V
Vragolasta Amfibija
Gost
ima da je pozovem u goste pa ako prezivimo tu noc idemo da silujemo randoma....mislim ,ja cu da silujem a ona ce kao po obicaju da gleda iz nekog zbuna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hihi, nda, nikad se ne zna odakle opasnost vrijeba...CaLiMeRo:Khm.![]()
Subotom uveče je svuda gužva. Kafići uglavnom mali, a napolju ladno i tako to...
A nas će biti bar 20.
Samo sam htela da budem praktična.
P.S. Koji čovek 8-) ... u stvari, zaboravimo ovo pitanje, poslednji put kad sam te nešto pitala... i tako to

random_cloud_form:ajde da se okupimo u srcu srbije, krusevac ili kragujevac to bese ako se ne varam. nije fora da se neki guzvaju po autobusima i dolaze drugima do ispred zgrade, nego ravnopravno da svi odemo u neki treci grad koji je na centru mape. eto, to je neki moj konstruktivni predlog.
regards,
random cloud

rastamann:Dzaba chestitanje, kada se to ionako nece desiti...To mi samo za tvoj ispracaj
Zao mi je, ali ja necu moci, bicu van nashe lepe...![]()
A ionako se priblizava moj dan... 8-)
Mnogo je vas zenaxpajamacax:š'o be?
Ima da me rastrgnete
A koliko vidim ni jedan muski se nije javio do sad :-?rastamann:Dodji ovde da spalimo Bg i proslavimo kao ljudi![]()
Dobro si me podsetio na patkice, skroz sam bio zaboravio... :shock:
rastamann:Dzaba chestitanje, kada se to ionako nece desiti...To mi samo za tvoj ispracaj
Zao mi je, ali ja necu moci, bicu van nashe lepe...![]()
. . . .