crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
Ma kad je Šćepović zaigrao mogu i ja.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 nego ovaj meni je Miha skroz nejasan sa ovom formacijom...kontam ja da to Napoli igra i dobro funkcionise ali ti ljudi pod jedan su svaki dan zajedno pod 2 su kvalitetniji od nas...****** evo sad se vracam u proslost ali recimo protiv australije na svetskom kad smo izasli u formaciji 4:3:3 sa Kuzmanovicem i Ninkovicem u sredini pomeni je to najbolji fudbal koji je nasa reprezentacija igrala i to bi trebi biti model za dalje...Mislim da je Ignjovski vec sada korisniji od Stankovica i Djuricic od Ninkovica...mozda nebi bilo lose da Tosic i Kuzmanovic igraju u sredini a po krilima Tadic i Jankovic recimo...
 nego ovaj meni je Miha skroz nejasan sa ovom formacijom...kontam ja da to Napoli igra i dobro funkcionise ali ti ljudi pod jedan su svaki dan zajedno pod 2 su kvalitetniji od nas...****** evo sad se vracam u proslost ali recimo protiv australije na svetskom kad smo izasli u formaciji 4:3:3 sa Kuzmanovicem i Ninkovicem u sredini pomeni je to najbolji fudbal koji je nasa reprezentacija igrala i to bi trebi biti model za dalje...Mislim da je Ignjovski vec sada korisniji od Stankovica i Djuricic od Ninkovica...mozda nebi bilo lose da Tosic i Kuzmanovic igraju u sredini a po krilima Tadic i Jankovic recimo...E pored svih ovih Maksimovića, Ninkova, Aleksića, Karleuša, onog levog beka, Šćepovića, bilo bi stvarno šteta da ne isproba i bandoglavog Bosančića
Veselinović je nekad bio dobar. Gledao sam ga pre neki mesec, onako, nit smrdi nit miriše
Ma kad je Šćepović zaigrao mogu i ja.

Ti si uvijek mogao, problem su samo klupske boje, kvalitet nikada nije dolazio u pitanje

Mislim da treba isprobati Bosancica, Djurdjica i Veselinovica iz Belgije...

E sad narodu nikako ne valja.....covek je pozvao 33-34 igraca + sulejmani,kuzma,nastasic i m.scepovic ,u prevodu sve na koje racuna......na to dodaj Djurdjica (koji kaze da je bilo kontakata) i to bi bilo to,to je otprilike ono sto je bilo potencijalno......
Zeleli smo novu reprezentaciju,epa covek kad sedne da radi on mora sam da vidi ko koliko ume i moze,a ne da mu neko kaze "ej pa taj Petrovic je nula nemoj ni da ga zoves".....znas s takvim predrasudama se radilo po nasim klubovima,pa je npr Darko Lazovic izmenjao trenere i trenere bez minutaze,nikome nije valjao do Robija.......
Selektor posmatra kandidate,ali je selektor postavljen na to mesto 3 dana pre prvog meca......
Ljuboju,Radovica i ostale nije zvao jer smo zeleli smenu generacija,jer je odlucio da stvori u potpunosti novi tim.......
Jel mislis da bi Radovic bolje odigrao od Tadica,Tosica,Jankovica,Lazovica,Djuricica i ostalih? Jel smo zbog toga gubili?
Jedino za sta mogu da se slozim jesu spicevi......Pejcinovic tu i tamo,nije bolji sigurno od pozvanih ako izuzmemo Karleusu......
Za ovog Djordjevica verovatno aludiras na Filipa i samo ti znas zasto bi trebao biti pozvan......Rakic takodje........Trebao je probati Djurdjica i Veselinovica (kad je vec Scepovica)......Marica ne znam gde bi metnuo u tim,a ni Bosancica.........
Kad može Tomić desnog beka, može i Bosančić centralnog veznog...ionako stalno pričamo da ta dva centralna vezna treba da pojačavaju napad.On je ofanzivni vezni, a u Mihajlovicevoj formaciji to mesto ne postoji...
Kad može Tomić desnog beka, može i Bosančić centralnog veznog...ionako stalno pričamo da ta dva centralna vezna treba da pojačavaju napad.
Bosancic je neko koga boli stojko za odbranu...
To bi bilo lose resenje...
 Mislim da je sad svima jasno kako to treba da izgleda i ko na kojoj poziciji moze i treba da igra.
 Mislim da je sad svima jasno kako to treba da izgleda i ko na kojoj poziciji moze i treba da igra. I tako dalje...sta ce biti videcemo u Avgustu.
 I tako dalje...sta ce biti videcemo u Avgustu. 

Bajkovic.