Ribe u horoskopu

• Začetnik teme Začetnik teme Muskarci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Љуб, све најбоље и нека ти се све жеље остваре!
620378.gif

happyb.gif

(извини за оволико кашњење)

ljudi daj reci te kako se vi spravljate sa momentane promjene u raspolozenju......sec sam tuzan sec sretan????? mrzim to kod sebe i to desava mi se milion puta na dan.....i to kad nema razloga za sve to

pozz

eeeee stevcooo, meni su par dana ove nedelje bili uzas! probudim se sva vesela, a onda kako dan odmice meni raspolozenje sve vise i vise pada... do veceri sam se osecala blago receno grozno. i to da nisam imala nikakav konkretan razlog za to!!! :dontunderstand:
ali bogu hvala trajalo je samo 2-3 dana, zato nisam ni dolazila na forum, da vas ne ubijem svojom negativnom energijom ;)

a te promene raspolozenja su svojstvene ribama, mada se ja poslednjih godina bas trudim da to kontrolisem i da na stvari gledam pozitivno. samokontrola stevcooo, nema nam druge... :D

eeeee stevcooo, meni su par dana ove nedelje bili uzas! probudim se sva vesela, a onda kako dan odmice meni raspolozenje sve vise i vise pada... do veceri sam se osecala blago receno grozno. i to da nisam imala nikakav konkretan razlog za to!!! :dontunderstand:
ali bogu hvala trajalo je samo 2-3 dana, zato nisam ni dolazila na forum, da vas ne ubijem svojom negativnom energijom ;)

a te promene raspolozenja su svojstvene ribama, mada se ja poslednjih godina bas trudim da to kontrolisem i da na stvari gledam pozitivno. samokontrola stevcooo, nema nam druge... :D

:kpozdrav::kpozdrav::kpozdrav::kpozdrav:eeee tnx ljub......obidujem se obidujem se obidujem se al nekad dzaba......umoris se od glume sad pred sobom ......pa kidas sve to sta si se trudio da sredis.....nema veze procice mi,,,,,,znam ja to da imam nekad te bubice:neutral::neutral::neutral: :cmok::cmok::cmok:

E,eeeeeeeee....Draga deco....Ceo zivot je gluma...Neko to shvati na vreme, pa se pomiri sa sudbinom, a neko luta citavog zivota trazeci odgovor...
...To promenljivo raspolozenje o kojem pisete, je nesto poput vitalnih organa - srca, pluca, bubrega...Organi nekad rade besprekorno, a nekad uz manje ili vece smetnje...Tu periodiku je komponovala Majka Priroda, upravo iz razloga da nam ne bi bilo dosadno...
Jer, zamislite, kako bi bilo da se po ceo dan smejemo, da smo zdravi kao dren i da zivimo kao kornjace sa Galapagosa.... :rotf:
Mozda smo mi Ribe podloznije promenama raspolozenja (:dash: :hahaha: :thumbdown: :klap: :besna: :dash::hahaha::thumbdown::klap::besna::rotf:.......), ali ja tu ne vidim nikakvu falinku...
Gledajte na ceo slucaj sa vedre strane i nema brige, to se desava SVIMA... :ok:
Toliko...:hvala:
Veliki ljubac od mame :cmok2:

Poslednja izmena:
mama tvoje reci tako znace nam ...bar meni :) BRAVO...lepo si rekla.......trudicemo se da prihvatimo sve to kao dio ljudskog bica....moramo tako......uspone i padove su dio nas....zivimo kako zivimo jednom sve to nestace zato da se trudimo bar da imamo smesak na nase lice sto cesce to bolje.....ovako il onako zivot prolazi....zato uhvatamo samo lepe trenutke.....

Evo da se pridružim svom jatu RIBA,ja sam riba podznak vaga,ono što mene ubi u životu je moja neodlučnost,teško se jako odlučujem na nešto i to najviše mrzim kod sebe.Ali i pored toga baš volim što sam riba!Pozdrav za ostale ribice:lol:

Pozz Sneki31 i od nas........ma mi ribe ovako il onako ipak smo najbolji :):):) tu pricamo a i pricacemo za sve sta nas muci i raduje.......a ta tvoja neoducnost ...neznam evo ja nisam takav....mozda sam previse brz pa se nekad kajem za neke stvari.........ali hajde i sama znas da ti je to mana tako da kad vec znas lako se moze srediti to :))

Ribe??? gde ste? kako ste? :)

ima li neko ovde da zna sta nam govori nas ''tip''?? ja sam na primer tip vodolije. mislim da pored karakteristika znaka i podznaka primamo i neke karakteristike tog znaka (u mom slucaju Vodolije), ali da li neko zna nesto vise i konkretnije o tome?
(koji si tip zavisi od polozaja Sunca, odnosno od kuce u kojoj se nalazi Sunce. Npr ako se nalazi u prvoj kuci, to je tip Ovna, u drugoj- tip Bika, u trecoj- tip Blizanaca itd.)
zna li neko?

Poslednja izmena:
Da li biste mogli da mi date par saveta.
Prosle nedelje sam upoznao devojku koja je dupla riba, strasno mi se svidela,prosto nisam mogao da verujem koliko smo tema dotakli,i neverovatno je brzo proslo vreme. Odusevila me je koliko je normalna,ozbiljna,stalozena,smirena....prosto sam pomislio da je devojka za lepu dugu vezu. Osoba preko koje sam je upoznao,mi je pricala da je dosta zatvorena u smislu privatnog zivota (retko kome prica o istom), da je pomalo blentava i po njenom misljenju smotana ( ni u kakvom losem smislu) ali takodje i jako dobar drug....
Nije imala puno veza,sto sam cuo i od nje i od osobe preko koje sam je upoznao,kako mi je rekla (ta dupla riba) u fazonu ,da je malo normalnih likova itd...
Pa me interesuje na koji nacin pristupiti duplim ribama, nekako mi ne deluje kao devojka kojoj bih prosipao fore koje uvek pricam devojkama, nekako su mi posle dugo vremena proradili leptirici.... Da li bi to trebalo polako ,stalozeno,bez nekog cestog cimanja ....

Inace sam u horoskopu blizanac !
Hvala!

Poslednja izmena:
@Wim86

Problem kod nas Riba je sto cesto ni same ne znamo sta hocemo... Tako da ti ne mogu dati konkretan savet kako bi trebalo da joj pridjes i sta mi Ribe ocekujemo. Mozda je najbolji nacin da prosto budes ono sto jesi i iskren. Ponasaj se u skladu sa onim sto osecas (bez ustezanja) i govori ono sto mislis, mislim da tako neces promasiti. Pa ako joj se takav ne svidis znaci da ne treba ni da budete zajedno...
pozz!! :bye:

Puno price na razne teme,to ce svakako goditi Ribi.Inace,mi volimo snazne emocije,veeeelike ljubavne price,strasne..Mora osetititi stabilnost kod tebe-u recima,emocijama,drzi se dogovora i imaj u vidu da joj treba(verovatno)vremena da stekne veru u tvoje dobro misljenje o njoj po svakom pitanju(izgled,inteligencija itd):super:.

Posto ne zivimo u istom gradu,a trebalo bi da se vidimo kroz par nedelja,da li mislite da bi bilo bolje da sacekam sledeci susret,pa lagano s obzirom da smo se tek drugi put u zivotu videli (znali smo jedno o drugom iz prica),ili da ja inicaram neko vidjanje....plasim se da ne prenaglim. Hvala jos jednom

Back