Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto se mene tice - Da. Cini mi se da ima pravi karakter za ove nase zvezdice, radio je sa Mancinijem u jednom od najboljih klubova...Jedino, ako mu pogledamo statistiku uspesnosti kao trenera...bas nesto i nije za hvaljenje..Ali ja ipak verujem u njega.

Ti sta mislis?
Sa timovima koje je trenirao nije ni mogao vise..Kataniju je sa ubedljivo zadnjeg mesta lansirao u sredinu tabele,u Fiorentini je dobio los tim i realno nista vise od sredine tabele nije mogao da postigne..

Sto se mene tice - Da. Cini mi se da ima pravi karakter za ove nase zvezdice, radio je sa Mancinijem u jednom od najboljih klubova...Jedino, ako mu pogledamo statistiku uspesnosti kao trenera...bas nesto i nije za hvaljenje..Ali ja ipak verujem u njega.

Ti sta mislis?

To sto je radio sa Mancinijem po meni i nije neka preporuka s obzirom na karakter doticnog,ali dobro.......stoji da je Miha jedno svojeglavo stvorenje,ako kao igrac nije postovao sebi predpostavljene sto bi se kao trener savijao pred "zvezdicama"?:think:
Sto se statistike tice ona mu je dobra kad pogledamo sta je vodio,Kataniju je izvukao,sa Bolonjom bio solidan,sa Firencom bez pola igraca prosle godine bio 10. ove sezone bio izmedju 12 i 15. mesta,a danas vidimo da je sudbina Viole u Seriji A neizvesna,sto znaci da nije do trenera.....
Dakle,sto se discipline tice tu nece biti problema,nece biti otkazivanja i ociglednog nezalaganja,verujem da moze i atmosferu da stvori.....trebalo bi da mu se i savez ne mesa mnogo u rad
Ono sto mene muci jeste to da li je on spreman da izvede smenu generacija,a plasim se povratka Vidica i Stankovica,jer doticni dvojac se nece zalagati i niko ih ne moze naterati,a zauzimace mesto mladjima.....po meni bi pre trebao da vrati Lazovica ako moze,jer smo tu tanki,stopera imamo na kilo.....

Moj prvi pik je bio Pixi,ali covek nece da se bavi ovdasnjim ljudima,inace igra ofanzivan,moderan fudbal,ima veliki autoritet itd......
Onda sam bio za Tumbu,covek je poznat po ofanzivnoj i brzoj igri (sprovodio ju je u partizanu sa djubretom od igraca,sto ne bi sa ovim sto mi posedujemo) i veliki je plus sto ima iskustva u smenjivanju generacija daje sansu mladima itd........medjutim zbog onih "petardi" je na losem glasu,mada mislim da bi imao rezultat sa Srbijom

Kako god sa Mihom ocekujte tvrd,italijanski fudbal,mnogo krljanja,bice i dugih lopti (samim tim i Zigare u timu:think: ) bez leprsavosti,cak mozemo ocekivati dosta defanzive (2 zadnja vezna,mozda i bozicna jelkica) ali ako uspe da uspostavi disciplinu i red bar donekle imace rezultata........

Od ponudjenih,kazem mozda bi jedino u Tumbi video resenje ispred.......bice bolje resenje i od Jovanovica,da ne pricamu o Rajevcu ili Curcicu.......srecno mu bilo,vatreno krstenje protiv "furije":lol:

Slazem se da Sinisa nije imao mnogo "materijala" u dosadasnjim klubovima...On je sa dosadasnjim klubovima i pravio neke pomake na tabelama, ali statistika po mecevima je losa..Koliko se secam, najvise je izgubljenih, dosta je i neresenih meceva, a najmanje pobeda. Dobro, da je imao jace timove i to bi bilo drugacije. Slazem se :)

To sto je tvrdoglav i "tvrd" mislim da mu moze samo doneti dobrog u nasem fudbalu..u smislu, radicu kako ja hocu..pa sta bude. Tako da ce se brzo videti, da li su njegove ideje dobre ili ne.

Ja Tumbu volim, jos od Partizana i uvek bi za njega dao glas..Ali u ovom trenutku, mislim da je Sinisa bolje resenje..Treba malo da se pocisti metlom stanje u reprezentaciji..da se odvoje ovi koji hoce i mogu..od onih koji mogu, ali nece :per: ...a cvrsto izbaciti one koji hoce, ali ne mogu :whistling:

I ja mislim da ce nam postavke biti tvrde..utakmice ne toliko lepe za gledanje...ali neka, ajde i mi da gledamo na rezultat..da ostvarimo nesto..pa, posle mozemo traziti i nesto vise od njih.

Синиша...Па сад,..није имао добре играче ...?!?:dontunderstand:
Увек се може гледати из два или више угла свака ситуација...Са добрим играчима,вероватно сваки "просек" тренер ће уватити средину табеле....
Не знам,мени не улива поверење...баш због тих резултата...због те своје својеглавости...због тог што га "нико озбиљан" не тражи,а има "име"...
а и због тог што и ми по многима,а и моје мишљење немамо баш "екстра" играче...барем ће имати алиби...

Vukic u dobroj formi,ali bolje da probamo Djuricica umesto njega..

Ma Djuricic naravno prva opcija i opcija za buducnost,a Vukic da smiri igru,donese potrebno iskustvo,za pola sata po mecu (nekad ni toliko),nesto kao Blanko u Meksiku ili Ronaldinjo u Brazilu:think:

Ali sumnjam,jer kod nas igraci najpre ne mogu da udju u repku dugo vremena,a onda kad dobiju pravu sansu vise je ne gube ma kakve partije pruzali,a onda kad puknemo pojedini budu oterani i posle koliko god bili dobri nece dobiti poziv (isto kao i Ljuboja i Vukic je jedan od onih koji su nepravedno amputirani nakon 2006)........

Evo reče Tole da je Siniša novi selektor. E pa nek mu je sa srecom.

A sad Admirale, Svarozicu i ostali udarite opet po vasim omiljenim prvih 11.:mrgreen:

Nema sta,sve je jasno......igracemo 4-2-3-1 ili kako se to vec zove,2 zadnja vezna,ispred ninkovic,desno sulejmani,levo tosic,napred zigic.......verovatno ce se vratiti stankovic i u paru sa kuzmom ce "graditi" napade.....
PO potrebi izlazi Ninkovic ulazi Raca da pojaca tu liniju.....i to je to......na kladzi se igra 0-2,do 94 minuta se strahuje da se sacuva 1:0 itd.....ali ocekujem vecu disciplinu u igri

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back