Reptoidi vanzemaljci

I

Ovo je tipičan odgovor kad vas neko uhvati u neznanju ili laži. A znaš šta: Kad te neko uhvati u neznanju ili laži, gubiš kredibilitet da dalje drugima soliš pamet. Onaj ko jednom lupi, lupiće i drugi put; onaj ko jednom slaže, slagaće i drugi put. I tako dalje, i tako dalje. Svaka dalja priča nekog takvog mora biti dobro potkrijepljena dokazima, da bi ih normalni ljudi shvatili ozbiljno.
Ali, naravno, svi koji misle ovako kao ja, sve su to zavjerenici koji progone 'prosvijećene'.

Prvo ako hoces da zakljucavas temu bolje ti je da obrises postove o egiptu jel to nikakve nema sa Ickeom. Drugo to je samo moje misljenje, i ja nisam reko da nije postojao nego da ne postoji validan dokaz o tome. A jedna statua, ono...

I kakav to vi kredibilitet imate kada pljujete o coveku ciju knjigu NIKADA niste procitali. To je zalostno.

Evo izvoli procitaj bar knjigu od Tompsona:
http://www.***********/account/file/...ske_vrste.html

ŽalosTno je elementarno neznanje, ali neću o tome.

Nemaš pravo pretpostavljati šta sam ja pročitao ili nisam pročitao. Od onoga čime se vi
sada zamajavate (pazi, ovo će te iznenaditi) pročitao sam "The Biggest Secret" i to original,
na engleskom.
Postoje različiti načini čitanja. Neko (ja, recimo) dok čita razmišlja o onome što čita, a ako
naiđe na neku novu tvrdnju traži za nju dokaze. To se zove kritičko čitanje.
Neki drugi čitaju potpuno nekritički. Prosto gutaju to što čitaju i svaku tvrdnju, bez obzira
kakva ona bila, prihvataju kao svetu istinu. Jedini dokaz koji im treba je da je to rekao autor
kome oni bezrezervno vjeruju.

Sve u svemu, veoma zabavna knjiga. Otprilike kao 'Politikin zabavnik', samo drugačije
pakovana. Pročitaš pa daš nekom drugom a na kraju to neko baci u smeće.

Prvo ako hoces da zakljucavas temu bolje ti je da obrises postove o egiptu jel to nikakve nema sa Ickeom. Drugo to je samo moje misljenje, i ja nisam reko da nije postojao nego da ne postoji validan dokaz o tome. A jedna statua, ono...

I kakav to vi kredibilitet imate kada pljujete o coveku ciju knjigu NIKADA niste procitali. To je zalostno.

Evo izvoli procitaj bar knjigu od Tompsona:
http://www.***********/account/file/...ske_vrste.html

da nisam nista citala ne bih ni postavila temu...;)

sto se Ickea tice; ovo je tema o njemu
izvolite, fino objasnite zasto ste odabrali da vjerujete Ickeu...za pocetak;
sta je to tako uvjerljivo, vjerodostojno u njegovim...tvrdnjama, al gledajte da ne bude, opet, prosta greska sminkera/snimtelja u pitanju....ok?

evo, ja cu (opet) objasniti zasto sam otvorila ovu temu;
vrlo je prosto; kroz vase (vas "vjerujucih" i onih nekih...sto vole da "sjaje & zavlace"...) postove i "teme" se provlaci toliko konstrukcija i "teorija" koje je pomenuti golman, ako ne smislio, onda sigurno sabrao, uvezao i ponudio na pladnju....
posto je meni vise nego jasno odakle se napasate htjela sam da to podijelimo s ostatkom ove nase forumske zajednice
e sad, nemam pojma sto se pojedini "osvijetljeni" dure zbog toga, al tko bi vas razumio...:roll:
uostalom, vec rekoh, meni je Icke vrlo zabavan...
i jos mi je zabavniji kad vidim vase...reakcije...:mrgreen:

sto se razvoja ljudske vrste tice; o tome mozemo na nekoj drugoj temi
izvoli, otvori temicu na neko pdf-u u koji se uklapa...

btw kaze se zalosno, a ne "zalostno"...:roll:

A jel Yoda?

A i ja zivim u veoma dobrom mestu, bez problema, i bez teskoca, barem zadnjih 2 godine nemam
skoro nikakvih problema. Mogu reci da je ovakav zivot raj. Manipulacija jedva dopire do ovde.

A kad idem u grad, kad vidim kako neki ljudi bedno zive, rade, spavaju, forsiraju se samo da bi zaradili
novac, a kad ga zarade, onda ga potrose na nepotrebne stvari. (primer mobilni telefon po 200 evra)
Neki ljudi tvrde da su zasluzili taj mobilni, da su radili za njega, i da uzivaju da ga imaju.

Mani nijedna sekta nije izvukla 200 evra. Kad sam ziveo jedno vreme u Novom Sadu, isao
sam u 3 razlicite Hriscanske crkve, sto bi neko rekao sekte. I ne samo da nisam im nista materijalno
dao, nego su oni meni dali nesto, i materijalno i spiritualno.

David Icke ne pise samo o gusterima, vec i o tome kako su ljudi zavedeni nekim stvarima koje su ima absolutno
nepotrebne za zivot, a ipak ih se ljudi cvrsto drze. Primere su mnoge bespotrebne stvari koje mnogo kostaju
a mogu da ih zamene obicna relaxacija i meditacija.

Lako bih mogao reci, da Reptili ne postoje, zaista barem na mene nemaju skoro nikakvog uticaja.
Ali na onih kao sto reces 99% ljudi, imaju ite kakav uticaj. Ti ljudi svojom slobodnom voljom biraju da robuju.

Dakle, ako neko ima volju ili zelju da poseduje mobilni koji kosta 200 evra, ta zelja 'nije prirodna', nego je usadjena
od nekih ekonomskih osoba koji imaju vlast na planeti. Cak ni ne mora da budu gusteri, vec neki ekonomski lideri.

Ko je zadovoljan golim zivotom? Niko nije, nego svi ljudi zude da poseduju nesto posebno, nesto sto
smatraju da ce biti sretni kada ga budu posedovali. A da li je zaista tako? Ekonomija je samo jedan primer.
Na svakom polju oni drze krajeve. Video, procitao sam dovoljno, i ja ne konzumiram stetne stvari koje
usporavaju funkcije analiziranja i shvatanja, stvari kao- flour, meso, cigarete, lekove, alkohol.
Osim retko kafu, a i to se oseti kako smeta.

Da neko manipulise ovaj svet to je ocigledno, i jako ga forsira.

MasterYoda:
Šta ja to razumijem? Razumijem da postoji sekta koja vjeruje u takve stvari. Sve sekte na svijetu imaju jednaku strukturu.
1.Na vrhu je uvijek jedan ili samo nekoliko "LJUDI" koji 2.vještim manipulacijama raznih vrsta pridobijaju odane pristalice -
3.vjernike, a sve s ciljem da se od tih vjernika izvuče što više para. Sistem je cijedi, cijedi, cijedi, sve dok ne izvučeš
i zadnju paru. I uvijek trpaj nešto novo, upetljaj to u skup 4.misticizma, poluistina, namjernih laži, i serviraj vjernicima.
I te izmišljotine svakim sledećim korakom (knjigom, pričom...) postaju sve iracionalnije i zapetljanije.

Ovo si lepo opisao, ali pazi, ko je zaveden, ko ne veruje ili veruje u nesto sto postoji ili ne postoji.
Gusteri postoje, a 99% ljudi ignorisu to. Nemaju dovoljno znanja na tom polju i interesovanja

1. Dakle jedan ili nekoliko gudtera, o kojim mi pricamo ovde.
2. Veste manipulacije su EKONIMIJA i ideja da covek mora da radi (mnogo) da bi preziveo.
3. Ko veruje da gusteri (manipulanti) ne postoje?
4. Da, meni je ocigledno da 99% ljudi uglavnom prihvataju ono sto ima je servirano od rodjenja.

Sam zivot je nesto kao globalna sekta, od ranih godina, od osnovne skole manipulisu nas.. Svim dostupnim
sredstvima. Meni je to ocigledno. Dobro si Yoda opisao ovo. Samo ceo svet je jedna sekta koji veruju i oslanjanju
se na tih nekoliko bandi Masona, Illuminata i Gustera, i jos nekih.. :wink:

Svako ko nije procitao The Biggest Secret, nije dovoljno ozbiljan diskutant (na ovoj temi).
Oh, thanks heavens MasterYoda sto si barem procitao. :)

i jos mi je zabavniji kad vidim vase...reakcije...

Molim?? :shock: . Reakcije kazes, pa ja sam vecinom smiren i smisljam sta treba da uredim da vam
odgovorim racionalno i shvatljivo tako da nikog ne uvredim i ne pogodim.

A pored svog tog truda, ja vidim da vi na nase postove gledate podrugljivo.

Takodje iznenada se dogadja za svoju postenost dobih uvrede na pp, i to jasno vidljivo da su
te uvrede reaktivne. A nisam ni izbliza bio takav da izazvem na sebe nesto takvo.

Tako da razmislite ko je REAKTIVAN! Ko se ta tako lako menja kao vetar i ko koristi nick klon Arina
samo da bi mene trolovao. :wink:

>> Usput, hvala Arini, absolutno ciji god da je klon. Zato sto me ubedila da se izviinim svima javno. Al sam i dodatno svima
se izvinio preko privatnih poruka. Lepo je se izviniti nekom, iako znas da i on treba isto da ucini, o, da lepo je.

ohyeahyk3.gif

A jel Yoda?

A i ja zivim u veoma dobrom mestu, bez problema, i bez teskoca, barem zadnjih 2 godine nemam
skoro nikakvih problema. Mogu reci da je ovakav zivot raj. Manipulacija jedva dopire do ovde.

...

Ovo si lepo opisao, ali pazi, ko je zaveden, ko ne veruje ili veruje u nesto sto postoji ili ne postoji.
Gusteri postoje, a 99% ljudi ignorisu to. Nemaju dovoljno znanja na tom polju i interesovanja

1. Dakle jedan ili nekoliko gudtera, o kojim mi pricamo ovde.
2. Veste manipulacije su EKONIMIJA i ideja da covek mora da radi (mnogo) da bi preziveo.
3. Ko veruje da gusteri (manipulanti) ne postoje?
4. Da, meni je ocigledno da 99% ljudi uglavnom prihvataju ono sto ima je servirano od rodjenja.

Sam zivot je nesto kao globalna sekta, od ranih godina, od osnovne skole manipulisu nas.. Svim dostupnim
sredstvima. Meni je to ocigledno. Dobro si Yoda opisao ovo. Samo ceo svet je jedna sekta koji veruju i oslanjanju
se na tih nekoliko bandi Masona, Illuminata i Gustera, i jos nekih.. :wink:

Svako ko nije procitao The Biggest Secret, nije dovoljno ozbiljan diskutant (na ovoj temi).
Oh, thanks heavens MasterYoda sto si barem procitao. :)

ovaj...nagadjam da si malo masio; pjesnik je kanda nesto drugo htio reci; al sto je babi milo...;)

sto se Ickea tice, razmisli o slijedecem - on vozi odlicna kola, zivi u fancy kuci, uziva u stvarima koje ti nikad neces niti vidjeti, a kamoli probati...(toliko o "suvisnom" luksuzu...),
a sajt tog "globalnog prosvjetitelja - gusterolovca" izgleda ovako;

http://www.davidicke.com/index.php/
obrati paznju na rijeci ; buy, order, offer, subscribe i sl. + reklame kojima je krcat...:roll:

Naravno da sam želio nešto drugo reći, ali ...
Odustajem od pokušaja da ih ubijedim, nemam toliko vremena da
ga trošim na ubjeđivanje vjernika.

Yes, you have the right to your opinion, and I have the right to think you'r stupid!

Naravno da sam želio nešto drugo reći, ali ...
Odustajem od pokušaja da ih ubijedim, nemam toliko vremena da
ga trošim na ubjeđivanje vjernika.

Yes, you have the right to your opinion, and I have the right to think you'r stupid!

jbga, bar si pokusao...;)

izgleda da pojedini ne bi povjerovali ni da sam "bozanski golman" izadje na
TV i prizna da se to on samo "malo salio"...:lol::lol::lol:

izvolite, fino objasnite zasto ste odabrali da vjerujete Ickeu...za pocetak;
sta je to tako uvjerljivo, vjerodostojno u njegovim...tvrdnjama,

Vrlo jednostavno. Prvo, imao sam licna iskustva sa tim odvratnim stvorenjima. I to kada nisam ni znao sta je to. Drugo jer me je jako zanimala istorija, sociologija itd, verujuci u zapadnoevropske standarde itd. Razmisljao sam kao vi sada. Sve dok nisam poceo da ih neutralno posmatram, ne zavisno od svojih uverenja. A Icke nije nista posebno, jedan od hiljadu, osim sto je spojio neke stvari i pise razumljivo. Trece, bio sam ja mnogo vise tvrd i skeptican nego vi. Verovao sam u demokratiju i sluzbenu verziju price i da je sve pitanje ekonomije, ali sam ipak hteo da proverim svoja gledista i video da sam bio u zabludi, a vama vas sistem verovanja ne dozvoljava da sagledate druge mogucnosti. Trece, kao sto sam i rekao, ja ne verujem Ickeu nista na rec, i vec sam rekao da je napravio 2 za mene ogromne greske u svojoj knjizi. Takodje nije naveo neke stvari koje je trebalo da uradi, a znao je, jer je hteo sam da pokupi slavu. Cetvrto, poznajem i ljude koji su takodje preklom od tih familija, i da samo znas koliko oni imaju vise da kazu nego on. Peto, kada te neko putem uma, izleci na daljinu, o cemu onda da pricamo. Sesto, jer, ono sto vi zovete, anegdote, ja mogu da ispricam toliko tih anegdota ali cemu. Sedmo, jel sa ovim svetom u globalu nesto nije uredu i ono sto se desava nije prava covekova priroda vec mu je nametnuto. Osmo jer je covek spiritualno bice, a ne mehanicki majmun. I deveto, jer postoji mnogo dokaza da istorija koja se uci u skoli nije tacna.

Shvati da Icke nije nista posebno. To sto si ti prvi put cula za takve stvari od njega, ne znaci da su svi.

I pustite sad reptile. Odgovorite da li su federalne rezerve stvarno privatna organizacija?? Mmf, Svetska banka?? Zasto se toliko insistira na integraciji zemalja u jednu svetsku celinu? Zasto se stalno insistira na JEDNOOBRAZOVANOSTI. to je prava rec. Ko pravi ratove? Ko to razvija pravac u kome se svet krece? Kakva je uloga medija u tome? Ko je i zasto instalirao norme koje svi moramo da prihvatamo kada se rodimo, i da li je to dobro za nas ili ne?? To je sustina zbog koje su ljudi ubijani. To nije Icke prvi iznosio, pa senatori su pre dva veka ubijani zbog toga. Zasto se toliko sada promovisu chipovi na zapadu, a imamo svedocenja ljudi koji su radili na njihovoj izradi sezdesetih godina. Zasto su u USA zabranjene biljke koje lece od raka i side?? Da nije mozda da bi ljudi namerno bacali pare na lekove da bi na kraju umrli?? Ko to toliko promovise nasilje koje nasa deca mehanicki prihvataju?? Zasto su ubijeni toliki ljudi koji iznesu nesto??

I zasto niko od ,,velikih naucnika" ovde nije odgovorio na temu o tome da je francuska vlada javno objavila svoju dokumentaciju o nloima, i da ima posebnu sluzbu koja se samo time bavi:

izgleda da pojedini ne bi povjerovali ni da sam "bozanski golman" izadje na
TV i prizna da se to on samo "malo salio"...

A vecina ljudi ne bi poverovala da vidi shapeshifting uzivo. Nekima um jednostavno ne moze da prihvati ono sto je video. I ovo ne mislim na tebe niti bilo koga vec bi uglavnom tako um reagovao kada bi to video. Pravio bi se da nista nije video.

I on nije nikakav ,,bozanski golman" vec sharlatan zbog nekih stvari, ali isto tako i dobar novinar koji je napravio par dobrih intervjua i napisao relativno dobru knjigu. A finansijski su ga unistili, i bio je izgubio prava na svoje knjige.

jedan od hiljadu, osim sto je spojio neke stvari i pise razumljivo.
odlicno, ako pise razumljivo, onda mozda bas ti mozes da rastumacis ono sto ja pitam na Zaverama.

ja ne verujem Ickeu nista na rec, i vec sam rekao da je napravio 2 za mene ogromne greske u svojoj knjizi.

jos bolje, dakle SIGURNO mozes da mi rastumacis

Peto, kada te neko putem uma, izleci na daljinu, o cemu onda da pricamo.

??????

Sesto, jer, ono sto vi zovete, anegdote, ja mogu da ispricam toliko tih anegdota ali cemu.

nicemu, anegdota nema nikakvu naucnu vrednost.

NEKI covek koji je uradio NESTO u NEKOJ sitaciji u NEKOJ zemlji sa NEKIM ljudima nije rezultat, nego bajka, basna, anegdota, pricica, vic....

Zasto se toliko insistira na integraciji zemalja u jednu svetsku celinu?

zato sto ljudi pocinju da razmisljaju na kosmickom nivou.
ljudi ce se osecati kao gradjani planete Zemlje, i vise nece biti gluposti tipa "ja sam srbin, ti si hrvat"

Ko pravi ratove?

CIA?

mada, voleo bih da kazes da RUSI prave ratove....

Zasto se stalno insistira na JEDNOOBRAZOVANOSTI. to je prava rec.
Zasto se toliko sada promovisu chipovi na zapadu, a imamo svedocenja ljudi koji su radili na njihovoj izradi sezdesetih godina.

sta fali cipovima?

Zasto su u USA zabranjene biljke koje lece od raka i side??

zato sto ne postoje.

I zasto niko od ,,velikih naucnika" ovde nije odgovorio na temu o tome da je francuska vlada javno objavila svoju dokumentaciju o nloima, i da ima posebnu sluzbu koja se samo time bavi:

zato sto si poslao link na francuskom

Ajde jos malo da vam napisem pre zalaska u carstvo snova. :)

Da, Royal je lepo izneo razloge zasto veruje Ickeu. Ja takodje dosta slicno, ali kao sto kaze, nije David Icke
jedini koji barata sa tim podacima. A takodje knjiga The Biggest Secret je jedna zbirka gomile informacija,
koje se isprepletene, i neke od tih informacija su podmetnute.

Ali, i skepticizam je takodje faza evolucije. Sve te zavere i Reptili postoje samo da bi ubrzali nama humanoidima evoluciju.
Sve ima svoj razlog, uzrok i posledicu. I to se dogadja za nase (konacno) dobro.

I sve je pod zakonom karme. Ljudi imaju svoje Kokošinjce i Svinjce, a Reptili imaju gradove naseljene humanoidima.
Dakle, tezina greha je ista i kod jednih i kod drugih. A oni koji prestanu da povredjuju druga bica, imaju vise
sanse da i samu budi netaknuti od strane drugih. Dobar deo izlaza lezi u ne-nasilju.

"Jedino dobro u svemu ovome je što za oslobodjenje nema drugog načina do potpunog iskušenja ropstva
- niti drugog načina osvešćenja nego da postanemo svesni svoje nesvesnosti"
----- Iz Istorije Galaxije.

Citat:
Original postavio Royal
Zasto se toliko insistira na integraciji zemalja u jednu svetsku celinu?

Svabov-zato sto ljudi pocinju da razmisljaju na kosmickom nivou.
ljudi ce se osecati kao gradjani planete Zemlje, i vise nece biti gluposti tipa "ja sam srbin, ti si hrvat"

Hahahaaha e cuj, ,,ljudi pocinju da razmisljaju...." hahaha. Ljudi nista ne razmisljaju. TV i mediji razmisljaju umesto njih. Ljudi se oblace onako kako telvizija kaze, jedu ono sto televizija kaze...Sve je to isforsirano kroz medije i drzavne odluke, a oba dve ,,vrste institucija" kontrolisu isti ljudi koji drze svetsku ekonomiju. To za nacionalizam, pa to je glavna prevara..Napravi prvi i drugi svetski rat da bi stvorio Ligu Naroda i Ujedinjene Nacije koje su trojanski konj za Svetsku Vladu. I sad pravi ratove protiv terorizma da ujedinis ljude protiv jednog problema. E cuj ljudi kosmicki razmisljaju, pa ljudi uglavnom razmisljaju dal ce da prehrane porodicu, kako ce da se provedu itd. Bas ih briga za ostalo, mediji isforsiraju pricu o evropskim i svetskim integracijama. Bicete bogati, dobicete radna mesta, zvezda ce igrati u ligi sampiona jer cete imati vise para(normalno od tokova novca koji je u nasim rukama) putovacete itd.....sve to, samo nam dajte drzavni aparat. Da se razumemo, za mene nacionalnost i religija nemaju nikakav znacaj. Ali ovakvo histericno rusenje oba pojma u celom svetu, ako malo dublje pogledas ne mozes a da ne vidis da tu nesto smrdi. Kome se to toliko zuri?

Dzejms P. Varburg(prvi Rotshildov covek) je 17. februara 1950. pred Senatski komitetom objasnio kako ce narodi sveta dobiti globalnu vladu: ,,Imacemo Svetsku vladu, svidelo se to vama ili ne, konsenzusom ili silom." Ma naravno pa to sad vidimo, ako neces milom da svoje drzavne institucije polako predas u ruke Nadnacionalnim telima, onda ces morati silom da ne bi dobio ekonomske sankcije i bombardovanje od Varburgovih potomaka.

Citat:
Original postavio Royal
Zasto se stalno insistira na JEDNOOBRAZOVANOSTI. to je prava rec.
Zasto se toliko sada promovisu chipovi na zapadu, a imamo svedocenja ljudi koji su radili na njihovoj izradi sezdesetih godina.

Svabov-sta fali cipovima?

E posle ove izjave stvarno sam sokiran. Neverovatno, pitam se koliko ljudi jos ima koji bi to isto rekli. Cuj sta fali cipovima.

Evo sta fali:

Dr.Carl Sanders,elektroinzinjer,pronalazac i savetnik razlicitih vladinih organizacija,kao i savetnik u IBM,General Electric,dobitnik predsednicke i vladine nagrade za izuzetne pronalaske kaze:
,,32 god svog zivota proveo sam u stvaranju novih pronalazaka i prilagodjavanju mikrocipova za primenu u oblasti biomedicine.Godine 1968 gotovo slucajno sam ukljucen u istrazivacki i razvojni projekat stvaranja kicmenog bajpasa za jednu mladu damu koja je povredila kicmu.Trazila se mogucnost za povezivanje motorickih nerava.Svi smo bili veoma uzbudjeni zbog ovog projekta.Bilo je angazovano 100 ljudi a ja sam bio glavni inzinjer i nosilac projekta.Projekt se zavrsio stvaranjem mikrocipa za koji verujem da se sada primenjuje za pozitivne identifikacije i da je to oznaka.Ovaj mikrocip se puni na osnovu telesnih temperaturnih razlika.Naravno da ne mozemo cesto ulaziti u telo da bi se napunila baterija,tako da ovaj mikrocp ima proces punjenja zasnovan na temperaturnim promenama tela.Preko milion i p dolara je potroseno da bi se otkrila 2 mesta na telu na kojima je temperaturna promena najcesca-u oblasti cela,odmah ispod linije kose i pozadina ruke.Radeci na ovom mikrocipu nismo imali pojma da ce se on pretvoriti u identifikacioni cip.Smatrali smo da je to sto radimo veoma humano i svi smo zbog toga bili uzbudjeni.U mojoj nadleznosti bio je sam cip,ne i medicinska strana projekta.Kako je cip sve vise pocinjao da zazivljuje posle izvesnog vremena doslo se do zakljucka da je isplativost kicmenih bajpaseva sasvim nezadovoljavajuca,tako da smo morali da potrazimo nove obklasti za primenu cipa.Primetili smo da frekvencija cipa ima veliki uticaj na ponasanje,tako da smo poceli da istrazujemo mogucnosti primene cipa na modifikacije ponasanja.Projekat se skoro preokrenuo u elektronsku akupunkturu zbog toga sto smo u jednom trenutku stigli do usmeravanja mikrocipa na to da odasilje signal koji utice na odredjene delove tela.Pomocu njih je bilo moguce uticati na promenu ponasanja.Jedna od projekta nazvan je Feniks i predviden je za vijetnamske veterane.U ovom projektu koristili smo cip koji smo nazivali Rambo cip a koriscen je za dodatno lucenje adrenalina.

Jedna od primena cipa je kontrola radjanja,do sada isprobana u Indiji i nekim drugim delovima sveta.Kontrola radjanja postize se tako sto se osoba cipom dovede u menopauzu,odnosno izaziva se smanjenje i potpuni prestanak lucenja estrogena.Mikrocip moze da se koristi i za izazivanje migrenoznih glavobolja,promenu i ponasanju,za stimulisanje seksa,kao i za unistavanje seksualnog nagona.Sve do sada receno nije nista drugo nego,elektronska akupunktura.Postoji 250,000 sastavnih delova mikrocipa,ukljucujuci i malu litijumsku bateriju.Borio sam se protiv upotrebe litijuma kao sirovine za proizvodnju baterija,ali NASA je u to vreme mnogo radila sa litijumom i to se smatralo velikim dostignucem. Razgovarao sam sa doktorom iz Bostonskog medicinskog centra o tome sta ce se desiti ukoliko se cip polomi i odredjena koncentracija litijuma se izlije u telo.On je rekao da bi posledie bile veoma teske.Kako je razvoj cipa napredovao napustio sam projekat i povremeno imao ulogu savetnika.Na mnogim sastancima nastupao sam kao strucnjak za primenu mikrocipa.Bio sam prisutan na jednom od sastanka na kome se raspravljalo na temu:kako je moguce kontrolisati ljude ukoliko se prvo ne
identifikuju?
Ljudi kao sto su Henry kissinger i pripadnici CI-e posecivali su takve skupove.Raspravljalo se i na temu kako navesti ljude da poveruju u neophodnosti ovih cipova.Odgovor se nametnuo-navedemo ih da shvate da mogu da izgube decu ako ne prihavate cipove i slicno.Na ovim sastancima o ljudima se govorilo kao da su stoka.CIA je predlozila ideju da se kartonima sa mlekom stampaju slike izgubljene dece.Kako smo
razvijali ovaj mikrocip nejgova identifikaciona funkcija postajala je sve znacajnija au funkcionalnom pogledu trazeno je da cip ima sledece mogucnosti:ime i lik(slika lica),licni broj,identifikaciju preko otisaka prstiju,fizicki opis,porodicnu istoriju,adresu,zanimanje,podatke o porezu i krimi dosije,ukoliko postoji.

70 tih godina ucestvovao sam na sastancima"Jedan Svet" na kojima je
diskutovano o cipu i to u Briselu i Luksemburgu gde se cip pojavio kao tema o svetskim finansijama.Jedan od tajnih planova koji svetska vlada ima da bi se ostvario novi svetski poredak jeste da svako dobije svoj mikrocip.Svaki ubaceni mikrocip bi sadrzao sve detalje licnosti ukljucujuci i licni broj.Osoba koja je mikrocipovana moze biti veoma lako locirana i pracena,pomocu kompjutera u sluzbi kontrole svesti,kojima se rukovodi iz racunskih centara vec rasporednih svuda oko zemaljske kugle.Tehnicki se ovo postize preko mreze mobilne telefonije i
preko antena mobilnih telefona,koje sada pokrivaju i najudaljenije i najzapustenije delove sveta,a proces pokrivanja je svakim danom sve gusci i veci,sto je dostiglo alarmantne razmere.Ono sto je najvaznije u ovoj prici jeste da osoba koja je mikrocipovana moze biti sa velikom lakocom manipulisana i kontrolisaa i to pomocu odasiljanja specificnih talasa na niskim frekvencijama(ELF).Ovi talasi imaju dejstvo na mozak preko mikrocipa koji moze u potpunosti izmeniti uobicajne misli i emocionalne sablone i na taj nacin navesti coveka da se ponasa u skladu sa zamislima nekog drugog-onog koji rukovodi ovim projektom. "
Eto i ispovest jedne prestizne osobe koja je radila sa ovakvim stvarima.

A uporno se vrsi velika propaganda preko medija sa forsiranjem da ljudi eto cipuju prvo svoje pse itd. U Americi vec sad cipuju decu od rodjenja da se ne bi izgubili.

Citat:
Original postavio Royal

zato sto si poslao link na francuskom

Dao sam i engleski prevod tog sajta francuske vlade. Imas ga u mom drugom postu na toj temi.

Tako reci. Imaš nešto protiv ID čipova zbog moguće zloupotrebe. Bilo bi suludo imati nešto protiv čipova generalno, jer bi to značilo odbacivanje skoro svih tehničkih uređaja koje danas koristimo i ti i ja i svi koji ne žive u nekoj rupčagi u Africi. Jer. čipovi su svuda i u svemu.
Da pogledamo malo tu mogućnost zloupotrebe. Ona postoji, naravno. Trebalo bi taj mikročip povezati hiljadama vodova na tačno locirane centre u mozgu tj. čip bi se morao ugrađivati u glavu ili voditi debeli splet vodova. I sami ste negdje na ovom forumu (a tu se slažemo) rekli da je ljudski mozak još uvijek veoma slabo istražen. Precizno lociranje gdje spojiti koju žicu, a i sam postupak kako to uraditi, daleko prevazilazi trenutna znanja na tom području. Koliko znam o ID čipovima (a pratim tu oblast kao i sve što se dešava na polju elektronike i informatike), rade se eksperimenti ugradnje ID čipova - u ruku.
Što se tiče mogućnosti da me neko locira zbog toga što imam takav čip, to me ne zabrinjava. I danas me mogu lako locirati preko čipa u mobilnom telefonu a ipak mi ne pada na pamet da se istog odreknem (a ni vama, pretpostavljam).
Danas moramo pamtiti po nekoliko PIN-ova jer koristimo mobilne telefone i kreditne kartice s čipovima za identifikaciju. Uskoro ćemo svi dobiti pasoše s ID čipovima, nakon toga i lične karte s ID čipovima, pa vozačke i saobraćajne opremljene istom tehnologijom. I sve to moramo tegliti naokolo gdje god da krenemo. Lični ID čip (nepovezan s našim mozgom :lol: ) učiniće sve to nepotrebnim. Lična dokumenta - šta će ti to kad su ta dokumenta ugrađena pod kožu? Tvoj auto će znati da si ti njegov vlasnik i drugima neće dozvoliti da ga voze (ovo će malo zakomplikovati stvar - moraće postojati neke procedure kojima se odobrava nekome da može voziti tvoj auto). Vozačka - šta će ti to? Policija će očitati podatke i na računaru odmah vidjeti jesi li ili nisi položio vozački. Kreditne kartice - a šta će ti to? Staneš pored bankomata i ukucaš traženi iznos. Ili uđeš u banku i oni odmah znaju imaš li ti ili nemaš račun.
Previđate neke proste i očigledne stvari. Da bi se podaci iz tog ID čipa pročitali, čip ih mora poslati. Zbog veoma male energije kojom raspolažu, domet tih čipova je veoma mali - reda trideset centimetara, i nije mkoguće očitati podatke s veće udaljenosti. Da bi nekoga pratili pomoću toga, morali bi imati veoma, veoma gustu mrežu prijemnih tačaka. Ti prijemnici ne mogu biti ugrađeni u pod ili plafon, predaleko je, već samo u zidove. Znači, čim se odmakneš pola metra od najbližeg zida, niko ne zna da si tu.

Što se tiče onog sajta o francuskim letećim tanjirima, nisam to komentarisao iz više razloga.
Tvrdnja da su to SVI podaci jednostavno je NEPROVJERLJIVA. Nema načina na koji bilo ko od nas može provjeriti da je to istina. Znači, moramo im vjerovati na riječ da su dali sve podatke. A nikome ne vjerujemo na riječ, barem svi vi tako neprekidno tvrdite. Otkud sad da u ovom slučaju vjerujete na riječ.

Lično, mislim da u svemiru postoji veliki broj rasa i vrsta. Bilo bi glupo misliti drugačije, i bilo bi krajnje geocentrično tvrditi da su ljudi jedini i da je Zemlja jedina nastanjena planeta. I bilo bi to ogromno traćenje svemirskog prostora i energije. Logično je, takođe, da su neke od tih rasa razvijenije od ljudske, neke vjerovatno i mnogo razvijenije. I sad, neke od tih veoma razvijenih rasa, koje imaju tehnologije dalekih svemirskih putovanja a samim tim i mogućnost korištenja nezamislivih energija, 40000 godina igraju igru žmurke s ljudskom rasom u cilju nekakvog porobljavanja ili nešto slično. Kako to objašnjavate, jer meni je to potpuno nejasno. Pa oni nas mogu pojesti za doručak, završiti s nama između dva dima cigarete. Uz takvu nadmoć, ne bi oni s nama igrali te igre ni pet minuta.

Uvijek me je zanimalo zašto su te UFO letilice tanjiraste. Ta konstrukcija nema nikakvog smisla i ne pruža nikakve prednosti u letu ni u svemiru ni u atmosferi.

Dzejms P. Varburg(prvi Rotshildov covek) je 17. februara 1950. pred Senatski komitetom objasnio kako ce narodi sveta dobiti globalnu vladu: ,,Imacemo Svetsku vladu, svidelo se to vama ili ne, konsenzusom ili silom." Ma naravno pa to sad vidimo, ako neces milom da svoje drzavne institucije polako predas u ruke Nadnacionalnim telima, onda ces morati silom da ne bi dobio ekonomske sankcije i bombardovanje od Varburgovih potomaka.

A evo sta je nekolicina ljudi 'slucajno' objavila 2 godine ranije:
http://www.sendspace.com/file/uo3dln

Previđate neke proste i očigledne stvari. Da bi se podaci iz tog ID čipa pročitali, čip ih mora poslati. Zbog veoma male energije kojom raspolažu, domet tih čipova je veoma mali - reda trideset centimetara, i nije mkoguće očitati podatke s veće udaljenosti. Da bi nekoga pratili pomoću toga, morali bi imati veoma, veoma gustu mrežu prijemnih tačaka. Ti prijemnici ne mogu biti ugrađeni u pod ili plafon, predaleko je, već samo u zidove. Znači, čim se odmakneš pola metra od najbližeg zida, niko ne zna da si tu.

:lol::lol::lol:

I sad, neke od tih veoma razvijenih rasa, koje imaju tehnologije dalekih svemirskih putovanja a samim tim i mogućnost korištenja nezamislivih energija, 40000 godina igraju igru žmurke s ljudskom rasom u cilju nekakvog porobljavanja ili nešto slično. Kako to objašnjavate, jer meni je to potpuno nejasno. Pa oni nas mogu pojesti za doručak, završiti s nama između dva dima cigarete. Uz takvu nadmoć, ne bi oni s nama igrali te igre ni pet minuta.

Ovako razmisljas jer uzimas covekovo vreme kao univerzalnu postojecu konstantu, drugim recima tripujes da i alienima 40000 godina prolazi i traje isto kao i nama, sto je potpuno nezamislivo obzirom da je vreme samo vestacki parametar nase realnosti i ne moze se primeniti na univerzum. Da li imas dokaz da alienima isto prolazi 40000 godina kao i nama? ili opet moramo traziti definicije antropocentricnosti?

za master yodu,vraganu i shvabova:zashto smarate ovoliko..shta je to shto vas pokrece na ovakve akcije..jeste li vi neka vrsta policije koja nas shtiti od nechega?vashi postovi su chesto uvredljivi,stalno zahtevate da se neshto dokaze..ovo treba da bude zabavan pf..ne mesto za nadyebavanje..imate politiku,istoriju,filozofiju..tamo mozete da raspravljate "argumentovano",argumentima koji su naucno dokazani..ovde mi licite na neku vrstu inkvizicije koja se obracunava sa jereticima..sreca da je ovo 21-vi vek,pa nema lomacha i progona..kao zvanicna nauka to ne priznaje i shta vi sad tu bulaznite,sad cu ja da vam pokazem..moj okoshtali um..nisam ja za dzabe studirao tolke godine da bi vi sad ovde lupali gluposti..kakvi ste vi partibrejkersi..naravno da i ja mislim da je vecina toga smeshno,pa je stoga i zabavno..zato bi vas zamolio u ime nas kojima nadyebavanje nije zabavno da malo skinete nogu sa gasa i prihvatite ovo na prvi nachin,kao zabavu..ne bi ulazio u raspravu sa vama jer nevolem da se raspravljam,a i ko moze vama da stane na rep..ma ni dejvid licno..inache prochitao sam sve shto je prevedeno na sr-hr i gledao filmice,chak i onaj intervju sa africkim vracem u trajanju od 6 sati..ako neko hoce da veruje u to,neka veruje..ko smo mi da im sudimo?:(

:lol::lol::lol:
Ovako razmisljas jer uzimas covekovo vreme kao univerzalnu postojecu konstantu, drugim recima tripujes da i alienima 40000 godina prolazi i traje isto kao i nama, sto je potpuno nezamislivo obzirom da je vreme samo vestacki parametar nase realnosti i ne moze se primeniti na univerzum. Da li imas dokaz da alienima isto prolazi 40000 godina kao i nama? ili opet moramo traziti definicije antropocentricnosti?
Ti vaši reptilijanci i ostali likovi kada stupaju u interakciju s ljudima, rade to na istim relativnim brzinama pa je za pretpostaviti da i oni 'osjećaju' taj temporalni tok koji mi zovemo vrijeme na približno sličan način kao i ljudi. U čemu onda može biti razlika? Možda njihova jedinka živi 100000 godina umjesto jedva 100, koliko žive najstariji zemljani. Kada bi ti mogao živjeti hiljadu puta duže, uz isti sadašnji osjećaj protoka vremena, da li bi imao strpljenja petljati se s nečim 40000 godina, a možeš to riješiti milion puta brže?
Sad ćeš opet početi sa subjektivnim osjećajima za vrijeme i da to njima nije značajno i da oni imaju druga mjerila itd, itd. Zato da ponovim: oni (dok su u našem svijetu) djeluju na našem nivou vremenskog toka, a i dalje raspolažu nesrazmjerno većim moćima. Pitam se zašto ne iskoriste te svoje moći. Namjere su im ionako loše po čovječanstvo, pa zašto onda rade u rukavicama?

za master yodu,vraganu i shvabova:zashto smarate ovoliko..shta je to shto vas pokrece na ovakve akcije..jeste li vi neka vrsta policije koja nas shtiti od nechega?vashi postovi su chesto uvredljivi,stalno zahtevate da se neshto dokaze..ovo treba da bude zabavan pf..ne mesto za nadyebavanje..imate politiku,istoriju,filozofiju..tamo mozete da raspravljate "argumentovano",argumentima koji su naucno dokazani..ovde mi licite na neku vrstu inkvizicije koja se obracunava sa jereticima..sreca da je ovo 21-vi vek,pa nema lomacha i progona..kao zvanicna nauka to ne priznaje i shta vi sad tu bulaznite,sad cu ja da vam pokazem..moj okoshtali um..nisam ja za dzabe studirao tolke godine da bi vi sad ovde lupali gluposti..kakvi ste vi partibrejkersi..naravno da i ja mislim da je vecina toga smeshno,pa je stoga i zabavno..zato bi vas zamolio u ime nas kojima nadyebavanje nije zabavno da malo skinete nogu sa gasa i prihvatite ovo na prvi nachin,kao zabavu..ne bi ulazio u raspravu sa vama jer nevolem da se raspravljam,a i ko moze vama da stane na rep..ma ni dejvid licno..inache prochitao sam sve shto je prevedeno na sr-hr i gledao filmice,chak i onaj intervju sa africkim vracem u trajanju od 6 sati..ako neko hoce da veruje u to,neka veruje..ko smo mi da im sudimo?:(
Zato što svi vi 'prosvijećeni' nevjerovatno smarate tim svojim temama i teorijama. I vi ste ti koji to sve shvatate ozbiljno (čak se i bunite kad neko ubaci poneki smajli u poruku). Lutate po Internetu tražeći forume na koje možete prenijeti jednu istu i uvijek istu priču, kopirajući je s nekog svog foruma gdje se okupljate. Tamo vam se niko ne suprotstavlja pa niste navikli na otvorenu diskusiju u kojoj se navode argumenti i protivargumenti, traže i daju dokazi koji se zatim podvrgavaju analizi i pobijanju. Ne, vi ste navikli da jedan nešto kaže (kopira s nekog 'provjerenog' izvora, a ostali se tome dive i potvrdno klimaju glavom.

Zbog toga nikako ne možete da se snađete ovdje, na javnom mjestu. Da prenesem ono što je Švabov napisao u jednoj temi, a to su faze kroz koje prolazi svaka od tih tema:

1. Neko 'prosvećeni' pokrene temu dajući uvodni tekst (kopiran s nekog drugog mjesta), obično toliko dug da se mora razbiti u više poruka. U tom tekstu on navede i cijeli niz tvrdnji, bez ikakvog dokaza za te tvrdnje
2. Neko od nas koji nismo prosvijećeni, obično u poruci koja je mnogo kraća od uvodne, dokaže da te tvrdnje sigurno nisu tačne (ovo se događa s većinom tvrdnji), ili da se ta vrsta tvrdnje ne može ni dokazati (ovo se rijetko događa).
3. Postavljač ili neki drugi 'posvećeni' kaže, 'dobro, ali zato je...' pa iznese novi niz tvrdnji.
4. I te tvrdnje prođu isto kao i one prve - budu srušene čistim dokazima
5. Vi, 'prosvijećeni', počnete skretanje s teme prema opštim mjestima, pričama o Draco ljudima, reptilima, zavjerama i gluposti bijelog čovjeka

Uskoro ću, kad se ovo sve izreda na nekoj temi, ja početi dodavati i tačku 6. A tačka 6 će biti zaključavanje teme.

Nisi u pravu ni što se tiče zabavljanja. Ja se veoma zabavljam. Strašno mi je zabavno rušiti jednu po jednu sve te tvrdnje. A svaku mogu oboriti, svaku koju iznesete a nalazi se na tom smjeru kojim vi idete. Za mene je to čista intelektualna igra, zabava bolja od gubljenja vremena na CS i slične igre.

Meni je najzabavnije razbijati zacaurene umove ovcaca. I jos svaki argument izbegavate na koje nemate odgovor, a izvlacite iz konteksta vase stvari koje nista ne dokazuju. Za cipove si izbegao mnoge stvari. I ne teraj me molimte da moram da kucam jos mnogo, jer imam. Tvoj odgovor je stvarno, no coment. Cinjenica je da je u svetu na snazi centralizacija svega i svacega, a ti si to jednostavno objasnio ,,kako ljudi pocinju kosmicki da razmisljaju". Mislim, ovo dovoljno govorim o vasoj kriticnosti prema bilo cemu sto se kosi sa vasom licnom slikom sveta. I jos mi Svabov kaze na pitanje zasto su u USA zabranjene biljke koje lece rak i sidu, on mi kaze:,,zato sto ne poste". Haha izuzetno argumentovan odgovor. O tome cu tek pisati, samo da nadjem malo vremena jer je opsirno.

Namjere su im ionako loše po čovječanstvo, pa zašto onda rade u rukavicama?

Shvati da nama ne upravljaju reptili vec, hibridi coveka i reptila, guje u nasim redovima. Familije koje su plavokrvne, i koje se takodje bore izmedju sebe koja ce familija biti glavna i dominantnija. Nas je mnogo vise nego njih, ali sto kaze Kastaneda, ,,usadili su nam njihov um". A drugo, ti ni ne znas kakva se sve tehnologija koristi protiv coveka. I nije njima cilj unistavanje, nego asimiliranje.

:rolleyes:nemoj da me trpash u iste fioke gde i ostale..ja nisam ni "prosvijecen" ni"prosvijetljen" niti me interesuje da nekom drzim stranu..ovo je forum ZABAVA pf. nadprirodne pojave i misterije,dakle neshto shto nauchna zajednica ne priznaje ili ne moze da proveri na validan nachin..a vi insistitrate na nekim dokazima od obicnih ljudi..gde je tu zabava matori?tebi je zabava da obarash nedokazano?strahovitog li intelektualnog poduhvata..oshtrish mishka na pogreshnu metu..zakljuchacesh kad ti dosadi?kako si ti postao moderator,leba ti,naucno ispechenog? ovo ovde sluzi za zabavu!!!!ne za samopotvrdjivane okoshtalih umova..uostalom mnogo tih naucnih teorija je svremenom palo u vodu..da se samo likovi kao shto si ti pitaju josh uvek bi ziveli na ravnoj plochi i sunce bi se okretalo oko vashe malenkosti..ono shto kazesh da imash pravo da mislish da sam glup ti je dopushteno od mene..ja barem znam da nishta ne znam za razliku od vas suvih genijalaca..samo nemoj da se zanesesh previshe..da ne bi vadio budalu:eek:

:rolleyes:nemoj da me trpash u iste fioke gde i ostale..ja nisam ni "prosvijecen" ni"prosvijetljen" niti me interesuje da nekom drzim stranu..ovo je forum ZABAVA

Ja ne vidim nista zabavno kada pljuste razne dezinformacije.
Jednom sam na nekom drugom forumu na temu chemtrails rapsravljao 10 i vise strana. Vecina poruka (sa kojima se nisam slagao) je sadrzala odredjene informacije i argumente, poruka "veruj mi" i slicno skoro da nije bilo i to se tada zvalo Rasprava, Diskusija.
...i to je bilo zabavno.

uostalom mnogo tih naucnih teorija je svremenom palo u vodu..

upravo zbog ovoga se traze dokazi i argumenti.
da vidimo sta valja sta ne valja, sta ce ostati prihvaceno a sta ne.

da se samo likovi kao shto si ti pitaju josh uvek bi ziveli na ravnoj plochi i sunce bi se okretalo oko vashe malenkosti..

i zbog ovoga se traze dokazi i postavljaju pitanja.
Da pitanja nisu postavljena, da ziveli bi na ravnoj ploci i ceo Svemir bi se okretao oko nas.

ja barem znam da nishta ne znam

a i zbog ovoga.
Tako se uci i tako se usvajaju nova znanja.

Za cipove si izbegao mnoge stvari.

koliko ja vidim odlicno je objasnio prirodu tih cipova.

I jos mi Svabov kaze na pitanje zasto su u USA zabranjene biljke koje lece rak i sidu, on mi kaze:,,zato sto ne poste". Haha izuzetno argumentovan odgovor.

izvini, ali postavi PITANJE, a ne opet ono "reko mi neki covek da postoje biljke koje lece sidu, a ameri ga ubili"

koje biljke, kakve biljke, prvo moras da kazes o cemu govoris.

Dr.Carl Sanders,elektroinzinjer,pronalazac i savetnik razlicitih vladinih organizacija,kao i savetnik u IBM,General Electric,dobitnik predsednicke i vladine nagrade za izuzetne pronalaske kaze:

ovo je manje vise nebitno, ali samo da vidimo sta se krije iza titule "DR"
Carl explained to me over the telephone that his doctor's degree was an honorary degree from the University of Hong Kong, and that he had no formal degree from any American university.

Back