Truman
Elita
- Poruka
- 23.972
Слажем се да Милијаш нема квалитет, Кузмановић је боље решење. Не капирам што га Антић форсира. А и квалитет Рукавине ми је сумњив.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
no problem, sad ce Raca Petrovic da im se na.ebe keve![]()
Stoka najobicnija. Nek se nose u ***** i oni i njihov takozvani patriotizam. Ne mogu da verujem da su tolko praznoglavi navijaci. Strasno i sramno.
Pa da proslavimo:
Šta rekoše oni Englezi, gubimo u finalu od Brazila, a?![]()
Bruka i sramota, ono ni nisu navijači, tokom cele utakmice dva puta se nije čulo Srbija, Srbija....neka naprave još nekoliko onakvih ispada i mi smo završili sa SP-om....da kapiten mora da ih smiruje....
Ne znam šta je gore igra naših fudbalera ili navijači....
Igra nam je bila užasna, grešaka puno, nezainteresovanost....Lazovića idiota treba definitivno izbaciti, taj ulazi da bi se tukao...
eh kad bi svetrešnji sredio da se povrede žiga i pantela, naše udarne igle
pa da imamo čemu da se nadamo
Ovo si u pravu 100%. Da se pitam, izbacio bih ga iz tima posle onog crvenog kartona pet minuta nakon što je ušao u igru. Dečko je totalni debil.
Elem, ako Raca ovo čita: Raco, izvini, bolji si od Milijaša.
Rukavina dostojan druge lige, i to mu je vrh. A povlačim ono što sam mislio o Stankoviću, ipak nam treba.
Bruka i sramota, ono ni nisu navijači, tokom cele utakmice dva puta se nije čulo Srbija, Srbija....neka naprave još nekoliko onakvih ispada i mi smo završili sa SP-om....da kapiten mora da ih smiruje....
Ne znam šta je gore igra naših fudbalera ili navijači....
Igra nam je bila užasna, grešaka puno, nezainteresovanost....Lazovića idiota treba definitivno izbaciti, taj ulazi da bi se tukao...
Znam da smo igrali bez četvorice od petorice glavnih igrača, ali baš ovoliko nikakav nastup nisam očekivao.