crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
''Ima Boga, jeb'o ti on mater posred *****''.
 a ako je Robenu mama dooobra možda je "ti" prešlo u "ja"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
''Ima Boga, jeb'o ti on mater posred *****''.

Nadam se opet istom okrsaju negde u Brazilu 2014 u julu

I hoce li Sinisa na kraju postati selektor...Sve se nesto suska, ali...kod nas..dok ga ne vidim na klupi
Sa timovima koje je trenirao nije ni mogao vise..Kataniju je sa ubedljivo zadnjeg mesta lansirao u sredinu tabele,u Fiorentini je dobio los tim i realno nista vise od sredine tabele nije mogao da postigne..Sto se mene tice - Da. Cini mi se da ima pravi karakter za ove nase zvezdice, radio je sa Mancinijem u jednom od najboljih klubova...Jedino, ako mu pogledamo statistiku uspesnosti kao trenera...bas nesto i nije za hvaljenje..Ali ja ipak verujem u njega.
Ti sta mislis?
Mrkela: Biserima dres "orlova“ samo rezervna opcija
Za Srbiju je uvek važilo da je nepresušan izvor fudbalskih talenata, a naš nacionalni savez već godinama ulaže ogroman napor da ne izgubi bisere, koji su zbog događaja na prostorima bivše Jugoslavije u poslednje dve decenije rasuti po celom svetu.
Sto se mene tice - Da. Cini mi se da ima pravi karakter za ove nase zvezdice, radio je sa Mancinijem u jednom od najboljih klubova...Jedino, ako mu pogledamo statistiku uspesnosti kao trenera...bas nesto i nije za hvaljenje..Ali ja ipak verujem u njega.
Ti sta mislis?

) bez leprsavosti,cak mozemo ocekivati dosta defanzive (2 zadnja vezna,mozda i bozicna jelkica) ali ako uspe da uspostavi disciplinu i red bar donekle imace rezultata........
 ) bez leprsavosti,cak mozemo ocekivati dosta defanzive (2 zadnja vezna,mozda i bozicna jelkica) ali ako uspe da uspostavi disciplinu i red bar donekle imace rezultata........

...a cvrsto izbaciti one koji hoce, ali ne mogu
 ...a cvrsto izbaciti one koji hoce, ali ne mogu 
Fiorentina bez Sinise se grcevito bori za opstanak...

Vukic u dobroj formi,ali bolje da probamo Djuricica umesto njega..Ja bih zvao Vukica za predstojecu turneju
Vukic u dobroj formi,ali bolje da probamo Djuricica umesto njega..

Evo reče Tole da je Siniša novi selektor. E pa nek mu je sa srecom.
A sad Admirale, Svarozicu i ostali udarite opet po vasim omiljenim prvih 11.
Što se tiče Vukića, solidna tehnika može biti dovoljna za našu kukuruz ligu, ali za međunarodne, a naročito reprezentativne, utakmice, mora malo i da se trči.