Rock in Rio - Sta bih dala!

• Začetnik teme Začetnik teme Courtney
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Courtney:
> Zasto ti je zabranila da ih slusas?

Duga je to prica. . .

> Hvala na objasnjenju,ali jednostavno ima stvari koje ja dozivljavam kao komercijalu i onih koje ne.Valjda je
> COF jos kod ovih drugih,jer ih tako kratko slusam...

I ja se nadam da nisu u komercijali. . . Inace sinoc sam isao u neki trzni centar i nasao sam ovaj novi album i kupio sam ga :) (ali ga nazalost necu preslusati :( ) i nasao sam maicu za ovaj novi album. . . Kako je dobra. . . Bila bi stvarno steta da se prokomercijalisu jer su stvarno preteran bend (pre tri godine sam im slusao tonsku probu, nisam imao kade da ostanem na koncertu, i bilo je PRETERANO!!!). . .
Najvise me je iznerviralo kad sam video lika iz Good Charolts (ili tako nesto, u svakom slucaju neki glupi kaliforniski punk bend) i kao nosi maicu COF-a. . . Doslo mi je da razlupam TV. Kreten 100% nezna ni ko je COF ali moda. . . To me sada i najvise nervira kod COF-a sto su postali bend za opste narodnu masu. . . Daleko bih vise voleo da su ostali u pozadini kao Dimmu Borgir ili King Diamond. . . Ugovor sa Sony-em im nije trebao. . .
Ako vec pocinjes da slusas COF toplo ti preporucujem "Cruelty And The Beast" i "Bitter Suites To Succub" meni su ta dva njihova albuma skoro kapitalna dela.

> E,da i jos nesto:Jesi ti 87?

Kamo srece. . .
"Teenage
I wanna be teenage
I wanna be teenage
I wanna be"
Ja sam ti '83.

Courtney:
nirv_ana:
Courtney:
. . .:
Courtney:
Ma ja sam to mislila jer si rekao da si propustio ono na trgu zbog prijemnog...
Pa i jesam propusto, ali zbog prijemnog na fax :)
Dobro,to sam ukapirala :D

OK Courtney obecaj mi da ti i ja necemo da propustimo neki koncert zbog prijemnog..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Necemo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hvala ti sad mi je lakse... koji rece da je sledeci heavy metal festival?

nirv_ana:
Courtney:
nirv_ana:
Courtney:
. . .:
Courtney:
Ma ja sam to mislila jer si rekao da si propustio ono na trgu zbog prijemnog...
Pa i jesam propusto, ali zbog prijemnog na fax :)
Dobro,to sam ukapirala :D

OK Courtney obecaj mi da ti i ja necemo da propustimo neki koncert zbog prijemnog..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Necemo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hvala ti sad mi je lakse... koji rece da je sledeci heavy metal festival?

To sam i ja mislio (da necu propustiti). . . Ali desilo se. . . Pazite se, najbolji koncerti sl. je uvek dan pred pismeni, prijemni i sl.

Evo sad sam slusao te CD-ove i taman dosla pesmica "Hallowed By Thy Name" i dolazi upravitelj ovog laba u kojem sam i prekida me. Ja reko sad ce me izbaciti napoljem jer sam kao i uvek odvrno do daske (ali se sve cuje bez obzira sto su slusalice :) ) i on kao "Iron Maiden?" I jos kao nastavi nema problema. A ja reko sad cu leteti. . .

. . .:
Evo sad sam slusao te CD-ove i taman dosla pesmica "Hallowed By Thy Name" i dolazi upravitelj ovog laba u kojem sam i prekida me. Ja reko sad ce me izbaciti napoljem jer sam kao i uvek odvrno do daske (ali se sve cuje bez obzira sto su slusalice :) ) i on kao "Iron Maiden?" I jos kao nastavi nema problema. A ja reko sad cu leteti. . .

:arrow: osmo svetsko cudo :?

Nadya:
. . .:

:arrow: osmo svetsko cudo :?

S obzirom da treba da bude tisina i da sam prijavljen (kao sto nisam) onda jeste

Courtney:
ma napila bih se,a ne volim pivo!
eh covece kad je ovo bilo :lol:
dragomir51:
NIKAD CULA!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: ZAR NE BI BILO BOLJE DA JEDNOSTAVNO DODJE SLAYER KOD NAS I DA SE SVI DOZIVLJAVAMO UZ NJEGA!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
vidi ovu gde ona da ne pomene slayer! :lol: :lol:
pazite, tema ima 7str. a mozda se 4-5 postova odnosilo na temu :lol:
Elem, sto se tice teme.. eh.. mozda bi i to doziveli :cry:

Back