Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
540022_3519971232606_1823321283_n.jpg

Užičani su porijeklom Hercegovci, a Hercegovci i Crnogorci su slični... :)

Pola Šumadije su poreklom 'ercegovci pa ne igraju za MN, a i bila je ona priča o neotimanju fudbalera.
Ne znam zbog čega ova naša bagra iz saveza ima tako blagonaklon odnos prema MN. Tu treba mnogo oštrije, kao i sa BiH (Bajić i Materić mogu da igraju za BiH jer ne vrede za više, ali ako se pojavi neki koji vredi odmah ga treba vrbovati).
Čak i unutar MN treba aktivno vrbovati fudbalere koji mogu nečemu da vrede da igraju za nas. Na prvu i bez pardona :mafijas:
Jel se slažeš pingvin? :mrgreen:

Pola Šumadije su poreklom 'ercegovci pa ne igraju za MN, a i bila je ona priča o neotimanju fudbalera.
Ne znam zbog čega ova naša bagra iz saveza ima tako blagonaklon odnos prema MN. Tu treba mnogo oštrije, kao i sa BiH (Bajić i Materić mogu da igraju za BiH jer ne vrede za više, ali ako se pojavi neki koji vredi odmah ga treba vrbovati).
Čak i unutar MN treba aktivno vrbovati fudbalere koji mogu nečemu da vrede da igraju za nas. Na prvu i bez pardona :mafijas:
Jel se slažeš pingvin? :mrgreen:
Ma ja sam još davno govorio da (kad bismo imali Srbe u upravi naših klubova) svaki igrač koji se osjeća Srbinom iz BiH, CG, Makedonije ili odakle god a koji dođe u Zvezdu, Partizan, Vojvodinu itd. mora potpisati ugovor da će igrati za reprezentativne selekcije Srbije u protivnom leti iz kluba... međutim (pošto mi imamo srbe sa malim s u upravama klubova) oni čak ubjeđuju igrače da igraju za druge reprezentacije (ima 100 primjera)...:roll:

Ma mislio sam ako momak sa svojih 16 godina pokazuje da može da bude dobar igrač treba ga vrbovati da bude naš.
Naravno, ako on i njegovi roditelji ne žele, onda ništa, ali može im se ponuditi kao mogućnost. Verujem da bi 90% momaka iz RS, a verujem i iz MN, skakali do neba samo na naznaku da se neko iz FSS interesuje za njih. ;)
KSS i klubovi su se dogovorili da svaki igrač iz omladinskih kategorija u našim klubovima potpusuje neku pristupnicu da će igrati za Srbiju.

Ma mislio sam ako momak sa svojih 16 godina pokazuje da može da bude dobar igrač treba ga vrbovati da bude naš.
Naravno, ako on i njegovi roditelji ne žele, onda ništa, ali može im se ponuditi kao mogućnost. Verujem da bi 90% momaka iz RS, a verujem i iz MN, skakali do neba samo na naznaku da se neko iz FSS interesuje za njih. ;)
KSS i klubovi su se dogovorili da svaki igrač iz omladinskih kategorija u našim klubovima potpusuje neku pristupnicu da će igrati za Srbiju.

Evo ja znam da su Bajića iz uprave Partizana ubjedili da igra za BiH... onom Miškoviću što je igrao beka kod vas nekad prije 7-8 godina su čak prijetili da prihvati da igra za Bosnu (iako on to nije želio) da bi mu porasla cijena da mogu bolje da ga prodaju... i ovom Radoviću što sad igra u Poljskoj su isto prijetili, ali se on nije dao...

Ma to ima samo kod nas Vucinica dzenlmenski prepustimo...Jovetic ode ladno da igra za CG da su ozbiljni ljudi u klubu nebi se ni postavljalo pitanje za koga ce igrati Srbija ti je sve dala ili igras za Srbiju ili neces videti prvog tima pa da si novi Messi kome mi igrace stvaramo?

Ma to ima samo kod nas Vucinica dzenlmenski prepustimo...Jovetic ode ladno da igra za CG da su ozbiljni ljudi u klubu nebi se ni postavljalo pitanje za koga ce igrati Srbija ti je sve dala ili igras za Srbiju ili neces videti prvog tima pa da si novi Messi kome mi igrace stvaramo?

Koji mi,ti koji su se ovajdili o Jovetica su maznuli lovu a njih samo to interesuje...Nije njega niko stvorio,momku je Bog dao dar,a u Partizanu su mu samo pruzili priliku (sto jeste puno,ali su to uradili radi love i Ramadanija).
Vucinic da nije sa 16 godina otisao u Italiju propao bi ko mudaa kroz pocepane gace.

Srbija je morala da mazne Nemcima Marka Marina,Austijancima Arnautovica i Krkica Spancima. ;)

Da samo sto je Srbija trebala da vrbuje Marina dok je igro jos u drugoj ligi ali nas savez je bolio *****...cuo sam da nam se nudio tad izmedju ostalog bio je na nasoj tribini kad smo igrali prijateljsku s nemcima...Znam za Vucinica pratim i ja fudbal brate...Mislio sam na Jovetica konkretno...pa znam da je Partizn boli ***** za koga ce igrati i da im je bitno da samo uzmu kintu...ali da su ljudi normalni u upravi to nebi bilo tako...

Nije Marin igrao drugu ligu,kad je Menhengladbah bio druga liga on je bio klinac i igrao za U19 kod njih,a kad su usli u prvu ligu je upao u prvi tim,odigrao sezonu i onda ga prodali Werderu za neki 8-9 miliona.U Werderu je bio standardan, reprezentativac Nemacke je postao tek posle godinu dana u Werderu,e tu je bila nasa sansa,kad je presao iz Gladbaha u Werder i narednih godinu dana...a zeleo je da igra za Srbiju. :)

Arnautovic je pre nego sto je i video dres Austrije odigrao u Twenteu fenomenalnu sezonu,protiv Arsenala u poslednjem kolu kvalifikacija za LS je bio najbolji,tek posle toga godinu dana je presao u Inter,a posle 6-8 meseci od prelaska u Inter je dobio ponudu da igra za Austriju,nije hteo jer se nadao Srbiji,ali je prihvatio kad je video da ove boli patka...Pre godinu dana je trazio da mu dozvole da igra za Srbiju jer je do tad odigrao samo 3 utakmice za Austriju (to je bilo par meseci od debija za Austrijance),ali mu nije dozvoljeno...

Igrao bi Krkic da se lepo popricalo sa njim,da su mu docarali da nikad nece igrati za Spaniju. ;)

Ma ja sam još davno govorio da (kad bismo imali Srbe u upravi naših klubova) svaki igrač koji se osjeća Srbinom iz BiH, CG, Makedonije ili odakle god a koji dođe u Zvezdu, Partizan, Vojvodinu itd. mora potpisati ugovor da će igrati za reprezentativne selekcije Srbije u protivnom leti iz kluba... međutim (pošto mi imamo srbe sa malim s u upravama klubova) oni čak ubjeđuju igrače da igraju za druge reprezentacije (ima 100 primjera)...:roll:

Kao da si rekao Dule Vujošević...jeste da nije priča o košarci, ali podsjetio si me na legendu Partizana.

Koji mi,ti koji su se ovajdili o Jovetica su maznuli lovu a njih samo to interesuje...Nije njega niko stvorio,momku je Bog dao dar,a u Partizanu su mu samo pruzili priliku (sto jeste puno,ali su to uradili radi love i Ramadanija).
Vucinic da nije sa 16 godina otisao u Italiju propao bi ko mudaa kroz pocepane gace.

Srbija je morala da mazne Nemcima Marka Marina,Austijancima Arnautovica i Krkica Spancima. ;)

I Bosni Misimovica.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back