Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.629
Sreca pa je ovdasnja Mozzart Bet SL liga nad ligama.TAkve lige se zovu "seoske"
Prvo stave sudiju u bunar a posle vilama jure golmana ako nije odbranio oenal...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sreca pa je ovdasnja Mozzart Bet SL liga nad ligama.TAkve lige se zovu "seoske"
Prvo stave sudiju u bunar a posle vilama jure golmana ako nije odbranio oenal...

Da je poštenja Novi Pazar bi trebalo da bude iza Crvene Zvezda a ispred PartizanaSreca pa je ovdasnja Mozzart SL liga nad ligama.![]()
Moji klubovi su FK Rad, Hrvatski dragovoljac i SS Lazio.Trebal bi bit ponosan na svoj klub
Tako je bilo i u Hrvatskoj, dok je Alfa & Omega Dinama bio gospodin Zdravko Mamić, barem se znao red.Totalno nezamislivo ovde.
I upravo to bude najslađe.Hajduk prvi samo do poslednjeg kola kad ce da izgubi titulu.
Dinamo namerno pustio
Ebote - sve pokvariš...Dinamo namerno pustio

Treba i deca vlasnika kladionice da jedu, moi Stoiko.Dinamo jok
ali jeste Rijeka
ja stavio 2-5 golova a rezultat na kraju 4:2
i to mi čudno
Teško onom koga Stojko hrani a Sizif pomažeTreba i deca vlasnika kladionice da jedu, moi Stoiko.
Učinio si dobro delo.
I kako sad ovo kupiti kada je Dinamo izgubio?

Već sam mu ukazao na drugoj temi.I kako sad ovo kupiti kada je Dinamo izgubio?
A tak krasan cijenik
P.S. ne bih ja ono svinjsko... naklali zbog kuge... to @mario80 obožava...

A počelo i ono po nogama da mu iskače....Već sam mu ukazao na drugoj temi.
![]()

Jugoslav je prikazao još nižu cenu od one što je mario postavljao

Pa ne verujem baš da lanac te veličine kao što su Plodine sme da prodaje neispravno meso.Jugoslav je prikazao još nižu cenu od one što je mario postavljao
Krmetina upadljivo orejeftina a čvarci kao i junetina gotovo ista cena kao kod nas.
Onda samo posraviš sebi pitanje - na koju foru?
Masovni pokolj tokom leta zbog kuge.
I umesto da bace oni bi još i da zarade...
Da si ti meni živ i zdravPa ne verujem baš da lanac te veličine kao što su Plodine sme da prodaje neispravno meso.
Ali verujem da se kod nas drži malo viša margina nego što treba da bude.

Plašim se šta sad razmišljaš.Da si ti meni živ i zdrav![]()

Isto što i ostali...Plašim se šta sad razmišljaš.
"...e moj Sizife, da ti znaš šta Maxi prodaje....."
![]()
#noToNacismMoji klubovi su FK Rad, Hrvatski dragovoljac i SS Lazio.
![]()
a sto si igrao na dinamo protiv vukovara ?Ebote - sve pokvariš...
Znamo...
Bilo još prodatih utakmica i kod drugih...
Tema inicijalno postavljena na Politici kao fol slučajno![]()
Nisam igrao na Dinamo NEGO NA GOLOVEa sto si igrao na dinamo protiv vukovara ?
jer je dinamo 100 puta jaci a ovi su prvi put u prvoj ligi ?
sve to stoji
ali VUKOVAR... izvikani ''hrvatski staljingard'' grad heroj bla bla bla...
pa ko ce drugi takvom jednom ''gradu heroju'' na koga su svi toboz sazaljivi dati tri boda nego glavni hrvatski klub iz zagreba ? ni jedna pobeda nece tako odzvoniti u Historiji hrvatskog nogometa kao kada je maleni klub ali velik grad ''heroj'' pobedio dinama jel...
izgubice taj vukovar i od sibenika pa cak i od ebene gorice ali od dinama nece...
da si malo promrdo glavom pre utakmice makar si bod trebo ocekivati poklonjen i to zaobici ali ne ti gledas kolke su kovte jel i kolko je jaci...
ovo nije prodavanje utakmice ovo je poklanjanje utakmice... ima tu razlike bar moralne...

rekoh ti daje ocekivano da dinamo ovom toboz gradhu heroju pokloni makar bodNisam igrao na Dinamo NEGO NA GOLOVE
Sad to što sam ja staromodan pa smatram da je utakmica od 0 do 3 gola nešto normalno, eto pristao sam na moderan standard 2-5, preko toga nije utakmica nego vašarska zajebancija i ruganje fudbalu i protivniku.