Ljudi budite ubedjeni da na ovom prostoru nece nastati kvalitetan golman,tako da ko god branio isti je djavo.....a te price da se nismo plasirali na EURO zbog golmana zaista nisu postene.....izgubili smo zbog selektora i ni zbog koga drugog......liku je 3.najbolji asistent Evrope bio i van spiska,liku je na takmicarskom mecu na spisku bio Jovan Damjanovic,liku se u timu ne zna ko izvodi penale,lik brani 1:0 protiv s.irske,protiv estonije itd.....e pa oba poraza od estonije idu njemu na dusu,2 puta je branio 1:0......

Kako smo ispali zbog Jorgacevica? Jel bi prosli na Euro sa 0:0? Pa ne bi,ali u ovoj zemlji niko ne pominje greske navale,jer i dalje vazi princip da ga ne primimo,zar je vazno dati ga......
Vidim da neki kritikuju Tomica,zaista nema razloga za tako nesto,decko je odigrao korektno protiv Svedske na neprirodnoj poziciji,i po meni je bolje resenje od Ninkova za rezervu Basti......a ubedjen sam nekako da i Bambi Tosic moze isto......
Jankovic me razocarao.......
A za navalu,ne znam ljudi sto niko ne pominje Sulejmanija? OCemo ga opet zaboraviti
Neki ga stavljaju na polutku,ali na tim polutkama imamo bar 6-7 kvalitetnih igraca,tako da bi bilo suludo Sulejmanija tu staviti......mozda i Mrdja zivne nakon povrede pa se vrati u formu,za sad Sulejmani,Markovic i Lekic.......uz to da treba probati Djurdjica i Veselinovica.........ali ne ocekujem ni od njih klasu,i ne znam sto bi Veselinovic sa 10 golova u Belgiji bio ispred Laneta sa 12 ili Pantele sa 16 u Grckoj
Bosancic ne moze da igra srednjaka posto srednjak mora da uradi nesto i nazad.....Samo da nam KAcar povrati formu
Za ovu formaciju nam je potrebno 5 stopera *** tako je,kako je ......4 je malo nema zamena......