crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
Ma kad je Šćepović zaigrao mogu i ja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nego ovaj meni je Miha skroz nejasan sa ovom formacijom...kontam ja da to Napoli igra i dobro funkcionise ali ti ljudi pod jedan su svaki dan zajedno pod 2 su kvalitetniji od nas...****** evo sad se vracam u proslost ali recimo protiv australije na svetskom kad smo izasli u formaciji 4:3:3 sa Kuzmanovicem i Ninkovicem u sredini pomeni je to najbolji fudbal koji je nasa reprezentacija igrala i to bi trebi biti model za dalje...Mislim da je Ignjovski vec sada korisniji od Stankovica i Djuricic od Ninkovica...mozda nebi bilo lose da Tosic i Kuzmanovic igraju u sredini a po krilima Tadic i Jankovic recimo...E pored svih ovih Maksimovića, Ninkova, Aleksića, Karleuša, onog levog beka, Šćepovića, bilo bi stvarno šteta da ne isproba i bandoglavog Bosančića
Veselinović je nekad bio dobar. Gledao sam ga pre neki mesec, onako, nit smrdi nit miriše![]()
Ma kad je Šćepović zaigrao mogu i ja.

Ti si uvijek mogao, problem su samo klupske boje, kvalitet nikada nije dolazio u pitanje![]()

Mislim da treba isprobati Bosancica, Djurdjica i Veselinovica iz Belgije...

E sad narodu nikako ne valja.....covek je pozvao 33-34 igraca + sulejmani,kuzma,nastasic i m.scepovic ,u prevodu sve na koje racuna......na to dodaj Djurdjica (koji kaze da je bilo kontakata) i to bi bilo to,to je otprilike ono sto je bilo potencijalno......
Zeleli smo novu reprezentaciju,epa covek kad sedne da radi on mora sam da vidi ko koliko ume i moze,a ne da mu neko kaze "ej pa taj Petrovic je nula nemoj ni da ga zoves".....znas s takvim predrasudama se radilo po nasim klubovima,pa je npr Darko Lazovic izmenjao trenere i trenere bez minutaze,nikome nije valjao do Robija.......
Selektor posmatra kandidate,ali je selektor postavljen na to mesto 3 dana pre prvog meca......
Ljuboju,Radovica i ostale nije zvao jer smo zeleli smenu generacija,jer je odlucio da stvori u potpunosti novi tim.......
Jel mislis da bi Radovic bolje odigrao od Tadica,Tosica,Jankovica,Lazovica,Djuricica i ostalih? Jel smo zbog toga gubili?
Jedino za sta mogu da se slozim jesu spicevi......Pejcinovic tu i tamo,nije bolji sigurno od pozvanih ako izuzmemo Karleusu......
Za ovog Djordjevica verovatno aludiras na Filipa i samo ti znas zasto bi trebao biti pozvan......Rakic takodje........Trebao je probati Djurdjica i Veselinovica (kad je vec Scepovica)......Marica ne znam gde bi metnuo u tim,a ni Bosancica.........
Kad može Tomić desnog beka, može i Bosančić centralnog veznog...ionako stalno pričamo da ta dva centralna vezna treba da pojačavaju napad.On je ofanzivni vezni, a u Mihajlovicevoj formaciji to mesto ne postoji...
Kad može Tomić desnog beka, može i Bosančić centralnog veznog...ionako stalno pričamo da ta dva centralna vezna treba da pojačavaju napad.
Bosancic je neko koga boli stojko za odbranu...
To bi bilo lose resenje...

Bajkovic.