Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
au al se novozelandjani biju...
Primili smo gol vishe zbog nashe greshke a manje zbog dobre igre novog zelanda. Rukavina je morao mnogo lepshe da reaguje tu, da Bane igra on bi i pokupio loptu i naneo Shmeltzu kompleks nizhe vrednosti. Shto se napada tiche, vidi se da nismo neshto preterano sposobni bez glavnih igracha, opet, ochekujem da ce to mnogo brzhe i jebbitachnije ici sa Krasicem i Jovanovicem, uz podrshku Stankovica koji koliko god ga mi pljuvali kao fudbalera, ima iskustvo i igra u timu koji je osvojio LS. Kuzmanovic fantastichan ofanzivni potencijal, Ninkovic me prijatno iznenadio jer prilichno dobro rezonuje. Za ovo jedno poluvreme se videla josh jedna standardna stvar - pantelic je qurac.
Videcemo kako ce se drugo poluvreme odvijati, mada chinjenica je da bez dobrog veznog reda mozhe i Ronaldo napred da igra, dzhaba sve. A tu ne funkcionishemo dobro danas, prevashodno bih rekao zbog slabo pokretnog Milijasha.

Bruka i sramota, ono ni nisu navijači, tokom cele utakmice dva puta se nije čulo Srbija, Srbija....neka naprave još nekoliko onakvih ispada i mi smo završili sa SP-om....da kapiten mora da ih smiruje....
Ne znam šta je gore igra naših fudbalera ili navijači....
Igra nam je bila užasna, grešaka puno, nezainteresovanost....Lazovića idiota treba definitivno izbaciti, taj ulazi da bi se tukao...

Bruka i sramota, ono ni nisu navijači, tokom cele utakmice dva puta se nije čulo Srbija, Srbija....neka naprave još nekoliko onakvih ispada i mi smo završili sa SP-om....da kapiten mora da ih smiruje....
Igra nam je bila užasna, grešaka puno, nezainteresovanost....Lazovića idiota treba definitivno izbaciti, taj ulazi da bi se tukao...

Ovo si u pravu 100%. Da se pitam, izbacio bih ga iz tima posle onog crvenog kartona pet minuta nakon što je ušao u igru. Dečko je totalni debil.
Elem, ako Raca ovo čita: Raco, izvini, bolji si od Milijaša.
Rukavina dostojan druge lige, i to mu je vrh. A povlačim ono što sam mislio o Stankoviću, ipak nam treba.

Znam da smo igrali bez četvorice od petorice glavnih igrača, ali baš ovoliko nikakav nastup nisam očekivao.

Pa mi nismo jednom ljudski šutnuli na gol. Yebote, njihov golman se najviše pomučio kad je morao da se spasi od autogola svog odrambenog igrača.

Ne sviđa mi se ovo nikako. Gde je sad onaj Nikko da nas ubeđuje da je sve ispod polufinala neuspeh?

Ovo si u pravu 100%. Da se pitam, izbacio bih ga iz tima posle onog crvenog kartona pet minuta nakon što je ušao u igru. Dečko je totalni debil.
Elem, ako Raca ovo čita: Raco, izvini, bolji si od Milijaša.
Rukavina dostojan druge lige, i to mu je vrh. A povlačim ono što sam mislio o Stankoviću, ipak nam treba.

Radosav i nije bio tako loš, Mrđa tu i tamo....Kolarov....dobar i korektan....
Ostalo katastrofa....Tošić bi morao da shvati da nije C. Ronaldo i počne ozbiljno da igra fudbal, bez onih driblinga, on se usedsređuje na dribling, a posle šta bude....
Ako ovako nastavimo, bolje da se sami odjavimo sa SP-a....

Deco moja,moji mališani...Jer vam čiko davno rekao da neletimo visoko... Odraće nas ko volove u kupusu zbog ovih nazovi navijača...Nebi me iznenadilo da dobijem šut kartu pre početka...:dash:

Znam da smo igrali bez četvorice od petorice glavnih igrača, ali baš ovoliko nikakav nastup nisam očekivao.

I ja razumem da su falili, Stanković, Krasić, Ivanović, Jovanović, ali i ovako smo imali sasvim solidan tim, na papiru daleko bolji od NZ, ali ovo što smo prikazali ravno je nekoj trećerazrednoj reprezentaciji....Da je NZ malo jači tim bili bi deklasirani....
Šta će nam tek uraditi Nemačka, Gana, Australija....ako ovako nastavimo....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back