Ribe u horoskopu

• Začetnik teme Začetnik teme Muskarci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa i kroz rasprave se ljudi upoznaju,zar ne?Ako nesto vredi nece ga jedna rasprava unistiti,uz obostranu zelju stvari ce leci na "mirnije vode"
Narcisi?Pa ne znam..prvo sam htela reci "ne"ali kad se udubim-mozda,i to nekako prikriveni?!
s045.gif

A kakva je mama-Riba..ja mislim dobra!Ja sam Riba/Jarac,sa svoje troje dece imam bas lepo,blizak,ali ne-daveci odnos.Imam i kumu Ribu za koju takodje smatram da je super roditelj,a to kazu i njena deca..Ko zna sta sve tu,pored zvezda utice..?!

Ta sta ste zapeli za mame?
plezkr6.gif

Vesna, ti si Jarac u podznaku? :think: Nije ti pokvario lepotu, a sklon je tome. :D Obicno daje mrsave ljude, sa snaznim crtama lica.

Ribe? Narcisi?
naughtylj3.gif
Mozda samo muske. Za zenske nisam primetila... Iako imaju neku posebnu energiju u odnosu na ostale zene. Zenstvenu.
flowertt0.gif
Na prvi pogled pogodim kad je neko Riba.

Nema vecih narcisa od vazdusnih znakova. :roll:

e ovde se potpuno slazem sa tobom ;)

E moram da vas pitam, sta slusate? Ja sam rockerka.
guitarplayerdv5.gif
:orkestar: A volim i soul, onako srceparajuci, pogotovo kad sam sa nekim koga volim, a napolju kisa ili sneg. :super: :lol:

i ja slusam rock. u principu, mogu da slusam skoro sve, Lako se prilagodjavam atmosferi i drustvu. nisam od onih sto prave problem i ako su svi za jedno ja da vicem ''jao to je bljak ja to necu da slusam...'' ali kad ja biram, u mojoj kuci ili kad sam sama slusam rock.

Uh, uh...Al' ste se dali u diskusiju, a ja opet nemam vremena da se ukljucim...Smrc, smrc, cviiiiiiil.....:besna:
E?...Pa, jos par nedelja i pocinje nas znak!!!!
Veliki ljubac od prezauzete:sad2: mame za sve vas (ali nekako ponajvise za @stevcooo, @ljub252, @vesnaKS, ono dete sto hoce qsur i ostale)...:zag:

Ta sta ste zapeli za mame?
plezkr6.gif

Vesna, ti si Jarac u podznaku? :think: Nije ti pokvario lepotu, a sklon je tome. :D Obicno daje mrsave ljude, sa snaznim crtama lica.

Kako,bre,da ne zapnemo za mame..svako na svetu ce reci "JA sam bas dobra mama..."
a060.gif

A Jarcu ne damo lepotu,ne,ne..
g050.gif
.E,a "moje ribe",koje znam su sve mladolike.Sta li utice na to?Odnosi se i na muske i na zenske.I mlade duhom..(to mogu reci jer smo svi u "nekim"godinama)

Ja volim rock i rege,rock-balade,po koji blues i duhovnu muziku(godinama sam pevala u crkvenom horu).
a030.gif

Mama01-sta je to tebe tako okupiralo?Da pogadjam:
g045.gif
ili
k060.gif
ili
d030.gif

Svima :bye:

Ljubac i tebi, mama.
plezkr6.gif

A Jarcu ne damo lepotu,ne,ne..
g050.gif
.E,a "moje ribe",koje znam su sve mladolike.Sta li utice na to?Odnosi se i na muske i na zenske.I mlade duhom..(to mogu reci jer smo svi u "nekim"godinama)

Sto se tice izgleda, to je malo komplikovanija prica, gleda se podznak, prva kuca, deseta kuca i tako... :lol: A Ribe jesu mlade duhom, vecna deca, uostalom kao druga 3 promenljiva znaka.

Ja volim rock i rege,rock-balade,po koji blues i duhovnu muziku(godinama sam pevala u crkvenom horu).
a030.gif

rockontm4.gif

smajlismajl96mx3.gif

E,a "moje ribe",koje znam su sve mladolike.Sta li utice na to?Odnosi se i na muske i na zenske.I mlade duhom..(to mogu reci jer smo svi u "nekim"godinama)

Meni svi, bas svi kazu kako izgledam mladje, mada ja jos uvek i jesam mlada :)))
ali dosta njih bi me vratilo u srednju skolu, a ja volim to da cujem, kapiram da ce mi jednom to sigurno biti kompliment.
dok sam jos pusila imala sam problem ovde u bgu jer ljudi na trafici nisu hteli da mi prodaju cigare.. mislili su da sam maloletna a ja uveliko student ;)
mada, niko mi to nije rekao gledajuci moje fotografije, vec samo uzivo, sigurno da tome dosta doprinosi moje ''riblje'' ponasanje (pri tom, ja nisam neozbiljna osoba, vec vesela i nasmejana u najvecem broju slucajeva, hehe)

@mama01 i ja tebi saljem veliki poljubac! ajde pozuri ovamo, dodji kod nas da se malo rasteretis ;)

pozdrav i poljubac za sve!!!

pozz i za vama sve......muziku volim i ja rock al i ja se lako uklapam u svaku atmosferu...mada kad sam najvise volim da slusam indisku,arapsku tradicionalnu muziku...to mi puni baterije

a za narcis eto mozda samo mi muske ribe :P

zamolio bi vas sve da cujete na youtube LAUFER-moja voda i BLOCK OUT-protiv sebe te pesme bas su mi ispod koze :)

ribe - sestra riba i kum riba - zajedne osobine - lako je manipuliratii sa njima odnosno lako jih je prevariti,nemaju sopstvenog stava,šta jim neko kaže uzimaju zdravo za gotovo i vrlo jih je težko ubediti u suprotno....emotivno labilni:lol: kad jih voljena osoba ostavi ili prevari pate još dugo dugo godina za tom osobom(a zna se vrlo često desiti da je nikad ne zaborave - neče da se vežu za druge osobe), u svakom novom partneru traži neke zajedne osobine sa bivšim itd.

i još nešto - dosta puta razmišljaju o sebi,gde su sad,kud če jih voditi budučnost...
,nemaju srca za posao u kojem je potreban rizik,nisu baš praktični ljudi,pasivni do zla boga:evil:

Verni prijatelji,možeš se na njih osloniti,supeeeeeeeeeeeer sestre- sve u svemu vrlo dobri ljudi:worth:

LJUB, nemoj plakati za mnom. :lol:

I meni ces nedostajati! :zag:
flowertt0.gif

ribe - lako je manipuliratii sa njima odnosno lako jih je prevariti,nemaju sopstvenog stava,šta jim neko kaže uzimaju zdravo za gotovo i vrlo jih je težko ubediti u suprotno....emotivno labilni:lol: kad jih voljena osoba ostavi ili prevari pate još dugo dugo godina za tom osobom(a zna se vrlo često desiti da je nikad ne zaborave - neče da se vežu za druge osobe), u svakom novom partneru traži neke zajedne osobine sa bivšim itd.

i još nešto - dosta puta razmišljaju o sebi,gde su sad,kud če jih voditi budučnost...
,nemaju srca za posao u kojem je potreban rizik,nisu baš praktični ljudi,pasivni do zla boga:evil:

Verni prijatelji,možeš se na njih osloniti,supeeeeeeeeeeeer sestre- sve u svemu vrlo dobri ljudi:worth:

To je visi tip. Postoji i onaj nizi, prevrtljiv, zloban, pravi sljam. Ne daj Boze da upoznate takve. :lol: Meni je jedna ceo nervni sistem pojela. :lol:

Zaboravila sam reci ono glavno kad sam vas opisivala: vecina je religiozna, ima neke svoje principe prema kojima postupa. A volite i sve sto ima veze sa astrologijom, psihologijom, parapsihologijom, ezoterijom i sl. :D

A ima li neke veze sto mi je deveta u ribama a neptun u jarcu da sam opsednut gospoarima prstenova i tolkinom a za psihologiju i astrologiju da ne pricam!?

JEL NEKO SPOMENUO ROCK :orkestar::orkestar::orkestar::orkestar:(Jeli neko cuo za satriania) JOJ za 18-ti dobijam elektricnu :maramica::mafijas:

Pozdrav!!!! obozavam ribe

A ima li neke veze sto mi je deveta u ribama a neptun u jarcu da sam opsednut gospoarima prstenova i tolkinom a za psihologiju i astrologiju da ne pricam!?

JEL NEKO SPOMENUO ROCK :orkestar::orkestar::orkestar::orkestar:(Jeli neko cuo za satriania) JOJ za 18-ti dobijam elektricnu :maramica::mafijas:

Pozdrav!!!! obozavam ribe

Hocu ja gitaruuuu :(

I meni je deveta u Ribama, Neptun u Jarcu (vidi, jedino se licne planete menjaju - Mesec, Merkur, Venera, Mars.
Jupiter, Saturn, Uran, Neptun i Pluton su zajednicki za ljude rodjene u odredjenom periodu).

Ja ne volim Gospodara. :lol:

Malo se razumem u astrologiju, ali mislim da je kod mene ipak preovladao Mesec u 12, sto se psihologije i astrologije tice.

Pa znas sta i ja sam se iznenadio kad sam procitao ali vise je bilo na foru da se u toj kuci venera lepo oseca a u nekom starom horoskopu da ona prvo vlada 12. pa onda 5.
a za bogat unutrasnji zivot to stoji, sreca te je dobro aspektovana i to jos od svog vladaoca koji mi je dominantan. hej pa ovo i nije tako lose:D
a s druge strane mars je u raku negde pred kraj zbog cega me malo prozivaju da sam kucni terorista:roll: a opet daje veliku motivaciju u sportu(cak mislim da ga i djokovic ima)
al od cega sam se najvise u**ro da ga imaju homoseksualci:eek:daleko bilo za sad sam ok ali posle 40-te ko zna:hahaha::hahaha::hahaha::bye:

Smesno! :hahaha:

RIBE

''Gde god da idete,smeh i komedija su zagarantovani. Ovo bi bilo super da se zaista trudite da budete smesni. Ribe trvde da vole zvezde,ali jedino sazvezdje koje su u stanju da nadju je Big Dipper. Ako ga ne mogu naci,plakace. Secate se sta ste nosili 3 Marta 1981 godine ali zaboravljate sopstvenu adresu. Nemate nikakvog psecaja za direkciju. Ljudi koji idu u suprotnom smeru na 70 m.p.h. na zeleznici su obicno ribe. Ribe ce najverovatnije umreti tako shto ce pasti s prozora ili ce ih pregaziti kamion. Oni su toliko van zone i ugrozena vrsta da ce pobuditi majcinske instinkte jednog Lava. Nemojte da se varate,Riba ce najvoravtnije da vas iznenadi kad razbije vas i vasha cetiri imaginarna prijatelja.Ponosni su da vam kazu da su George Washington, Michelangelo, Galileo i Enistein, nijedan od njih pritom nije imao agenta,bili Ribe. Ribe trvde da zele ''iskrenu kritiku'' na njihov rad. Potom izvrse hara kiri na podu kada kazete da vam se ne svidja.Nikad ne pokusavajte da koristite logiku sa ribom. On ili ona zive tri mesta iznad normalnog tla ili u Narniji.Njihova orudja debate su brojni citati slavnih licnosti,i plakanje.Nije ni bitno koje lingvisticko orudje koriste da objasne svoje filozfsko stanishte jer nisu bash sigurni da ionako znaju o cemu pricaju.Placete za mrtvim zivotinjicama na putu
ali nemate nimalo kajanja da uklonite s puta one koji vam se ne dopadaju.Rakovi kazu jedno pa urade drugo. Skorpije kazu jednu stvar i urade je radi prkosa. Ribe kazu previshe i rade shta god hoce.''

Back