Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije sto sam iz Bg-a, ali ako cemo realno trenutno reprezetacija moze samo da igra na dva stadiona: na JNA i na Marakani. Mlada moze na prethodna dva + Karadjordje.
I na ova dva su losi uslovi za igru u odnosu na zapad, a kamoli na Cairu, Cika Daci (da se ne zavaravamo da su oni u dobrom stanju, na njima igraju samo kadetske, omladinske itd...).
A i podsetite se kako je reprezentacija prolazila kad je udovoljavala sirokim narodnim masama i igrala po kojekakvim stadionima sirom zemlje. Kad ovo kazem ne mogu a da se iz prve ne setim Podgorice i Azerbejdzana...
Po tom pitanju treba da se ugledamo na Engleze, a u poslednje vreme i jesmo se ugledali, da igramo utakmice, pogotovo one kvalifikacione, na istom stadionu. E sad sto nemamo poseban stadion samo za reprezentaciju, to bi vec bilo preterivanje za nase uslove. Dobro je i ovako

REkoh vam.. Čika Tole sve pare sarani u Pazovu... Uebe se njemu i za Čair i za unutrašnjost... Nemože čovek da putuje daleko... Doduše NIš ima aerodrom.. Možda bi tu mogao da da koju kinticu... Šalu na stranu, dok se neizvrši privatizacija fudbalskih klubova ništa nema ni od novih stadiona ni od novih terena... A znam za Čair i kapacitet.. U srećna vremena bio je to jedan od boljih terena u Srbiji... U vreme Panajotovića i drugova....:ok:

Pare za Kucu Fudbala su namenske (samo za tu svrhu). Tako od tih para nije moglo. Ne moze FSS da gradi stadione. Dublji su problemi. I tacno dok nema privatne inicijative nece biti ni stadiona.

Zigic prelazi u Birmingem! E kad sad nije otisao u neki jaci klub, nece nikad...

ces da vidis sta ce on da radi tamo! on bre tu nema konkurenciju.... kontas? nema ko da igra u napadu- ima sve lopte da lete na njega, pa kad turi Man U, Man city-u i slicnima (sa straaaasnim odbranama) gol, ima da ga jure na sve strane i mogu da se kladim da ce za godinu da na preci u neki jaci klub za 15 (ili vise) miki evradi!

ces da vidis sta ce on da radi tamo! on bre tu nema konkurenciju.... kontas? nema ko da igra u napadu- ima sve lopte da lete na njega, pa kad turi Man U, Man city-u i slicnima (sa straaaasnim odbranama) gol, ima da ga jure na sve strane i mogu da se kladim da ce za godinu da na preci u neki jaci klub za 15 (ili vise) miki evradi!

Iz tvojih usta u bozije usi...

Nije sto sam iz Bg-a, ali ako cemo realno trenutno reprezetacija moze samo da igra na dva stadiona: na JNA i na Marakani. Mlada moze na prethodna dva + Karadjordje.
I na ova dva su losi uslovi za igru u odnosu na zapad, a kamoli na Cairu, Cika Daci (da se ne zavaravamo da su oni u dobrom stanju, na njima igraju samo kadetske, omladinske itd...).

Cika Daca je odlican stadion za mladu reprezentaciju,to mogu da potpisem.Jedan od modernijih stadiona u Srbiji sigurno

Što se tiče gradnje reprezentativnog stadiona, skeptičan sam.

Šta se sve govorilo za ovu Arenu, koja je trebalo da bude gotova još za SP '94, pa je zbog ratova, sankcija, raznih problema, završena tek za EP 2005, a i od tad više služi Klepetuši i Eltonu Džonu nego našim sportistima. Strašno je što evroligaški Partizan mora da se gužva u Pioniru.

Tako da, ne znam, čim neko pomene gradnju nekog novog velelepnog sportskog zdanja, meni to ostavi gorak ukus u ustima.

Ma kakav stadion za reprezentaciju, koja zemlja ga ima? Mozda Engleska. I da ga naprave ovi nasi gde ce biti? Na istom mestu gde je i Marakana i JNA znaci reprezentacija nece izaci iz BG-a nikada a to nije dobro za Srpski fudbal. Gledajte gde igra Nemacka, oni nisu usli u glavni grad ko zna od kada. Sve utakmice im se igraju na razlicitim stadionima sirom zemlje i zasicenja od reprezentacije nikada ne moze doci jer uvek je nova publika i uvek je vrela atmosfera. Treba se popraviti infrastruktura u unutrasnjosti zemlje da bi se vratila vera u fudbal i da bi se poboljsao kvalitet i konfor navijacima tj. gledaocima. Ako im ponudis parce betona na kojima ce postaviti "Zurnal" ili "Kurir" ispod dupeta da se isto ne bi zaledilo, onda *ebes fudbal i sve u pm.

Ima ga Engleska, ali eto, bune se igrači da je sr.nje od terena. A sr.nje je jer se na njemu održavaju i kocerti i ko zna kakve sve gluposti...jednostavno održavanje takvih stadiona izuva kol'ko je skupo. Održavanje ove naše Arene košta Boga oca, a tek Vembli. Koliko je to kinte, dovoljno govori što čak i oni stadion rentiraju da bi bilo isplativo, a onda trpi fudbal

Pare za Kucu Fudbala su namenske (samo za tu svrhu). Tako od tih para nije moglo. Ne moze FSS da gradi stadione. Dublji su problemi. I tacno dok nema privatne inicijative nece biti ni stadiona.

Pare od kojih se gradi Srpska kuća fudbala jesu namenski doibjene od UEFE ili Fife nije ni važno od koga... Ali isto tako FSS dobija pare za razvoj fudbala... Pored para dobija i terene za mali fudbal (tzv.balone) koje u cilju propagiranja i razvoja gudbala treba da postavi po celoj Srbiji. To je dobar početak ali nešto neznam da je puno tih terena postavljeno u unutrašnjosti. Ili barem ja nisam čuo i pročitao.. A nevidim razlog zašto FSS nebi mogao da izgradi jedan staion kao Nacionalni ili Olimpijski stadion?! Čak i kako to na zapadu rade nek proda ime pa neka se stadion zove Telenor ili već neka arena... Zamislite da recimi Čačak koji je na nekoj sredini ove Srbije ima stadio kapaciteta 30-35000 duša... Lepo bi bilo zar ne?:lol:
Pa za početak nek na njemu igraju mlade selekcije, a kad je dokon neka ga izdaju za koncerte. Ostvarili bi solidan prihod...

Poslednja izmena:
Cika Daca je odlican stadion za mladu reprezentaciju,to mogu da potpisem.Jedan od modernijih stadiona u Srbiji sigurno

Biti "jedan od najmodernijih", pogotovo kad je rec o stadionima u Srbiji, nije tesko...
I preciziraj sta ti mislis pod tim "jedan od", ja mislim da to znaci jedan od 10-15, a daj boze da imamo tolko stadiona koji primaju vise od 7-8 hiljada...

Biti "jedan od najmodernijih", pogotovo kad je rec o stadionima u Srbiji, nije tesko...
I preciziraj sta ti mislis pod tim "jedan od", ja mislim da to znaci jedan od 10-15, a daj boze da imamo tolko stadiona koji primaju vise od 7-8 hiljada...

Nemamo sigurno... Svi stadioni su izgrađeni u vreme uranilovke i socijalizma... Možda jedno dva posle... ili ih je samo renovirano... Svi ostali su u približnom stanju kao Arena u Puli ili Koloseum.....:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back