Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zasto ne mogu da zivim normalno ko sav normalan svet. Imam toliko stvari koje su mi vazne i koje me usrecuju a ja svakih deset minuta zavirujem u novosti i pratim sta je Nikolic odlucio i sta je Dacic izjavio i sta Brisel hoce i dokle smo i kako smo i zasto smo...

Blago ljudima koji nemaju osecaj za zemlju, koji ne prate desavanja i koji Srbiju vole voleci sebe.

zaboravila sam da iskljucim meso na sporetu,dinstala sam ga za lazanju i izgorelo mi je
sedim ovde ko kreten,malo citam,malo igram karte,malo se dopisujem sa sestrom na fejsu i razmisljam koja budala pece meso u ovo doba noci u komsiluku
:(
a sutra tu lazannju treba da nosim u ledince

e da i torte koje sam narucila su blagi uzas,sve se brasno oseca

U poslednja dva dana sam tri puta plakala iz čista mira. Shebala sam se ko žvaka. :sad2:

Ja sam se smejala iz čista mira. To mu dođe još veća potvrda da sam na pravoj temi.:(

- - - - - - - - - -

zaboravila sam da iskljucim meso na sporetu,dinstala sam ga za lazanju i izgorelo mi je
sedim ovde ko kreten,malo citam,malo igram karte,malo se dopisujem sa sestrom na fejsu i razmisljam koja budala pece meso u ovo doba noci u komsiluku
:(
a sutra tu lazannju treba da nosim u ledince

e da i torte koje sam narucila su blagi uzas,sve se brasno oseca

Izvini, ovo je baš za smejanje.

:hahaha:

Ja sam se smejala iz čista mira. To mu dođe još veća potvrda da sam na pravoj temi.:(

- - - - - - - - - -

Izvini, ovo je baš za smejanje.

:hahaha:

pa prezivecu ja ovo,znam:)
nema sanse da sutra stignem do prodavnice i da ponovo dinstam
mozda da kupim prasku sunku,pa da je trpam umesto mesa?

- - - - - - - - - -

Nisam plakala, nisam se smejala, nisam se svadjala, nista mi nije zagorelo,nisam nista polupala....sta mi je?! :sad2:

:sad2:
bice bolje,ne brini
:mrgreen:

Zasto ne mogu da zivim normalno ko sav normalan svet. Imam toliko stvari koje su mi vazne i koje me usrecuju a ja svakih deset minuta zavirujem u novosti i pratim sta je Nikolic odlucio i sta je Dacic izjavio i sta Brisel hoce i dokle smo i kako smo i zasto smo...

Blago ljudima koji nemaju osecaj za zemlju, koji ne prate desavanja i koji Srbiju vole voleci sebe.

Ne treba da te uznemiravaju stvari na koje ne mozes da utices.
Cemu?!

:evil:
:dash:
Na zalost, tezim putem ces da shvatis da nisi dorasla smicalicama prevejane, prefrigrane seljancice, nisi tako vaspitana, ne pripadas tom svetu. To sto njoj fali, nigde se ne kupuje, dobija se sa rodjenjem, e to neke frustrira do bola.

Događalo se sinoć... Moja oba oka se zagledaše u nju, a ona je posmatrala nas, uzdignuta, nimalo pokolebana.

P. S. Tvoja bradavica trebalo bi da dobije sve počasti, a to što sam se ja pokazao nestručan za poljupce i dodire, nek' te (ne) zabrine.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back