3 poraza......medjutim,tako smo i za Djukica pricali i na kraju je smenjen bez sansi da se pokaze u takmicarskim mecevima....
Ono sto sam primetio protiv Svedske jeste bolja tranzicija odbrana-napad i bolja povezanost,ono sto je ostalo isto jesu "fliper-pasovi"

Golmana na ovom podneblju nema.....treba da stavi jednoga mozda ce steci neko iskustvo,ionako nijedan nema veze s vezom......
Tomic suprotno mojim ocekivanjima odigrao dobro beka,iako je protivnik bio slabiji,ja ne vidim da je Ninkov bio bolji od Tomica u defanzivi,a pogotovo ne ofanzivi......mozda nije lose isprobati cak i Bambija za wing-beka......ionako ih je puno
Obradovic odradio kako je odradio,malo me nerviraju soliranja,ali sada se bar zna,on je zamena Kolarovu i resena stvar......
Maksimovic je bio dobar sada,jos treba da zre,ali solidno izdanje......Subotic na putu za klasnog stopera......Lukovic kiksirao pogotovo na pocetku,nekako nije to to......
Ignjovski pravi pitbul ono sto nam fali,agilan zadnji vezni........Petrovic dosta ojacao u PL,kao prvo ume da se zagradi,kao drugo ima bolji pas,otvaraju mu se neke nove ideje,mozda je malo i zivahniji,dosta pozitivnih stvari,ali nije za DESETKU.....ipak dok se KAcar ne vrati u takmicarski ritam,Petrovic i Fejsa pariraju jedan drugom za mesto......
Bambi standardan.....Lazovic fino igrao,pogotovo prvo poluvreme i on tu ulazi u konkurenciju uz Tadica,Djuricica,Jankovica,Bambija.......
I na kraju napad,uh......Za divno cudo Lekic je dobar bio,i to je jos 1 dokaz da je puno igraca po nasim zonskim ligama koji kvalitetom ne zaostaju za "superligasima".......scepovic,iz aviona se vidi da decko ima vezu,ceo zivot si napadac a ni stopovanje lopte ti ne ide,PANJ.......Pa Pantela je bre GAZDA za njega......kad bi se vratio u formu oploditelj......i ne znam sto scepovic ima prednost u odnosu na djurdjica......ali kako god,iako sam nekada zaista verovao da je "talenat" sada vise ne......
Koliko cujem LAzovic visak u Zenitu....gledajte sad kad se vrati u repku da bi iznudio angazman......treba Djurdjica probati.......
U svakom slucaju treba reci da na turneji nikada nismo igrali sa vise od 4 igraca prve postave u timu.....nadam se da je Miha odsejao u glavu ono sto valja i da ce ubuduce biti po 22-23 igraca na spisku.......
Za ovu formaciju su nam neophodna 5 stopera: Ivanovic,Subotic,Bisevac,Nastasic i Rajkovic (Lukovic)
4 beka: Kolarov,Basta,Obradovic,Tomic
zadnji vezni: Kuzmanovic,Matic,Igjovski,Kacar(Petrovic,Fejsa)
polutke: Tadic,Tosic,Djuricic,Lazovic (Jankovic)
napad: sulejmani,markovic,lekic (lazovic)