?
. . .
Gost
Courtney:> Zasto ti je zabranila da ih slusas?
Duga je to prica. . .
> Hvala na objasnjenju,ali jednostavno ima stvari koje ja dozivljavam kao komercijalu i onih koje ne.Valjda je
> COF jos kod ovih drugih,jer ih tako kratko slusam...
I ja se nadam da nisu u komercijali. . . Inace sinoc sam isao u neki trzni centar i nasao sam ovaj novi album i kupio sam ga(ali ga nazalost necu preslusati
) i nasao sam maicu za ovaj novi album. . . Kako je dobra. . . Bila bi stvarno steta da se prokomercijalisu jer su stvarno preteran bend (pre tri godine sam im slusao tonsku probu, nisam imao kade da ostanem na koncertu, i bilo je PRETERANO!!!). . .
Najvise me je iznerviralo kad sam video lika iz Good Charolts (ili tako nesto, u svakom slucaju neki glupi kaliforniski punk bend) i kao nosi maicu COF-a. . . Doslo mi je da razlupam TV. Kreten 100% nezna ni ko je COF ali moda. . . To me sada i najvise nervira kod COF-a sto su postali bend za opste narodnu masu. . . Daleko bih vise voleo da su ostali u pozadini kao Dimmu Borgir ili King Diamond. . . Ugovor sa Sony-em im nije trebao. . .
Ako vec pocinjes da slusas COF toplo ti preporucujem "Cruelty And The Beast" i "Bitter Suites To Succub" meni su ta dva njihova albuma skoro kapitalna dela.
> E,da i jos nesto:Jesi ti 87?
Kamo srece. . .
"Teenage
I wanna be teenage
I wanna be teenage
I wanna be"
Ja sam ti '83.
(ali ga nazalost necu preslusati
) i nasao sam maicu za ovaj novi album. . . Kako je dobra. . . Bila bi stvarno steta da se prokomercijalisu jer su stvarno preteran bend (pre tri godine sam im slusao tonsku probu, nisam imao kade da ostanem na koncertu, i bilo je PRETERANO!!!). . .

osmo svetsko cudo :?