Jankovića bih ja pre stavio na levo krilo. Levo, recimo, Tadić i on, a desno Tošić i Radović. Ima tu još par kandidata, naravno, al' to su mi prvi pikovi, barem trenutno.
Ignjovski, Ninković, i Đuričić je trio koji bih i ja uigravao.
Ne bih ja to tako rigorozno delio na leva i desna krila,posto u danasnjem fudbalu igraci menjaju strane......od ovih ovde jedino je Tadic striktno levi,mada sam ubedjen da bi igrao i desno kad bi ga neko usmerio......
Dalje,ukrstanja su postala redovna pojava i u fudbalu vise nisu svojstvo samo rukometa.......
Radovic je par zadnjih tekmi u Legiji igrao ofanzivnog veznog sto znaci da moze......
Voleo bih da Ninkovic dobije minutazu,za njega bi mozda bilo dobro da ode do Bundesa malo,nije on za desetku,ali u paru sa nekim moze dosta da nam donese......eto Djuricic se javlja kao mogucnost.....
na zadnjem veznom imamo dosta za nase uslove dobrih igraca.....
Ali napred :O
Sulejmani povredjen,Markovic u kanalu,Zigic potrosen,Mrdja povredjen,Rasni povredjen,Lazovic odustao i u kanalu,Kasalica jos nije za repku,scepovic zastao,Lane tu negde luta.....trenutno Lane i Ljuboja u nesto boljoj formi od ostatka.......
Nisam za povratak Stankovica jer je star,potrosen,bio bi cista sminka,ni do sad nije nista donosio,a i on je u kanalu,uklopio se u sivilo svog kluba......
A ni za Vidica,nikad nije davao maximum niti ce ga davati,zauzimace mesto mladjima,imamo dosta dobrih stopera,a plus je povredjen 10 meseci i pitanje je kakva ce mu vise forma biti.........