Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije Marin igrao drugu ligu,kad je Menhengladbah bio druga liga on je bio klinac i igrao za U19 kod njih,a kad su usli u prvu ligu je upao u prvi tim,odigrao sezonu i onda ga prodali Werderu za neki 8-9 miliona.U Werderu je bio standardan, reprezentativac Nemacke je postao tek posle godinu dana u Werderu,e tu je bila nasa sansa,kad je presao iz Gladbaha u Werder i narednih godinu dana...a zeleo je da igra za Srbiju. :)

Arnautovic je pre nego sto je i video dres Austrije odigrao u Twenteu fenomenalnu sezonu,protiv Arsenala u poslednjem kolu kvalifikacija za LS je bio najbolji,tek posle toga godinu dana je presao u Inter,a posle 6-8 meseci od prelaska u Inter je dobio ponudu da igra za Austriju,nije hteo jer se nadao Srbiji,ali je prihvatio kad je video da ove boli patka...Pre godinu dana je trazio da mu dozvole da igra za Srbiju jer je do tad odigrao samo 3 utakmice za Austriju (to je bilo par meseci od debija za Austrijance),ali mu nije dozvoljeno...

Igrao bi Krkic da se lepo popricalo sa njim,da su mu docarali da nikad nece igrati za Spaniju. ;)

Arnautovic je za Austriju igrao jos 2008. Secam se da je rotiv nas u Becu usao u drugom poluvemenu. Posle Juzne Afrike bilo je price da zeli da igra za nas ali je vec bilo kasno do tad je skupio jedno 10 nastupa za Ausriju.

Gledam ove Ruse, svi igraci u startnih 11 igraju Rusku ligu osim Pogrebnjaka ( s tim da Arsavin igra za Arsenal ali je ovu sezonu bio na pozajmici u Zenitu), i bas me zanima kako bismo mi igrali na Euru samo sa igracima i nase lige i jednim igracem iz inostranstva (napadac), pritom u ovoj formaciji koju Miha forsira:

Stojkovic
Maksimovic Tintor Karleusa
Aksentijevic Lekovic (Mladenovic)
Milivojevic Lola splav o.O
Tomic (Vukic) Lazovic
L.Markovic

Prognoza; sve tri utakmice izgubljene sa minimum 7 primljenih golova i maximum 2 data (i to je premija) :mrgreen:

Gledam ove Ruse, svi igraci u startnih 11 igraju Rusku ligu osim Pogrebnjaka ( s tim da Arsavin igra za Arsenal ali je ovu sezonu bio na pozajmici u Zenitu), i bas me zanima kako bismo mi igrali na Euru samo sa igracima i nase lige i jednim igracem iz inostranstva (napadac), pritom u ovoj formaciji koju Miha forsira:

Stojkovic
Tomic (Vukic) Lazovic
L.Markovic

Prognoza; sve tri utakmice izgubljene sa minimum 7 primljenih golova i maximum 2 data (i to je premija) :mrgreen:

Prošli bi ko Severna Koreja :lol:

Ajde ljudi ne poredite nemoguce stvari,ruska i nasa liga,nebo i zemlja.....ruska liga je 6. po jacini u Evropi,ruska liga ima 2 tima visoke srednje klase i jos 5-6 koji su institucija za nase najbolje.......
Sto se tice ovih ispustenih igraca,verovatno je sve to moglo,ali nismo mi za fudbal......gledam ove rsue razmontirali su Cehe.....da li cemo mi nekad odigrati tako utakmicu 90 minuta visokog ritma,ne mora takmicarsku neka bude i prijateljska,da smo mi poveli protiv Ceske kojim slucajem u 18 minutu usledilo bi 70 minuta bunkera i izbacivanja lopte.....
A ovi Holandjani su usadili Rusima borbu za gol vise,stalno novi napadi,akcije,mnogo trcanja,otvaranja,ideje......Kerzakov promasio 7 sansi od toga 4-5 zicera......opet se vracamo na staru da je nama cilj da gol padne na najcudniji moguci nacin i da se cuva to blago......
Misimovica je oterao Pizon bio mu je debeo i nepokretan:think:
A i za Ramba Petkovica je prica oko saveza.....
Uglavnom Rusi igraju 4-3-3 i melju,a mi necemo daleko sta god igrali......kod njih svako zna svoj posao.......njima ne treba formacija sa 3 stopera da bi im se bekovi ubacivali napred........i da mi nemamo svetsku klasu mozak tipa Arshavin,niti imamo egzekutora like a Pavljucenko......

Stojkovic
Tomic (Vukic) Lazovic
L.Markovic

Na svetskom sampionatu u Juznoj Africi smo u najjacem sastavu,koji je bio kao uigran,dali 2 gola,kako li onda zamisljas da igraci JSL postignu isto toliko

pukim spletom okolnosti :mrgreen:

Taj rad :D
Gol je plod slucajnosti,nikako akcije
Najbolje je da sudija previdi ofsajd,prijem rukom,da svira (ne)postojecu ruku ili faul u kaznenom,da bude neki centarsut ili korner,da je neko zakaci dok se maklja s protivnickim bekovima,da je neka sila utera u gol,ako je u pitanju prodor onda mora iz prvog gol jer ko zna kada cemo opet videti isti,da se desi nesto golmanu protivnika da odreaguje mutavo,moze i autogol protivnika,da se protivniku svira pasivan napad dok razvlaci nasu odbranu,da im sude korake ;) da sudija ne vidi da se na brzinu izvede prekid,da se nesto ucari itd.......
Pa tako smo gurnuli 2 komada Hrvatima iz prekida :D
A takvi su nam i komentatori,Strajnic na mecu Partizan-Samrok : Babovic,Babovic,Babovic ide Babovic,i jaooooo treba sada da padne Babovic :per:

Selektor Brazila je pred pocetak SP 2010 u Juznoj Africi na pitanje ko ce osvojiti SP rekao Srbija. Kada su ga novinari pitali zasto tako misli rekao je: "Ako Srbija ima 22 igraca koji su bolji od Dejana Ramba Petkovica sigurno ce osvojiti SP."

Dovoljno govori o tome sta bi nama Rambo znacio da je igrao

До0бро, људи, немојте да претерујете за Рамба. Када човек оде да игра у Бразил сигурно не планира да игра за репрезентацију. Није отишао као стандардни репрезентативац него се практично тек тамо прославио. А тешко је да неког ко игра тако далеко уклопиш у репрезентацију.

Рамбо би нам на неким такмичењима још како био добро дошао, али тако је испало, нико није крив за то.

Али кад се сетим Јоветића и Вучинића џигерица ми игра.

До0бро, људи, немојте да претерујете за Рамба. Када човек оде да игра у Бразил сигурно не планира да игра за репрезентацију. Није отишао као стандардни репрезентативац него се практично тек тамо прославио.

Sta pricas ti kralju? :D
Kada covek igra punih 5 godina za Crvenu Zvezdu, Real Madrid, Sevilju i Racing Santander onda nije proslavljen nego mora da ide u Brazil da bi se proslavio? :mrgreen: nigde veze

А тешко је да неког ко игра тако далеко уклопиш у репрезентацију. .

I tamo se isto igra fudbal valjda? :D

Sta pricas ti kralju? :D
Kada covek igra punih 5 godina za Crvenu Zvezdu, Real Madrid, Sevilju i Racing Santander onda nije proslavljen nego mora da ide u Brazil da bi se proslavio? :mrgreen: nigde veze

I tamo se isto igra fudbal valjda? :D

Ајде бре, поредиш тог Рамба са оним који је постао легенда у Бразилу, славили га, правили му оне испраћаје и све то.

Човек је имао потпуно сепцифичну каријеру. Док је играо у Европи био је у категорији играча који су на ширем списку за репрезентацију. А онда је отишао у Бразил да одигра још коју сезону пре него што окачи копачке о клин и постао чудо.

А није ствар у томе да се у Бразилу не игра фудбал, него не можеш играча да потежеш сваки час када је тако далеко. Треба да га позовеш на пример за неку пријатељску утакмицу да мало да уиграваш тим, онда он треба да проведе дан и по у путу, мења климу, временску зону, а онда си у обавези да му даш минутажу јер када је већ запуцао онда није у реду да га убацујеш на једно полувреме... Да не помињем да није лако ни пратити форму као када би играо на пример у Немачкој.

Poslednja izmena:
Zar Petkovic nije imao sukob sa Santracem pa je zbog toga i odstranjen iz tima?
A te price da nije zasluzivao poziv nekako ipak ne stoje,ako znamo ko je sve prodefilovao kroz repku.......plus sto od pixija nemamo desetku.......
Kako Blanko igra za Meksiko?
A ovo za vremenske zone:think: pa po toj logici ni brazil onda ne bi trebao da zove igrace iz Evrope ili ako su mu svi u Evropi onda Nejmar i Ganso ne bi trebali da igraju.....nema veze s vezom...argentina takodje,urugvaj takodje,cela latino amerika....i ostali kontinenti,svi imaju po nekog u Evropi

Poenta priče o Rambu je da kada igrač u 29. godini ode da igra u Brazilu, onda više ne razmišljaš o njemu kao o potencijalnom reprezentativcu, a sigurno ni on sam o sebi tako ne razmišlja.

Kada se Piksi oprostio od reprezentacije Rambo je već bio u Brazilu.

Što se tiče pitanja kako južnoameričke reprezentacije uklapaju igrače koji igraju u Evropi, to je nešto o čemu oni još kako vode računa. Brazil je prošle godine na primer igrao prijateljske utakmice sa Škotskom, Nemačkom i Egiptom - sve kao gost. Mi nismo navikli da se tome prilagođavamo jer prosto nemamo takvu situaciju.

Poenta priče o Rambu je da kada igrač u 29. godini ode da igra u Brazilu, onda više ne razmišljaš o njemu kao o potencijalnom reprezentativcu, a sigurno ni on sam o sebi tako ne razmišlja.

Kada se Piksi oprostio od reprezentacije Rambo je već bio u Brazilu.

Što se tiče pitanja kako južnoameričke reprezentacije uklapaju igrače koji igraju u Evropi, to je nešto o čemu oni još kako vode računa. Brazil je prošle godine na primer igrao prijateljske utakmice sa Škotskom, Nemačkom i Egiptom - sve kao gost. Mi nismo navikli da se tome prilagođavamo jer prosto nemamo takvu situaciju.

A Rambo nije mogao da bude zamena Pixiju?
I Pixi je sa 29 otisao u Japan pa se ipak i dalje razmisljalo o njemu kao reprezentativcu......problem ipak lezi u nekom sukobu sa FSS

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back