crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
''Ima Boga, jeb'o ti on mater posred *****''.
a ako je Robenu mama dooobra možda je "ti" prešlo u "ja" 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
''Ima Boga, jeb'o ti on mater posred *****''.
a ako je Robenu mama dooobra možda je "ti" prešlo u "ja" 

Nadam se opet istom okrsaju negde u Brazilu 2014 u julu![]()

I hoce li Sinisa na kraju postati selektor...Sve se nesto suska, ali...kod nas..dok ga ne vidim na klupi![]()
Sa timovima koje je trenirao nije ni mogao vise..Kataniju je sa ubedljivo zadnjeg mesta lansirao u sredinu tabele,u Fiorentini je dobio los tim i realno nista vise od sredine tabele nije mogao da postigne..Sto se mene tice - Da. Cini mi se da ima pravi karakter za ove nase zvezdice, radio je sa Mancinijem u jednom od najboljih klubova...Jedino, ako mu pogledamo statistiku uspesnosti kao trenera...bas nesto i nije za hvaljenje..Ali ja ipak verujem u njega.
Ti sta mislis?
Mrkela: Biserima dres "orlova“ samo rezervna opcija
Za Srbiju je uvek važilo da je nepresušan izvor fudbalskih talenata, a naš nacionalni savez već godinama ulaže ogroman napor da ne izgubi bisere, koji su zbog događaja na prostorima bivše Jugoslavije u poslednje dve decenije rasuti po celom svetu.
Sto se mene tice - Da. Cini mi se da ima pravi karakter za ove nase zvezdice, radio je sa Mancinijem u jednom od najboljih klubova...Jedino, ako mu pogledamo statistiku uspesnosti kao trenera...bas nesto i nije za hvaljenje..Ali ja ipak verujem u njega.
Ti sta mislis?

) bez leprsavosti,cak mozemo ocekivati dosta defanzive (2 zadnja vezna,mozda i bozicna jelkica) ali ako uspe da uspostavi disciplinu i red bar donekle imace rezultata........

...a cvrsto izbaciti one koji hoce, ali ne mogu 
Fiorentina bez Sinise se grcevito bori za opstanak...

Vukic u dobroj formi,ali bolje da probamo Djuricica umesto njega..Ja bih zvao Vukica za predstojecu turneju![]()
Vukic u dobroj formi,ali bolje da probamo Djuricica umesto njega..

Evo reče Tole da je Siniša novi selektor. E pa nek mu je sa srecom.
A sad Admirale, Svarozicu i ostali udarite opet po vasim omiljenim prvih 11.![]()
Što se tiče Vukića, solidna tehnika može biti dovoljna za našu kukuruz ligu, ali za međunarodne, a naročito reprezentativne, utakmice, mora malo i da se trči.