U detinjstvu sam mnogo patila zbog postupaka mojih roditelja prema meni.Dali su me tetki kad sam imala 2 godine.Jos veci udarac mi je bio kada me tetka koju sam zavoljela umesto majke nakon 12 godina vratila ohladnjelim roditeljima kao da sam stvar.Majka me nije prihvatila ali jeste otac koji je priznao da mu je to najveca greska u zivotu sto su me dali.Taj period mi je obelezen nocnim morama iz kojih sam se budila vristeci i neutesno placuci.10 godina sam spavala sa upaljenim svetlom.Zavidela sam drugoj deci koju je kuci cekao topao rucak,osmeh,lepa rec,oprana odeca,nalozena pec.Patila sam dugo od kompleksa nize vrednosti,mislila sam da je greska u meni kada me odbacuju i zanemaruju pa sam se trudila da dobro ucim,puno radim ali dobivala sam samo pogrde pa sam presla u drugu krajnost.Dzabe,ne vredi kucati na vrata kuce u kojoj niko ne zivi.Onda sam se okrenula sebi i posvecivala im paznju po reciprocitetu.Moja bol se pretvorila u ravnodusnost i nakon analize shvatila sam da sam bolje prosla od mog brata koji je celo vreme bio uz njih i okruzen njihovom ljubavlju i paznjom.Upropastili su mu zivot.Zive jako daleko od mene.Kontaktiramo,obidjem ih,pomognem im koliko mogu,oprostila sam im odavno.Oni nisu bili sposobni i nisu ni znali sta da mi pruze.Emocija bas i nemam osim postovanja i sazaljenja.Kakvi su takvi su,moji su iako ni u jednoj kriznoj situaciji u zivotu nisu bili uz mene.Promenili su se na bolje.Nakon pola zivota.