gost 36952
Elita
- Poruka
- 17.066
Ima mnogo uspesnih ljudi koji ne mogu da oproste roditeljima ravnodusnost, sebicnost, agresivnost, omalovazavanje, nepoverenje etc.. ... ... uopste to ne mora da bude optuzba za neuspeh.
U stvari, ako o optuzbi i moze biti reci, to su najcesce toliko subjektivne stvari da sa strane deluje kao preterivanje, a ljudi jako pate kao da su i dalje deca. To jednostavno nije odnos kao drugi. I kada se dokazemo pred svima to i dalje nije to ako se ne dokazemo pred NJIMA. Potpuno iracionalno, ali je tako.
U stvari, ako o optuzbi i moze biti reci, to su najcesce toliko subjektivne stvari da sa strane deluje kao preterivanje, a ljudi jako pate kao da su i dalje deca. To jednostavno nije odnos kao drugi. I kada se dokazemo pred svima to i dalje nije to ako se ne dokazemo pred NJIMA. Potpuno iracionalno, ali je tako.
Ali, složićete se sa mnom da nije čovek uvek u stanju da bude raspoložen i nasmejan i strpljiv, koliko god on želeo da bude savršen.
Sad mi pod stare dane pada na pamet da sam se možda prešla ..
pišem na netu, dizajniram samo svoj imidž ( i nakit, ali to prave za mene), pripremam se za 1 novo karakternije doba