A jel Yoda?
A i ja zivim u veoma dobrom mestu, bez problema, i bez teskoca, barem zadnjih 2 godine nemam
skoro nikakvih problema. Mogu reci da je ovakav zivot raj. Manipulacija jedva dopire do ovde.
A kad idem u grad, kad vidim kako neki ljudi bedno zive, rade, spavaju, forsiraju se samo da bi zaradili
novac, a kad ga zarade, onda ga potrose na nepotrebne stvari. (primer mobilni telefon po 200 evra)
Neki ljudi tvrde da su zasluzili taj mobilni, da su radili za njega, i da uzivaju da ga imaju.
Mani nijedna sekta nije izvukla 200 evra. Kad sam ziveo jedno vreme u Novom Sadu, isao
sam u 3 razlicite Hriscanske crkve, sto bi neko rekao sekte. I ne samo da nisam im nista materijalno
dao, nego su oni meni dali nesto, i materijalno i spiritualno.
David Icke ne pise samo o gusterima, vec i o tome kako su ljudi zavedeni nekim stvarima koje su ima absolutno
nepotrebne za zivot, a ipak ih se ljudi cvrsto drze. Primere su mnoge bespotrebne stvari koje mnogo kostaju
a mogu da ih zamene obicna relaxacija i meditacija.
Lako bih mogao reci, da Reptili ne postoje, zaista barem na mene nemaju skoro nikakvog uticaja.
Ali na onih kao sto reces 99% ljudi, imaju ite kakav uticaj. Ti ljudi svojom slobodnom voljom biraju da robuju.
Dakle, ako neko ima volju ili zelju da poseduje mobilni koji kosta 200 evra, ta zelja 'nije prirodna', nego je usadjena
od nekih ekonomskih osoba koji imaju vlast na planeti. Cak ni ne mora da budu gusteri, vec neki ekonomski lideri.
Ko je zadovoljan golim zivotom? Niko nije, nego svi ljudi zude da poseduju nesto posebno, nesto sto
smatraju da ce biti sretni kada ga budu posedovali. A da li je zaista tako? Ekonomija je samo jedan primer.
Na svakom polju oni drze krajeve. Video, procitao sam dovoljno, i ja ne konzumiram stetne stvari koje
usporavaju funkcije analiziranja i shvatanja, stvari kao- flour, meso, cigarete, lekove, alkohol.
Osim retko kafu, a i to se oseti kako smeta.
Da neko manipulise ovaj svet to je ocigledno, i jako ga forsira.
MasterYoda:
Šta ja to razumijem? Razumijem da postoji sekta koja vjeruje u takve stvari. Sve sekte na svijetu imaju jednaku strukturu.
1.Na vrhu je uvijek jedan ili samo nekoliko "LJUDI" koji 2.vještim manipulacijama raznih vrsta pridobijaju odane pristalice -
3.vjernike, a sve s ciljem da se od tih vjernika izvuče što više para. Sistem je cijedi, cijedi, cijedi, sve dok ne izvučeš
i zadnju paru. I uvijek trpaj nešto novo, upetljaj to u skup 4.misticizma, poluistina, namjernih laži, i serviraj vjernicima.
I te izmišljotine svakim sledećim korakom (knjigom, pričom...) postaju sve iracionalnije i zapetljanije.
Ovo si lepo opisao, ali pazi, ko je zaveden, ko ne veruje ili veruje u nesto sto postoji ili ne postoji.
Gusteri postoje, a 99% ljudi ignorisu to. Nemaju dovoljno znanja na tom polju i interesovanja
1. Dakle jedan ili nekoliko gudtera, o kojim mi pricamo ovde.
2. Veste manipulacije su EKONIMIJA i ideja da covek mora da radi (mnogo) da bi preziveo.
3. Ko veruje da gusteri (manipulanti) ne postoje?
4. Da, meni je ocigledno da 99% ljudi uglavnom prihvataju ono sto ima je servirano od rodjenja.
Sam zivot je nesto kao globalna sekta, od ranih godina, od osnovne skole manipulisu nas.. Svim dostupnim
sredstvima. Meni je to ocigledno. Dobro si Yoda opisao ovo. Samo ceo svet je jedna sekta koji veruju i oslanjanju
se na tih nekoliko bandi Masona, Illuminata i Gustera, i jos nekih.. :wink:
Svako ko nije procitao The Biggest Secret, nije dovoljno ozbiljan diskutant (na ovoj temi).
Oh, thanks heavens MasterYoda sto si barem procitao.