Vukovar pobijedio Dinamo Zagreb 1:0

Hajduk prvi samo do poslednjeg kola kad ce da izgubi titulu.
I upravo to bude najslađe.
Još kada ih u zadnjem kolu suci bezobrazno pokradu, a na poluvremenu zasvira Grašina "Fritula".

1000002627.gif

Ala gušta!

Dugo niko nije objavio sliku mesa sa akcije.

@mario80, ima li te da vidiš ove probleme? :lol:
Jugoslav je prikazao još nižu cenu od one što je mario postavljao
Krmetina upadljivo prejeftina a čvarci kao i junetina gotovo ista cena kao kod nas.
Onda samo postaviš sebi pitanje - na koju foru?
Masovni pokolj tokom leta zbog kuge.
I umesto da bace oni bi još i da zarade...

Ono kad ti u Lidlu ponude kilo ćevapa za 99 centi pa se poznavaoci kvaliteta još potuku oko istih...
Kad je cena niska roku se u datum ne gleda! :rtfm:

Jugoslav je prikazao još nižu cenu od one što je mario postavljao
Krmetina upadljivo orejeftina a čvarci kao i junetina gotovo ista cena kao kod nas.
Onda samo posraviš sebi pitanje - na koju foru?
Masovni pokolj tokom leta zbog kuge.
I umesto da bace oni bi još i da zarade...
Pa ne verujem baš da lanac te veličine kao što su Plodine sme da prodaje neispravno meso.

Ali verujem da se kod nas drži malo viša margina nego što treba da bude.

Može meso da bude sveže, ali čime je kljukana životinja to baš i ne piše

A i ako piše to se formuliše do imbecilnosti.
Npr. kokošja jaja
"uzgoj hranjen sojom uzgajanom od probranih farmi"
I sad kod manje pametne osobe to zvuči "soja vrhunskog kvaliteta"
Medjutim, ajd što su probrane farme soje zapravo iz istog lanca pa se tu bira da ne uzmeš od drugog, nego jel normalno da neko jede non stop soju svaki dan?
Zato i smrde ona jaja i meso

A pošto smo na sportu onda svi znamo da je zdrava ishrana bitna.

Ebote - sve pokvariš...
Znamo...

Bilo još prodatih utakmica i kod drugih...

Tema inicijalno postavljena na Politici kao fol slučajno :lol:
a sto si igrao na dinamo protiv vukovara ?

jer je dinamo 100 puta jaci a ovi su prvi put u prvoj ligi ?
sve to stoji

ali VUKOVAR... izvikani ''hrvatski staljingard'' grad heroj bla bla bla...

pa ko ce drugi takvom jednom ''gradu heroju'' na koga su svi toboz sazaljivi dati tri boda nego glavni hrvatski klub iz zagreba ? ni jedna pobeda nece tako odzvoniti u Historiji hrvatskog nogometa kao kada je maleni klub ali velik grad ''heroj'' pobedio dinama jel...

izgubice taj vukovar i od sibenika pa cak i od ebene gorice ali od dinama nece...

da si malo promrdo glavom pre utakmice makar si bod trebo ocekivati poklonjen i to zaobici ali ne ti gledas kolke su kovte jel i kolko je jaci...

ovo nije prodavanje utakmice ovo je poklanjanje utakmice... ima tu razlike bar moralne...

a sto si igrao na dinamo protiv vukovara ?

jer je dinamo 100 puta jaci a ovi su prvi put u prvoj ligi ?
sve to stoji

ali VUKOVAR... izvikani ''hrvatski staljingard'' grad heroj bla bla bla...

pa ko ce drugi takvom jednom ''gradu heroju'' na koga su svi toboz sazaljivi dati tri boda nego glavni hrvatski klub iz zagreba ? ni jedna pobeda nece tako odzvoniti u Historiji hrvatskog nogometa kao kada je maleni klub ali velik grad ''heroj'' pobedio dinama jel...

izgubice taj vukovar i od sibenika pa cak i od ebene gorice ali od dinama nece...

da si malo promrdo glavom pre utakmice makar si bod trebo ocekivati poklonjen i to zaobici ali ne ti gledas kolke su kovte jel i kolko je jaci...

ovo nije prodavanje utakmice ovo je poklanjanje utakmice... ima tu razlike bar moralne...
Nisam igrao na Dinamo NEGO NA GOLOVE
Sad to što sam ja staromodan pa smatram da je utakmica od 0 do 3 gola nešto normalno, eto pristao sam na moderan standard 2-5, preko toga nije utakmica nego vašarska zajebancija i ruganje fudbalu i protivniku.

Nisam igrao na Dinamo NEGO NA GOLOVE
Sad to što sam ja staromodan pa smatram da je utakmica od 0 do 3 gola nešto normalno, eto pristao sam na moderan standard 2-5, preko toga nije utakmica nego vašarska zajebancija i ruganje fudbalu i protivniku.
rekoh ti daje ocekivano da dinamo ovom toboz gradhu heroju pokloni makar bod

a sta si ti mislio kolki reziltat kod historijske pobjede nogometasa kraj vuke ?

da naguze dinamo 2 il 3 0 ...

ok razumem ja tebe ali bas tu utakmicu ja bih preskakao, jer znam da je dinamo miljenica drzave a koce ond abiti nakloniji prema ''gradu heroju'' nekmo dinamo...

Back