LT15
Zainteresovan član
- Poruka
- 354
Sad videh na sajtu RTS-a da se Krasic povredio.....
Mojne me plasis

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Biti "jedan od najmodernijih", pogotovo kad je rec o stadionima u Srbiji, nije tesko...
I preciziraj sta ti mislis pod tim "jedan od", ja mislim da to znaci jedan od 10-15, a daj boze da imamo tolko stadiona koji primaju vise od 7-8 hiljada...

Iz tvojih usta u bozije usi...
Realno,u nasem "kosturu" su najjaci Englezi i njih bi trebalo izbeci.Argentina sa Maradonom na celu je veliki znak pitanja,dok sa Francuzima mozemo da se nadigravamo(sto smo i pokazali u Parizu,u kvalifikacijama).Mene brine kalkulacija Engleza i Nemaca,jer ce oni sve uraditi da ne nalete jedni na druge u 1/8 finala,tako da nam ni 1.mesto u grupi ne garantuje jakog protivnika.Ovo je veliki test za ovu generaciju,njihova da se figurativno izrazim "matura",jer se ovde igra "na noz",nema kalkulacija tipa "e,vadicemo se protiv ovih drugih".Sada je glupo davati prognoze,ali mislim da je realno da prodjemo grupu,a sve posle nek' nam je Bog u pomoci i srce junacko,jer sve zavisi od nas...

,

Bane Ivanović napustio pripreme jer mu se kum ženi...Jovanović i Krasić ne igraju zbog povreda protiv Novog Zelanda...prenos sutra vrlo moguće i na RTS-u.
PTC 1 - субота, 29. мај 2010:
17:10 Фудбал: Нови Зеланд - Србија, пренос пријатељске утакмице.
Aha,znači imamo potvrdu.Super.
Jedino me brine neozbiljnost sa kojom odredjeni likovi napuštaju pripreme reprezentacije!

ma ja bih organizovo smo jednu prijaeljsku, i to protiv nekog amaterskog udruženja
de bre novi zeland i kamerun, pa polomili bi nam bar 3 igrača
I ja se malo bojim povreda, Novi Zeland manje više, ali Kamerun oni umeju da budu baš grubi....
Da ga je Ekoto zakačio, Kalu bi bar 6 meseci morao da pauzira....![]()
Ma aj samo nek pokusaju da povrede nekog na JNA, ima ceo stadion da im se naebe keve...
A inace ce i Arena prenosti sve tri pripremne utakmice...
Gdje se igra utakmica protiv N.Zelanda?

Pa navodno je demantovano iz našeg tabora, al' ko zna. Da su objavili Nemci pa i 'ajd, al' šta ima l'ekip i Francuska sa nama. Će da vidimo
Mada bih ipak i dalje više voleo Kuzmu mesto Dekija i Kačara mesto Milijaša u ekipi
E sto mrzim ovaj period pred SP i EP (naravno kad smo mi tamo), svi krenu da plase narod sa tim povredama...dosta vise sa tim buvama i laznim dojavama...