Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lepo ja kazem - gde ce Lukovic i Obradovic da cuvaju Anrija. Covek se prosetao do gola.

Fali Drago i njegovo iskustvo, brzina, snaga i borbenost...

Od nasih jedino je Ivanovic za svaku pohvalu - ostavio je srce na terenu. :ok:

Nego kako to Francuska televizija radi prenos - pa sto ja placam onolike pare za javni wc svakog meseca....:vudu:

Na poluvremenu kvalifikacione utakmice za odlazak na SP 2010. godine u Južnu Afriku između Srbije i Francuske trenutni rezultat je 1:1. "Orlove" je u vođstvo doveo Milijaš u 13. minutu iz jedanaesterca, a Anri je u 31 minutu doneo "trikolorima" izjednačenje 1:1.
IZVOR

Na kraju, 1:1, možda i najrealniji rezultat, onaj penal i crveni, to po meni smo dobili na poklon, još da nam Stojković nije golman...tačnije da imamo boljeg golmana...

Prva meč lopta je propuštena. Izabranici Radomira Antića, uprkos igraču više skoro 80 minuta (isključen golman Loris), osvojili su samo bod, a bolje je reći da su izgubili dva. Vrlo lako je moglo da se desi da "orlovi" već u septembru mesecu čekiraju let za Južnu Afriku, ali je taj trenutak prolongiran posle duela sa Rumunima i(li) Litvancima: Srbija - Francuska 1:1 (1:1).

Pre početka meča dresirani orao je iznet na "Marakanu".

Prilikom intoniranje francuske himne, pola „Marseljeze" je izviždano, dok je druga polovina ispraćena aplauzom.

Prvu šansu na utakmici imali je Srbija. Krasić je u 5. minutu krenuo u solo prodor i, umesto da asistira Milijašu, pokušao je sam da završi akciju, ali šutirao je traljavo. Već u sledećem trenutku Kačar je ozbiljno stavio na muke golmana Lorisa, koji je morao dobro da se ispruži kako bi odbranio.
Erupcija na "Marakani" u 9 minutu. Žigić je iskoristio lošu intervenciju odbrane Francuske, izašao sam ispred golmana, koji ga je potom srušio. Sudija je pokazao na penal, ali i crveni karton Lorisu, a Milijaš je bio siguran izvođač sa bele-tačke. Srbija je povela sa 1:0, dovoljno da jedan navijač utrči na teren i na kratko prekine slavlje.

Hladan tuš desio se u 32. minutu, kada je Anelka šutirao sa distance, Stojkovuić odbio pravu na nogu Anriju, kome nije bilo teško da zatrese mrežu.

SRBIJA: Stojković - Ivanović, Obradović, Luković, Vidić - Stanković, Milijaš, Krasić, Jovanović, Kačar (od 46. Ninković) - Žigić.

FRANCUSKA: Loris (crveni karton) - Sanja, Evra, Abidal, Galas, Dijara, Tulalan, Gurkuf - Anelka, Anri, Žinjak (od 13. Mandanda).
IZVOR

Au, na kraju 1:1, može se reći da je rezultat realan, čak i pored poklonjenog penala i crvenog (doduše za crveni je vraćeno sve), jedino je Pantelić na mestu "stručnog" komentatora tragikomičan.
Uostalom, rezultat za mundijal, i to je najbitnije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back