Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne davi me vise bre!!!
pa ja sam samo ljubazna..
mnogo je brate da me drzis pola sata na chatu i da ocekujes da te savetujem preko kojeg sajta da kupis jeftinije ono sto ja radim
dobro bre ljudi da li ste normalni?

Sad sam saznala da su detetu mog druga amputirali nogu do kuka...![]()
![]()
![]()
![]()
Sad sam saznala da su detetu mog druga amputirali nogu do kuka...![]()
![]()
![]()
![]()

pssssssssssst!![]()

))ne znam da li je za rupu or vot, al klinkica od 15-16 godina, uvede klinca u kabinu za presvlachenje i poflauta mu, a ovi ostali drugari svi gledaju kad njih dvoje ulaze. i ja tu stojim, presvlacim se. i za jedno 10-15 minuta, dijete izlazi, okupano spermom, zadize majicu, u fazonu os i tebi da poflautam. i uze neku maramicu, obrisa helanke, onda fen da osushi, trlja se po picckici dok sushi fenom i jos govori drugarima kao vidi shta mi je napravio))
e sad, nisam skonto sta ta djevojcica radi, znam da je bila vani pored bazena dok su klinci igrali vaterpolo.
i onda ti tako cerkica dodje kuci, okupana spermom, to je tako romanticno

u nase vreme ccc 
ne znam da li je za rupu or vot, al klinkica od 15-16 godina, uvede klinca u kabinu za presvlachenje i poflauta mu, a ovi ostali drugari svi gledaju kad njih dvoje ulaze. i ja tu stojim, presvlacim se. i za jedno 10-15 minuta, dijete izlazi, okupano spermom, zadize majicu, u fazonu os i tebi da poflautam. i uze neku maramicu, obrisa helanke, onda fen da osushi, trlja se po picckici dok sushi fenom i jos govori drugarima kao vidi shta mi je napravio))
e sad, nisam skonto sta ta djevojcica radi, znam da je bila vani pored bazena dok su klinci igrali vaterpolo.

ovo je uzas
slicnom sam i ja bila svedok pre dvadesetak godina
bilo leto, mi sa decom prijateljima na bazenu..i to na delu gde su deciji bazeni
u roku od pola sata iza jednog zidica napravi se red od decaka..
njih desetak uredno na 40C stoji i cekaju u redu
ode prijatelj da vidi o cemu se radi, a tamo klinka od 12 godina oralno odradjuje i naplacuje
klinka lepa kao lutka..nordijski tip.dugi tanki ekstemiteti, plava ravna kosa, plave oci i sa opasnim felerom u mozgu![]()
))ovo je uzas
bilo leto, mi sa decom prijateljima na bazenu..i to na delu gde su deciji bazeni
ode prijatelj da vidi o cemu se radi, a tamo klinka od 12 godina oralno odradjuje i naplacuje
klinka lepa kao lutka..nordijski tip.dugi tanki ekstemiteti, plava ravna kosa, plave oci i sa opasnim felerom u mozgu![]()

sta ti je osecaj za biznis
jos bra kao mali postanu svesni da ce oni morati da placaju a one da prodaju![]()

ne znam da li je za rupu or vot, al klinkica od 15-16 godina, uvede klinca u kabinu za presvlachenje i poflauta mu, a ovi ostali drugari svi gledaju kad njih dvoje ulaze. i ja tu stojim, presvlacim se. i za jedno 10-15 minuta, dijete izlazi, okupano spermom, zadize majicu, u fazonu os i tebi da poflautam. i uze neku maramicu, obrisa helanke, onda fen da osushi, trlja se po picckici dok sushi fenom i jos govori drugarima kao vidi shta mi je napravio))
pa jeste
meni usli dvoje u kabinu,zovu me prodavacice,a neki klinci,mislim ja radim u radnji za babe,odmah se vidi ko je musterija a ko lopov
ja kazem izvinite
oni nista,ja otvorim kabinu,oni se vataju (tek poceli) i gledaju me
reko ajmo napolje pa se vatajte na nekom drugom mestu a kod mene necete
ova mala sokirana me gleda,onaj njen dasa beeeee kao gospodjo nemojte da nas psujete,kao on je duhovit![]()
reko ajmo pali napolje da ne zovem uciteljicu
deca su danas groznau nase vreme ccc
![]()
crkoh od smeha, al verovatno je vise tuzno nego smesnoovo je uzas