...doslo mi da joj popravim frizuru sa onim bastenskim makazama

Pusti mu Bahovu foogu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back