Reptoidi vanzemaljci

eee...Asfalte, ako imas neku "istinu" da nam "saopstis" ucini to vec jednom...*
dosta vise tog markiranja teritorije i vrdanja...
gotovo, ulazimo u "narednu fazu";
izvoli, saopci nam tu strasnu..."istinu" bez obzira na "posljedice"...;)

uostalom, ne moras krenuti od odgovora
postavi prvo neka relativno ozbiljna pitanja (da da...puder je u pitanju, to smo..."apsolvirali"...:roll:), ali jok..ti ni to nisi u stanju...
samo trckaras okolo i vices - ja znam, ja znam...vi ne vidite, vi ne znate...
elem, more i to, al do 6..7..godinice...;)

* + proceduru znas - istina trazi sta? dokaze, cinjenice...inace nije - sta?
nije - istina, ne prolaze coek te..."nedokazive" stvari...nigdje.
za to idi na...filozofiju? :roll:
mislim, barem probaj, al i tamo ima da te napuse...:mrgreen:

btw ovu zadnju recenicu si bas..ubrljo...
da probas ti to ponovo, al..."razgovjetnije"...
ovako ispade samo da ti je najveci problem sto ne poznajes gradivo osnovne skole...:roll:

Bako, svi znamo kome ovde neuroni od alkohola preskacu, pa je obavezna upotreba smajlija i sto vise interpunkcijskih znakova.;)

Baka je malo guglala, a? E pa bako, imam je na polici (doslovce), kao i ajka. Sta si procitala od ajka?

i sta pise unutra...bas me zanima...:roll:
uostalom, aj je fotkaj pa okaci - da jednom i ti das neki dokaz...
mali korak za covjecanstvo, veliki za Asfalta...:mrgreen:

nista. Asfalte ja nista nisam citala, kako ne kapiras...meni se to sve "javilo" u snu...otkrovenje jbte...
i sto je najljepse - to tebi ne moram da dokazujem, zar ne? :mrgreen:
hi hi hi...8)

btw ovo skretanje s teme, Asfaltova uobicajena taktika, nece vise prolaziti...
ja ce te iskuliram, bez frke, i pustim Svabu da te muci...najstrasnije...;)

Sav sam se najezio...uuuhhh

ti si ta koja pravi oftopic, lepo sam te pitao da li si nesto citala, a ti si skrenula temu na moj nick, pa si pocela da brljavis o nekim glupostima prosaranim smajlijima, tackama i zarezima. Nisi u stanju da normalno odgovoris, al kapiram da to prica vino iz tebe. Naravno i nedostatak kvalitetnih neurona.

Sav sam se najezio...uuuhhh

ti si ta koja pravi oftopic, lepo sam te pitao da li si nesto citala, a ti si skrenula temu na moj nick, pa si pocela da brljavis o nekim glupostima prosaranim smajlijima, tackama i zarezima. Nisi u stanju da normalno odgovoris, al kapiram da to prica vino iz tebe. Naravno i nedostatak kvalitetnih neurona.

sta ja Asfalte napisah u uvodnom postu?
a sta sam napisala poslije, na temu onih "misteriJoznih otmica djece"...
elem, aj izvuci neku konkluziju...

znas, meni je Icke ZABAVAN...
uostalom, ludak tog kalibra je bas raritet na svjetskoj medijskoj sceni...:D

Mozda neki imaju toliko slab stomak da ne mogu da svare Ickea. Hehe mada ga nisu ni procitali. Sto je toliko apsurdno, da ne znam kako onda mogu da pljuju, ali dobro. Mozda im ovo bude malo lakse:

Ovo sad iznosim od dva kredibilna naucnika i istrazivaca Michael A. Cremoa i Richard L. Thompsona:

Zabranjena arheologija
ZABRANJENA ARHEOLOGIJA
Više od dva veka istraživači pronalaze arheološke artefakte i različite koštane nalaze
(sve predmete koji su izrađeni ljudskom rukom ) širom sveta, koji dokazuju da su ljudi
poput nas živeli na Zemlji i pre više miliona godina. No, naucni, akademski
establishment je namerno i istrajno, potpuno zanemarivao i ignorisao sve značajne
dokaze samo zato jer se nisu uklapali u sliku istorije sveta, koju su zamislili i
objavljivali ti isti članovi akademske zajednice, bez obzira na državnu, versku,
regionalnu ili drugu pripadnost njihovih članova. Neki su nalazi jednostavno uklonjeni i ne
spominju se u tzv. «ozbiljnoj literaturi» jer su u suprotnosti s prevladavajućim tvrdnjama
današnje zvanične nauke u pogledu određivanja starosti i porekla ljudske vrste.

Konačno se može reći da i
znanstvenik iza kojega postoji i respektabilna univerzitetska karijera, započinje potragu
za korijenima ljudske vrste daleko dublje u prošlosti, nego je i sam učio u toku svojeg
školovanja.
Cremo i Thompson nas izazivaju na ponovno razmišljanje o porijeklu i početku ljudske
vrste i naše sudbine. Zabranjena arheologija izaziva i ohrabruje da se zauzme novo
stajalište i pogledi u odnosu na istoriju ljudi na ovoj planeti. Njihove su knjige izazov
Darwinovoj teoriji evolucije, kojoj suprostavljaju teoriju «devolucije», odnosno «pada»
čovjeka iz spiritualnog u materijalno življenje.

Napisali su i objavili: Udar zabranjene arheologije,
Skrivena historija ljudske vrste i Degradacija čovjeka.

ja sam na temi zavere citirao davida.
niko od vas se nije usudio da pokusa da odgovori.

dovidjence, toliko o njegovoj "realnosti"

Hehe i toliko veliki naucnik i egiptolog nije prokomentarisao moj post u vezi ZABRANJENE ARHEOLOGIJE. A sto se tice Icke, ti rece samo da si citao Istoriju galaksije, ali u toj knjizi NI JEDNA informacija nije od Ickea. Toliko da znas.

Dovidjenja Darvine. lol

Hehe i toliko veliki naucnik i egiptolog nije prokomentarisao moj post u vezi ZABRANJENE ARHEOLOGIJE. A sto se tice Icke, ti rece samo da si citao Istoriju galaksije, ali u toj knjizi NI JEDNA informacija nije od Ickea. Toliko da znas.

Dovidjenja Darvine. lol

ok
to je za pocetak
a on je to objavio, i ocekujem razjasnjenje.
naravno, to nikada necu dobiti......niti ce iko od alternativaca dati bilo kakav konkretan odgovor na bilo koje pitanje......

Ovo sad iznosim od dva kredibilna naucnika i istrazivaca Michael A. Cremoa i Richard L. Thompsona:

Zabranjena arheologija
ZABRANJENA ARHEOLOGIJA
Više od dva veka istraživači pronalaze arheološke artefakte i različite koštane nalaze
(sve predmete koji su izrađeni ljudskom rukom )

SVE predmete?

jedan ozbiljan naucnik nikad nece da tvrdi tako nesto....

uostalm, to nikako ne lomi darvina, niti plasira psihica davida.....

Darvina su davno slomili i drugi. Plasira nego sta, plasira da je covek duhovno bice koje je palo, a ne da je covek majmun kako ti tvrdis. I plasira da je nauka strogo kontrolisana sa vrha. Da se kontrolise sta ce mase da uce i veruju.

Stavio sam pod topic ,,linkovi i knjige" u mom poslednjem postu, jednu njihovu knjigu prevedenu, pa je tu mozes skinuti. Mislim da ne kvarimo ovu temu. Ali moze i ovde ako hoces? nije problem

Pa sam si rekao da nisi procitao ni jednu njegovu knjigu. A kao sto rekoh Istorija galaksije je kompilacija tekstova od Stjuarta, Vilijama Kupera, Admirala Bajrona,nekih insajdera itd, itd. Verovao ili ne tu nema nista od Ickea. A sta ces ti licno da citas, najmanje me interesuje. Ali ajde da cujem koje je to pitanje??????????????? Btw imam i ja hiljadu pitanja za ,,velike egiptologe" pa mi niko ne odgovara.

imam i ja hiljadu pitanja za ,,velike egiptologe" pa mi niko ne odgovara.

Izvoli, nema te na temi o piramidama iako si pompezno trubio o svom povratku i dopunjavanju mog teksta.

btw, postavio sam ti tri dokaza (dva imena KHUFU i jednu statuu) da je faraon Keops postojao cisto da ti razbistrim malo taj tvoj blesavi mozak.
Izgleda da si mnogo pretrpeo odkad su te oteli vanzemaljci

Tebe ovde niko nije pominjao, a to ako si se prepoznao, sta da ti kazem, nije mi bila namera. Koliko si ti blesav, potvrdjuje cinjenica da hvalis da je mudar, coveka koji ti je dao da buljis u sijalicu i oslepis. Svaka cast na pameti, mislim stvarno. Sta da dopunjavam, kad nisi odgovorio ni na sijaset pitanja ostalih diskutanata, pogotovo sto argumente vrlo lukavo i vesto ignorises. I nisu ti neki dokazi za ke., i opet cak i da je tako, to ne potvrdjuje da je sazidana u njegovo vreme. Ali ovo nije tema o egiptu, javi mi se tamo.

- tvoj comrad Antic me je jednom podrugljivo nazvao tim imenom pa sam mislio da si meni postavio pitanja a ja nisam dao odgovore.

-hahahahhahah, nisam se uclanio, cak i ne poznajem coveka. a buljanje u sijalice i ostale tehnicke skalamerije ostavljam malom moderatoru sa ovog pdf-a.
Ti rece da se sa njim slazes 80% , to su tvoje reci zar ne?
Sta cu kad je od vas "prosvecenih" on jedini covek koji je dosao i rekao nesto konkretno. kako i sta - dao je prakticne tehnike dok vi ostali samo palamudite.

Ali i ti si bio tako smiren i mudar nekada, samo su tebe oteli vanzemaljci , i okrenuli te za 360 stepeni . . dobro je da si jos uvek ziv covece.
Jesu te silovali kao onog africkog shamana?

ej, za ono sto si loopio da Keops nikada nije postojao, ne mogu te oprati sve svete reke ovog sveta od Amazona do Hoanhoa...

Na koja pitanja nisam odgovorio? Ti rece da imam propuste u svom tekstu i da fali objasnjenja...izvoli ...

Ako nije problem zamolio bih te da napravis temu gde bi nam izneo svoja iskustva sa Drako/Reptilskog broda ?

pogotovo sto argumente 1.vrlo lukavo i vesto ignorises.
2. I nisu ti neki dokazi za keopsa.

1. Lukavo i vesto - zar ovo nisu karakteristike inteligentnih ljudi, a ti rece da sam blesav. sav si kontradiktoran :lol:

2. Ako njegovo ime uklesano u steni nije dokaz onda stvarno ne znam sta je... jos onako lepo, u kartusu uokvireno, kraljevski... ajde decko, udji deder u svoj brod i pravac Maldek :lol:

Ok ne slazemo se oko nekih stvari. I jel to razlog da me ponizavas??? I sta i da je postojao keops to opet ne dokazuje da je sazidana u njegovo vreme. Idi na topic o piramidama pa tamo odgovaraj. To nema veze sad sa temom. A pod velike egiptologe sam mislio na sve ovde koji se mole oficijalnoj nauci, nisam mislio direktno na tebe, niti na bilo koga, nisi bas toliko bitan.

Nazalost, necu ti pruziti to zadovoljstvo da govorim o licnim iskustvima. Ti si i ovako najpametniji pa ne vidim svrhu. Da pokazem sliku svog vrata posle toga, kakav bih komentar dobio. Isti kao i do sad. Mozes se ti podsmevati tome do mile volje. Ja nisam jedini koji je to doziveo, znam jos ljudi i sta, jaka stvar, ko pa nekom veruje na rec, ili sliku delova tela. Zivot ide dalje.

I dalje samo bla, bla, bla i nigdje nikakve činjenice. Ako se ovo nastavi, pozaključavaću sve teme koje se bave iluminatorima, draco i ostalim bićima i takvim pričama.
Ko ima nešto reći, neka to kaže. Dosta mi je priča kako 'imam nešto reći, ali neću'.

I sta i da je postojao keops ...
Ovo je tipičan odgovor kad vas neko uhvati u neznanju ili laži. A znaš šta: Kad te neko uhvati u neznanju ili laži, gubiš kredibilitet da dalje drugima soliš pamet. Onaj ko jednom lupi, lupiće i drugi put; onaj ko jednom slaže, slagaće i drugi put. I tako dalje, i tako dalje. Svaka dalja priča nekog takvog mora biti dobro potkrijepljena dokazima, da bi ih normalni ljudi shvatili ozbiljno.
Ali, naravno, svi koji misle ovako kao ja, sve su to zavjerenici koji progone 'prosvijećene'.

Back