Skyline
Domaćin
- Poruka
- 4.300
A inace ja imam dosta osobina od onog jupiterskog lava u 1. sa nekim zajebanim aspektom sa suncem u 11.tako da drustvo izludjujem sa ku*****em pa mi najbolje leze lavovi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao nisam video navodnikeE sad idem da se smejem sebi jedno 15 minuta
![]()
Ma nishta
Riba-skorpija..Mislila sam malo saljive samokritike nije na odmet![]()
Cao svima...Ima li ovde neko da se razume bash u horoskop (nadam se da ima..mrzi me da chitam od pochetka..;D )? Koliko god trazila po casopisima i netu karakteristike mog znaka i podznaka (ono,kako skupa funkcionisu)..bezuspeshno je D: ..Pa eto,ako ima neko kome je dosadno,ko se razume u hor.,i josh ko voli da kucaaa,nek otkuca neshtohehe..moj znak i podznak-ribe/Lav...eto pa hwalaaaa
![]()
Izgleda da te radi Skorpija.I Ribe su sumnjicave, ali Skorpije su pobedile.
Ja sam se opet zaljubila u bivseg... I nadam se da sam definitivno izbacila onog Riba iz glave.![]()
A kad mi se vise ne bude svidjao ovaj, vraticu se na onog, tako u krug, ali uvek se vratim na vas.
E, koliko je proslo otkad je LJUB rekla da se vraca za 2 nedelje?![]()
Sumnjicavost?..ili manjak samopouzdanja?..sa godinama samopouzdanje ce rasti,a sumnjicavost opadati!![]()
Sumnjicavost?..ili manjak samopouzdanja?
...
![]()
tipična strelica," zaljubite" se u minutu,a oladite još brže, ali što se mora da se kaže mora se : da nema predivnih strelica,morao bi se zayebavati i voditi devojke po 5 puta na piče prije ....kako je strelice lako zavesti dragi bože,ali vas baš zbog toga obožavam
![]()
![]()
mozda sa godine ojacavamo se ...nemam pojma....a za to da nismo spremni za rizik eto ja se ne sazem......jer znam da bez rizika nistane dobijas danas..!!!!
ljub neeeedostajes nam!!!!!
jao sto volim kad vidim da ste mi se raspisali, a jos vise kad vidim da ste me pozeleli!! i ja sam vas samo da znate!![]()
pa kako ste moji najdrazi sajber drugari?? vidim da su nam se pridruzile i neke nove NE-Ribe... Super, samo neka nas je sto vise!
@Stevcooo cestitam ti na polozenom poslednjem ispitu!! Svaka cast, bas sam srecna zbog tebe!!!
ja sam ovih dana odmarala, obilazila familiju po Srbiji i bas sam se nauzivala... ali nikakvih konkretnih promena nema... sad za tri dana slavim rodjus pa sam u pripremama gde,sta, kako...mada mislim da cu okupiti samo najuze i najbitnije drustvo, nisam za neke zurke i ludilao.. dosla sam samo na 2 dana, sutra imam ispit pa sam skocila do bg, a onda opet kuci (gde nemam net)
ali od sledece nedelje se definitivno vracam ''za stalno'' pa cemo da se kuckamo do mile volje)
@NecuZvakuHocuKusur pa ko je taj bivsi sad?? Zar si digla ruke od naseg pripadnika?!nadam se da je ljubav krenula kako treba, dok ti docekas jednu Ribu prodje mladost! Al ajde uvedi nas malo, ko je taj novi/stari decko, hehe...
VEEEEELIKI POLJUBAC I POZDRAV ZA SVE!!!!!
![]()
Sta ima novo? Je l' ti 24. rodjus?
Ovaj je Vaga.Ali ne svidja mi se vise.
Sad mi se namece jedan Bik. Ali ja sam shvatila da sam i dalje zaljubljena u Ribicu.
![]()
hahahaha, jao NZHQ pa ti si sou! vec te proslo?! ja se vec dugo petljam sa jednom vagom, ali mi imamo neki poseban odnos, stalo nam je jedno do drugog ali se uvek drzimo na distanci jer bi smo unistili jedno drugo kad bi smo se upustili u neku ozbiljnu vezu.
e ja mislim da su bikovi ok, ali mozda ce biti suvise pasivan za tebe. ali ako trazis decka za ozbiljnu vezu koji ce da bude pazljiv i odan onda mislim da je bik pun pogodak...
al bezveze ja tebi ovo pisem kad je Riba boj 1,zar ne??![]()
![]()
u svakom slucaju, blago tebi, bar se nesto desava na ljubavnom planu... ja duuuuugo nisam bila zaljubljena, a mi Ribe bez ljubavi ko riba na suvom![]()
Draga nasa LJUB, Srecan ti rodjendan! ! !
![]()
kako se ne desava, pa cas se zaljubis pa odljubis, vracaju se bivsi momci... kod tebe veselo!Nista se kod mene ne desava.U cemu je tvoj problem, sto se tesko zaljubljujes?