Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja razumem da su falili, Stanković, Krasić, Ivanović, Jovanović, ali i ovako smo imali sasvim solidan tim, na papiru daleko bolji od NZ, ali ovo što smo prikazali ravno je nekoj trećerazrednoj reprezentaciji....Da je NZ malo jači tim bili bi deklasirani....
Šta će nam tek uraditi Nemačka, Gana, Australija....ako ovako nastavimo....

Biće to švedski akcioni.... lele nama... Da li je moguće da Stanković i Krasić toliko z:dash:nače----

Znam da smo igrali bez četvorice od petorice glavnih igrača, ali baš ovoliko nikakav nastup nisam očekivao.

Pa mi nismo jednom ljudski šutnuli na gol. Yebote, njihov golman se najviše pomučio kad je morao da se spasi od autogola svog odrambenog igrača.

Ne sviđa mi se ovo nikako. Gde je sad onaj Nikko da nas ubeđuje da je sve ispod polufinala neuspeh?

Ebg, izostali su nam prodori po bokovima. Tošić je prošao tek par puta, a po desnoj dok Mrđa nije ušao ništa nismo ni uradili. Čim krenemo kroz sredinu, piši propalo. Sve u svemu, zabrinuću se ako ovako odigramo i protiv Poljaka u najjačem sastavu, a valjda je Antić i sad uvideo ko može, a ko ne može.
Ako nije, sledi bruka i njemu i ovima što čekaju da potpišu ugovore posle SP :mrgreen:

• Podržavam
Reactions: Gax
Mnogo mekih igraca u timu - Tosic, Ninkovic, Kuzmanovic, Milijas, Rukavina, Obradovic. Ne moze se ici goloruk na stenu, tj. na NZ koji igra cvrst i muski fudbal. Odbrana nikakva, slabi u duelu, inferiorni u skoku, stajaci... Ovi sto su ulazili kasnije samo su se uklopili u losu igru. Kolarov je jedini koji bi mogao da dobije prelaznu ocenu.

Pokazalo se ono sto pricamo sve vreme - da mi bez Jovanovica i Krasica nemamo sta da trazimo u napadu. Jedino njih dvojica mogu da istrce neku kontru ili da naprave neki visak i da onda odigraju nesto u napadu sa Pantelicem ili pogode Zigica u glavu. Stankovic je tu da krpi rupe u odbrani. Jedini igrac koji bi mogao da bude zamenjen je Milijas i to nekim ofanzivnim veznim, koji ima dobar pregled igre, dobar sut, koji zna da igra fudbal i opasan je po gol protivnika. Jedini takav koga imamo nije ni pozvan. Evo sad se izredjala cela ulica, svi su dobili sansu i rezultat - poraz od Novog Zelanda. Nazdravlje.

Ovo je komentar sa jednog drugog sajta,sve je ''receno"'
Dva krstena pasa ne vezuju,kumuju,zene se i udaju na pripremama sve sa misterovim blagoslovom da bi on drzao posle tirade na konferencijama za stampu kako "rastu" igrajuci pikado i bilijar timski :)Ja sam ovo vec najavljivao nego su ih drzali lazni rezultati bez ikakve igre i losa Francuska sa Domenekom kao i nikad gori Rumuni(koje kao divljaci naduvase sa 5:0 da izlece komplekse a ljudi dosli da nas puste).Sad sve izlazi na videlo,zove menadzerske igrace a i slepac bi video da nemamo srce tima,poslovodju,kreatora,kreativnog veznog(on ne zove Matica i Ljajica dva jedina takva tipa igraca,kaze mladi,pa i Pedro je mlad pa ide sa Spanijom koja ima izobilje igraca na izbor).Ali zato zove 28 zadnjih veznih od kojih nijedan ne valja,Rukavinu,Pantu Popa koji je samo tim mucenim Rumunima uvalio gol i to kad su ga pustili i eventualno Den Hagu :).Ali zato meri i premerava zaustavni put lopte iz kornera i slobodnjaka,pravi neku filozofiju od prekida ko da je fudbal prekid i misli cika mister da ce svima uvaliti gol na prevaru preko Zige iz prekida,pa ni Novi Zeland vise ne pusi te fore a kamoli ozbiljne ekipe .A nasa mucena javnost prica pricice o pulufinalu,finalu,mi se nikad ne menjamo,mozemo da popasemo 20 puta i 21 put pusimo iste fore.A i nasi cuveni gastarbajteri se predstavise svetu nema sta "lepa slika",ko na koncertu Mila Kitica u nekoj diskoteci u neko STRASSE hahahaha

Ma ljudi i bolje da smo izgubili od NZ, da malo otrezne igrace...Ovo je kao na pijanog, koji misli da sve moze, prospes kantu ledene vode, i on dodje sebi, kolko-tolko...
Ja mislim da ce na SP biti mnogo bolje, i da ce ovo biti, moze se reci, varka ostalima iz nase grupe. Pa nije Antic lud da otvara sve karte na izvolte...

Dakle,golmani bez ocene...rukavina i subotić- rupe po ko zna koji put.
Milijaš smešan.Kuzmanović solidan kao i Kolarov,ali slabo je to za nešto više.Tošić najbolji uz veličanstvenog Nemanju Vidića.
E sad,ne znam da li da psujem ovde,jer na red su došli pantelić i žigić...pa Mrdja je odigrao za par minuta više nego ova dvojica zajedno!!!
Sve u svemu,poslednji je momenat da Antić saopšti Stankoviću ono što i slepac vidi: njegovom kumu Panteliću NIJE mesto u prvom timu!Milijaš me nije razočarao prvi put,kao ni Žigić,ali ne verujem da će ih Antić dirati...
Protiv Poljaka bi trebalo da istrče iste face kao i protiv Gane:
Golman,
Bane,Kolarov,Luković,Vidić.
Milijaš,Stanković,Lane,Krasić.
Žigić i na žalost,pantelić...umesto milijaša i pantelića,idealno bi bilo: Kuzmanović i Mrdja.
Posle meča sa Poljskom daću prognozu kako ćemo proći na SP.
Pozdrav i nemojte biti pesimisti:Antić zna šta radi!

Milijaš smešan.Kuzmanović solidan kao i Kolarov,ali slabo je to za nešto više.Tošić najbolji uz veličanstvenog Nemanju Vidića.
E sad,ne znam da li da psujem ovde,jer na red su došli pantelić i žigić...pa Mrdja je odigrao za par minuta više nego ova dvojica zajedno!!!
Sve u svemu,poslednji je momenat da Antić saopšti Stankoviću ono što i slepac vidi: njegovom kumu Panteliću NIJE mesto u prvom timu!Milijaš me nije razočarao prvi put,kao ni Žigić,ali ne verujem da će ih Antić dirati...
Golman,
Žigić i na žalost,pantelić...umesto milijaša i pantelića,idealno bi bilo: Kuzmanović i Mrdja.

Nadam se da zna, i da će nešto menjati....
Ovo jeste jedna utakmica, ali....

Golman,

'Ajde, brate, čekam te k'o ozeblo sunce da saznam da li da stavljam kintu na kladionici na nas ili ne :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back