repriza - ZA SVE

esperanca137:
Dragi drugari,

Ovom prilikom Vas obavestavam da ce se repriza odrzati u subotu na mestu - nismo se jos dogovorili, u vecernjim satima.
POZVANI SU I FORUMASI tako da cemo se druziti zajedno.
Ko nece da dodje zbog muskaraca ne mora.
Eto,sad ste obavesteni i nemoj da cujem da je neko rekao da nije pozvan i da nije znao da su i muski pozvani.:D ;)
Nadam se da cete nas udostojiti svojim prisustvom - ovo vazi i za one koji ne zive u Beogradu,a voljni su da dodju

Poz
Esperanca

ja bi tako rado dosla........ali sam daleko ......:)))

alo bre zene..lepo je to sto ste se super provele..podrzavam ,apsolutno..ali, ovo je stota tema sa bskonacnim cetom...sad posle subote, sta je sledeci naslov?pa naredne dve nedelje opet do besvestiiiiii....

mojne se ljutite..ali SMORILE STEEEEE!!!!!
8-)

ovo i jeste tema za raspravu,utiske,dogovore
kao sto naslov kaze REPRIZA - za sve

hajde ljudi dajte predloge za kafice,nemoj posle da bude e meni se ne svidja ja ne slusam ovu muziku,ja sam ......ovo....ono.....da sam znao....i ......

zalili ste se momci da idemo bez vas
eto,
pozivamo vas i voljne smo da se vidimo sa vama,zato PREDLOGE NA SUNCE BRE:D;)

esperanca137:
e bre jedna noga manje - vise,:roll:stpaj se bre u kola i dodji,evo sedeces pored mene i ja cu da te branim od nasrtljivih devojcica:twisted: - a i dobices autograme od svih forumasica za uspomenu i dugo secanje:D;)

...pravi atak, na moj karabatak :)

mojne niš(ta) da veruješ vragolastoj, ljuta je na mene što je nisam...ispoštovao :-) :razz:

espi, u bgJu ( ovako bi to napisala moja Betypa..metnica :-) ) sam već u petak...mis'im, ispoštuj me, ybt. :roll:

Back