Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
*ebeni internet, svaki cas se prekida :evil:

Kako mrzim sto u svom okruzenju imam osobe koje se mesecima ne sete da se jave
a onda im zatreba usluga.....

i eto ih, svaki cas cimanje, i ocigledno ocekivanje da ja odmah skocim i odradim to.....

mda.....

:histericna: ne davi me vise bre!!! :rida:
pa ja sam samo ljubazna..
mnogo je brate da me drzis pola sata na chatu i da ocekujes da te savetujem preko kojeg sajta da kupis jeftinije ono sto ja radim
dobro bre ljudi da li ste normalni?

:histericna: ne davi me vise bre!!! :rida:
pa ja sam samo ljubazna..
mnogo je brate da me drzis pola sata na chatu i da ocekujes da te savetujem preko kojeg sajta da kupis jeftinije ono sto ja radim
dobro bre ljudi da li ste normalni?

to je najveći bezobrazluk, i meni se dešavalo...prodaješ nešto i onda te mušterija pita po kojim cenama nabavljaš i kako to radiš...mislim :roll: najbolje da mu sve ispičam i okačim katanac (virtuelni) :lol:

ne znam da li je za rupu or vot, al klinkica od 15-16 godina, uvede klinca u kabinu za presvlachenje i poflauta mu, a ovi ostali drugari svi gledaju kad njih dvoje ulaze. i ja tu stojim, presvlacim se. i za jedno 10-15 minuta, dijete izlazi, okupano spermom, zadize majicu, u fazonu os i tebi da poflautam. i uze neku maramicu, obrisa helanke, onda fen da osushi, trlja se po picckici dok sushi fenom i jos govori drugarima kao vidi shta mi je napravio :)))
e sad, nisam skonto sta ta djevojcica radi, znam da je bila vani pored bazena dok su klinci igrali vaterpolo.
i onda ti tako cerkica dodje kuci, okupana spermom, to je tako romanticno

ne znam da li je za rupu or vot, al klinkica od 15-16 godina, uvede klinca u kabinu za presvlachenje i poflauta mu, a ovi ostali drugari svi gledaju kad njih dvoje ulaze. i ja tu stojim, presvlacim se. i za jedno 10-15 minuta, dijete izlazi, okupano spermom, zadize majicu, u fazonu os i tebi da poflautam. i uze neku maramicu, obrisa helanke, onda fen da osushi, trlja se po picckici dok sushi fenom i jos govori drugarima kao vidi shta mi je napravio :)))
e sad, nisam skonto sta ta djevojcica radi, znam da je bila vani pored bazena dok su klinci igrali vaterpolo.

pa jeste :zaljubljena:
meni usli dvoje u kabinu,zovu me prodavacice,a neki klinci,mislim ja radim u radnji za babe,odmah se vidi ko je musterija a ko lopov
ja kazem izvinite
oni nista,ja otvorim kabinu,oni se vataju (tek poceli) i gledaju me :eek:
reko ajmo napolje pa se vatajte na nekom drugom mestu a kod mene necete
ova mala sokirana me gleda,onaj njen dasa beeeee kao gospodjo nemojte da nas psujete,kao on je duhovit :roll:
reko ajmo pali napolje da ne zovem uciteljicu
deca su danas grozna :sad2: u nase vreme ccc :manikir:

ovo je uzas
slicnom sam i ja bila svedok pre dvadesetak godina
bilo leto, mi sa decom prijateljima na bazenu..i to na delu gde su deciji bazeni
u roku od pola sata iza jednog zidica napravi se red od decaka..
njih desetak uredno na 40C stoji i cekaju u redu
ode prijatelj da vidi o cemu se radi, a tamo klinka od 12 godina oralno odradjuje i naplacuje
klinka lepa kao lutka..nordijski tip.dugi tanki ekstemiteti, plava ravna kosa, plave oci i sa opasnim felerom u mozgu :sad2:

ovo je uzas
bilo leto, mi sa decom prijateljima na bazenu..i to na delu gde su deciji bazeni
ode prijatelj da vidi o cemu se radi, a tamo klinka od 12 godina oralno odradjuje i naplacuje
klinka lepa kao lutka..nordijski tip.dugi tanki ekstemiteti, plava ravna kosa, plave oci i sa opasnim felerom u mozgu :sad2:

ova je nizza i sisice i tako to, uletila je ona i dok smo se tushirali, stalno je bila u muskom dijelu, snimio sam je odma kako mjerka tog razvijenijeg djechaka. sad se sjeti, na majici joj ne pisalo plivacki klub mladost :)))

ovo je uzas

sta ti je osecaj za biznis :lol:
jos bra kao mali postanu svesni da ce oni morati da placaju a one da prodaju :rotf:

sta ti je osecaj za biznis :lol:
jos bra kao mali postanu svesni da ce oni morati da placaju a one da prodaju :rotf:

privrednica od malih nogu :lol:

iskreno svi smo bili sablaznuti kad smo je videli, ali smo se smejali iz sveg glasa kad smo videli decake
njih desetak stoji u najurednijem redu koji mozes da zamislis i svako od njih je drzao novcanicu od deset dinara u ruci kao da kupuju nesto neprocenjive vrednosti:rotf:
a ono i jeste, to je tad neprocenjivo vredelo :D

oterao ih prijatelj, pa im razbio koncept :lol:

e pa kad bas pricate o tome i ja sam pre par meseci videla kad sam se sagnula da vidim da li je kabina prazna coveka sa tri noge
dve normalo,a jedna okrenuta naopacke:eek:

trebalo mi je malo vremena da shvatim da je cetvrta noga il u vazduhu,il na sedistu:zper:

pa jeste :zaljubljena:
meni usli dvoje u kabinu,zovu me prodavacice,a neki klinci,mislim ja radim u radnji za babe,odmah se vidi ko je musterija a ko lopov
ja kazem izvinite
oni nista,ja otvorim kabinu,oni se vataju (tek poceli) i gledaju me :eek:
reko ajmo napolje pa se vatajte na nekom drugom mestu a kod mene necete
ova mala sokirana me gleda,onaj njen dasa beeeee kao gospodjo nemojte da nas psujete,kao on je duhovit :roll:
reko ajmo pali napolje da ne zovem uciteljicu
deca su danas grozna :sad2: u nase vreme ccc :manikir:

ovo je uzas
crkoh od smeha, al verovatno je vise tuzno nego smesno :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back