Mozda bi bio dobar Kasalica ali je vec igrao za omladince Crne Gore tako da ne znam. A i cini mi se da definitivno nece igrati ciklus kvalifikacija za SP 2014 cim nije pozvan ni sada kada se isprobavaju igraci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda bi bio dobar Kasalica ali je vec igrao za omladince Crne Gore tako da ne znam. A i cini mi se da definitivno nece igrati ciklus kvalifikacija za SP 2014 cim nije pozvan ni sada kada se isprobavaju igraci.
A rođeni Užičanin![]()

Užičani su porijeklom Hercegovci, a Hercegovci i Crnogorci su slični...![]()

Ma ja sam još davno govorio da (kad bismo imali Srbe u upravi naših klubova) svaki igrač koji se osjeća Srbinom iz BiH, CG, Makedonije ili odakle god a koji dođe u Zvezdu, Partizan, Vojvodinu itd. mora potpisati ugovor da će igrati za reprezentativne selekcije Srbije u protivnom leti iz kluba... međutim (pošto mi imamo srbe sa malim s u upravama klubova) oni čak ubjeđuju igrače da igraju za druge reprezentacije (ima 100 primjera)...Pola Šumadije su poreklom 'ercegovci pa ne igraju za MN, a i bila je ona priča o neotimanju fudbalera.
Ne znam zbog čega ova naša bagra iz saveza ima tako blagonaklon odnos prema MN. Tu treba mnogo oštrije, kao i sa BiH (Bajić i Materić mogu da igraju za BiH jer ne vrede za više, ali ako se pojavi neki koji vredi odmah ga treba vrbovati).
Čak i unutar MN treba aktivno vrbovati fudbalere koji mogu nečemu da vrede da igraju za nas. Na prvu i bez pardona
Jel se slažeš pingvin?![]()

Ma mislio sam ako momak sa svojih 16 godina pokazuje da može da bude dobar igrač treba ga vrbovati da bude naš.
Naravno, ako on i njegovi roditelji ne žele, onda ništa, ali može im se ponuditi kao mogućnost. Verujem da bi 90% momaka iz RS, a verujem i iz MN, skakali do neba samo na naznaku da se neko iz FSS interesuje za njih.
KSS i klubovi su se dogovorili da svaki igrač iz omladinskih kategorija u našim klubovima potpusuje neku pristupnicu da će igrati za Srbiju.

Ma to ima samo kod nas Vucinica dzenlmenski prepustimo...Jovetic ode ladno da igra za CG da su ozbiljni ljudi u klubu nebi se ni postavljalo pitanje za koga ce igrati Srbija ti je sve dala ili igras za Srbiju ili neces videti prvog tima pa da si novi Messi kome mi igrace stvaramo?

U ovom ugovoru je 50% glupost.

Ma ja sam još davno govorio da (kad bismo imali Srbe u upravi naših klubova) svaki igrač koji se osjeća Srbinom iz BiH, CG, Makedonije ili odakle god a koji dođe u Zvezdu, Partizan, Vojvodinu itd. mora potpisati ugovor da će igrati za reprezentativne selekcije Srbije u protivnom leti iz kluba... međutim (pošto mi imamo srbe sa malim s u upravama klubova) oni čak ubjeđuju igrače da igraju za druge reprezentacije (ima 100 primjera)...![]()
Koji mi,ti koji su se ovajdili o Jovetica su maznuli lovu a njih samo to interesuje...Nije njega niko stvorio,momku je Bog dao dar,a u Partizanu su mu samo pruzili priliku (sto jeste puno,ali su to uradili radi love i Ramadanija).
Vucinic da nije sa 16 godina otisao u Italiju propao bi ko mudaa kroz pocepane gace.
Srbija je morala da mazne Nemcima Marka Marina,Austijancima Arnautovica i Krkica Spancima.![]()