repriza - ZA SVE

ima ovde jedna cudna pesma...ovo je za drogirane neke..ja to uopste ne razumem.
iam malo spida ovde ne znam da li da uzmem ako uzmem sama trcacu po zidovima.
ali ce mi muzika odgovarati.
ili da menjam muziku,
da otvorim anketu?

Vragolasta Amfibija:
ima ovde jedna cudna pesma...ovo je za drogirane neke..ja to uopste ne razumem.
iam malo spida ovde ne znam da li da uzmem ako uzmem sama trcacu po zidovima.
ali ce mi muzika odgovarati.
ili da menjam muziku,
da otvorim anketu?

Mali,promeni muziku,ususkaj se u krevetac,pa na spavanje.
Sutra je novi dan.......ja odoh da perem kosu - sad posto sam se zezala ovde s vama:roll: i na lalanje.Radim ujutru:?
nemoj da se....pogledaj slicice ponovo,pa se pisemo sutra;)
kiss

Vragolasta Amfibija:

http://ww12.individualki.ru/partners/img/f20.gif

Oni vole "jezik do krajnika" poljupce?

piksel.gif

01.07.2005
dokrajnika.jpg

U mnogobrojnim raspravama i tekstovima o seksu često je pitanje "šta muškarci vole" i "šta žene vole". Na takva pitanja daju se različiti odgovori, često pod uticajem filmova i ostalih medija - i pri tom se zaboravi da je film umetnička forma, a ne preslikana realnost i da će na filmu, radi upečatljivosti, mnoge stvari biti prikazane preuveličano (da i ne spominjemo to da je sve teže dospeti do današnje publike prezasićene stalnim porukama ovih ili onih medija, pa se i zbog toga stvari preuveličavaju).

Tako se stvore mitovi o tome šta neko voli ili ne voli, mitovi koji mogu imati veze sa realnom situacijom, ali ne moraju. Onda neko prihvati takav mit kao činjenicu - i eto problema u vezi, bar dok se zabuna ne razjasni. Jedan od takvih mitova je i taj da muškarce prosto raspamećuje "jezik do krajnika ili i dublje" poljubac, po mogućnosti u kombinaciji sa žestokim "rvačkim mečom" jezika.

Međutim, da li je ta slika realna? Da li muškarce zaista uzbuđuje samo gruba, divljačka igra (jezicima ili čime god)? Pitajte bilo kojeg muškarca i skoro u svim slučajevima odgovor će biti odričan. Muškarci, baš kao i žene, ponekad vole malo grublju igru, ali, opet kao i žene, najveći deo vremena uživaju u nežnosti. Uglavnom sasvim dovoljno grubosti doživljavaju u drugim oblastima života, tako da u intimi sa partnerkom uživaju u nežnosti i opuštenosti i sigurnosti.

Kad je reč o poljubcima, "jezik do krajnika" im definitivno nije omiljena varijanta, kao ni rvanje jezicima. Većina muškaraca izjašnjava se za nežno ljubljenje, uz blagu upotrebu jezika i zuba. Povremeno dolazi u obzir i nešto jače, ali samo povremeno; lagana, nežna, maštovita igra je muškarcima ipak najprivlačnija - baš kao i ženama. Što se stalnog žestokog ljubljenja tiče, njega je najbolje ostaviti za "lake" filmove, serije i literaturu, za one opise u kojima je svaki seks takav da se krevet (a nekad i bliža i dalja okolina) trese i gde je sve preuveličano. Tamo takva akcija i spada.

pa da salju neke fotke sa mesta gde su one bile tear lol. ako vas ja odvedem na mesto gde smatram da su kese bombone bilo bi vam dosadno! wonder bar je uvek imao najseksepilnije konobare.

skoro sam nokte polomila, ruke mi ozilile, dok sam ga onako znojavog vukla na astal da se slika.sta sve zena treba da istrpi zarad zabave! fuj to strujo, u subotu cu da budem mnogo fina. obecavam.

heheh ja ne zelim biti fina cura po kriterijumu sa yahoo mesindzera, a ne bi ni ti da znas sta je to! lol
ti isterana, mene bi da isteraju, al im ne dam!sad ce gazda da cepa recke i da vristi sto chatujemo
chat chat chat chat chatic plez

Ja sam svoje misljenje o dolasku forumasa napisala na prethodnoj temi.

Hajde devojke da mi lepo damo predloge - svaka nek se izjasni pa da se dogovorimo.
Nije bitno dal cete gledati po konobarima ili vec po cemu ,nego je jako bitno da ne bude van centra - zbog prevoza i da nije neko nabudzeno i mnogo zagusljivo mesto.
Da i zbog gazdarinke i ostalih - nema narodnjaka.
Eto,ja svoje rekoh.Sad je na vas red.;)

Back