Vukovar pobijedio Dinamo Zagreb 1:0

@Jugoslav Čvarak

Evo nama danas SRPSKOG VUKOVARA:

Mačva - Partizan 2:0 :lol:

Kada je lopovluk u pitanju nema neke razlike izmedju naroda sa tisućljetnim odgojem Vs nebeskog naroda
Menadjeru tako je niko nije imun da klepi dobru lovu...Sve je to dogovor....Secam se davne 87 god prvenstvo bivse yuge u fudbalu zadnje kolo.

Da bi bio prvak yu Velez iz Mostara treba zadnju utakmicu u Tuzli da pobedi Slobodu(Velez bio kvalitetniji za 3 gola otprilike)

Ajde da spontano izgube pa jbg vec Velez morao pustiti Slobodi da ga pobedi da Sloboda ne ispadne iz lige a da Partizan bude prvak.A Velez bi bio prvak yu da je pobedio!Nisu znali vise kako da im puste vec bek Veleza vracao loptu golmanu namerno polako da uleti napadac Slobode i penal cao zdravo.

Trostruko sranje napravili za lovu.Ko je prodao da li su sta zaradili,da li su morali boga pitaj.

Svakako velika yu sramota u fudbalu mozes bit prvak ti pustas utakmicu.

Sport je postao samo mesetarenje i pre 100 godina i dan danas.
Nekada sam i isao nesto u zivo i gledat ali odavno mi se smucili.Verujem da i oni preko eu rade isto samo malo uvijeno.

A najzesca tekma je bila Pristina-Celik 2/3 1988 god pa to je bilo za robiju svima.

Poslednja izmena:
Menadjeru tako je niko nije imun da klepi dobru lovu...Sve je to dogovor....Secam se davne 87 god prvenstvo bivse yuge u fudbalu zadnje kolo.

Da bi bio prvak yu Velez iz Mostara treba zadnju utakmicu u Tuzli da pobedi Slobodu(Velez bio kvalitetniji za 3 gola otprilike)

Ajde da spontano izgube pa jbg vec Velez morao pustiti Slobodi da ga pobedi da Sloboda ne ispadne iz lige a da Partizan bude prvak.A Velez bi bio prvak yu da je pobedio!Nisu znali vise kako da im puste vec bek Veleza vracao loptu golmanu namerno polako da uleti napadac Slobode i penal cao zdravo.

Trostruko sranje napravili za lovu.Ko je prodao da li su sta zaradili,da li su morali boga pitaj.

Svakako velika yu sramota u fudbalu mozes bit prvak ti pustas utakmicu.

Sport je postao samo mesetarenje i pre 100 godina i dan danas.
Nekada sam i isao nesto u zivo i gledat ali odavno mi se smucili.Verujem da i oni preko eu rade isto samo malo uvijeno.

A najzesca tekma je bila Pristina-Celik 2/3 1988 god pa to je bilo za robiju svima.
Što se tiče SFRJ kupa tu je bilo dirigovano bratstvo i jedinstvo.
Prelistaj pobednike redom - uvek iz druge republike.

To još i nekako da razumeš "narodno veselje"
Kocka nije bila legalna rabota, uglavnom karte ali po privatnim stanovima i da te niko ne odcinkari.

Postojala je ona "sportska prognoza" koju igrao Pantić u Tesnoj Koži ali matematički gledano pogiditi 1,X,2 sa svakim parom matematički smanjuje šansu.
Zato se onaj sa 13 pogodaka i šlogirao a ludara ga primila sa najvišim prioritetom dajući mu Pantićev krevet a Pantića sa 12 pogodaka izbacuju napolje :lol:

Back